Shkaqet psikologjike të mosfunksionim ngrerë


 • Formë Psikogjenike e derdhje e parakohshme
 • Shkaqet e mosfunksionim ngrerë psychogenic

 • Formë Psikogjenike e derdhje e parakohshme

  Shkaqet më të zakonshme psikologjike të disfunksionit erektil - është overexcited. Kjo është më shumë karakteristikë e djemve dhe burrave të rinj kohët e fundit ka filluar duke bërë seks, por gjeti edhe në mesin e njerëzve mjaft të pjekur dhe me përvojë. Kur tension shumë i fortë ngacmim seksual rrit me shpejtësi në departamentin e lëvore cerebrale, e cila çon në fillimin e shpejtë të derdhje dhe orgazmës.

  Tjetër, shkaqet rralla variante psikologjike të derdhje e parakohshme - një frikë në lidhje me zbatimin e raportit seksual.

  Për shembull, akti seksual nuk është për të siguruar paqe apo jo mjaft të përshtatshme për këtë situatë (në ajër të hapur, në makinë, mund të parandaluar prindërit, etj).

  Në këtë situatë, njerëzit mund të nxitojnë për të shpejt të përfundojë gjatë marrëdhënieve dhe derdhje shpejtësinë.

  Duhet të theksohet se kjo shpesh karakteristikë e djemve dhe burrave të rinj, kështu që në mënyrë të qartë të dallojnë shkaqet derdhje e shpejtë është e rrallë këtu.  Shkaqet e mosfunksionim ngrerë psychogenic

  Tiparet dalluese të disfunksionit erektil psychogenic.

 • Filloni aktivitetin seksual.
 • , Jeta e parregullt seksual të rralla.
 • Kohëzgjatja e marrëdhënieve seksuale mund të ndryshojnë shumë.


 • Kohëzgjatja e marrëdhënieve seksuale ndryshon me partnerë të ndryshëm.
 • Bëni një marrëdhënie të dytë shpesh dështojnë për shkak të mungesës së ereksionit.
 • Derdhje e parakohshme shpesh ndodh njëkohësisht me problemet e ereksionit.
 • Ndonjëherë për të zgjatur marrëdhënie ndihmon mendime mbi tema abstrakte gjatë raportit seksual (shpesh gjërat për të pakëndshme). Ndonjëherë këto mendime të çojë në zhdukjen e ereksionit.

  Një sasi e vogël e alkoolit zakonisht në mënyrë dramatike të përmirësuar situatën.

  Problemet më të zakonshme psikologjike me derdhje shpejt të zgjidhur veten me moshën dhe përvojën e seksualitetit. Por nganjëherë ato vetëm të rritet me kalimin e kohës duke e bërë njeri jeta seksi është i vështirë ose i pamundur.

  Ajo rrallë shfaqet vetëm derdhje e parakohshme, shpesh ajo është e kombinuar me mosfunksionim ngrerë dhe derdhje nganjëherë vonuar.

  Me një problem të përparuara psikologjike duhet të ndihmojë seksolog i njohur me përvojë apo psikolog. Ajo është gjithashtu sjellje e rëndësishme partner - shumë më e lehtë për të zgjidhur problemin së bashku sesa vetëm. Grua i ndjeshëm dhe mirëkuptim mund të bëjë një njeri shumë më shumë ndihmë se sa specialisti më të mirë.

  Informacion nga mjeku TM artikull Këshillave të "derdhje e parakohshme"