Shkaqet e transsexuality


 • Transsexuality
 • Shkaqet e transsexuality
 • Transseksualist dhe transvestite

 • Transsexuality

  Transsexuality quajtur identiteti i paaftë seksual (autoidentifikatsii), siç reflektohet në besimin e vazhdueshme në përkatësinë e tij për seksin e kundërt, ndjenja e shqetësimit të lidhur me gjininë e tyre dhe papërshtatshmërisë seksual të rolit të tij, me gjithë zhvillimin e duhur të gonads dhe karakteristikat sekondare seksuale.

  Karakteristikat seksuale janë të ndarë në parësor, të lidhura për të prodhuar mashkull dhe femër seksi hormonet gjëndrat endokrine dhe të mesme - penisit, mustaqe, mjekër, burrat e përbashkëta shikoni në burrat dhe vaginës, zemrat dhe pamje të përgjithshme të femrave të grave.

  Kur primar transsexuality dhe karakteristikat sekondare seksuale zhvilluar siç duhet, jo si kjo do të ishte një transeksuale. Nga organet gjenitale dhe trupi juaj ndjehet shemale neveri.

  Transsexuality shoqërohet nga dëshira e vazhdueshme për të shpëtoj prej karakteristikave të tyre seksuale dytësore dhe për të blerë karakteristikat seksuale të seksit të kundërt dhe të jetojnë dhe të perceptohet nga shoqëria si një person të seksit të kundërt.

  Shkaqet e transsexuality


  Shkaku i transsexualism është një shkelje e diferencimit të strukturave të trurit (kryesisht hypothalamus) përgjegjëse për sjelljen seksuale. Kjo çon në një shtrembërim të identitetit gjinor dhe ndjenjën e përkatësisë në seksit tjetër.


  Për një proces të plotë të formimit të diferencimit të trurit në meshkuj kërkon një përqendrim të caktuar të androgen fetale - hormoneve seksuale mashkullore dhe ndikimin e tij të qëndrueshme, dhe mungesa e estrogjenit - hormonin e seksit femër.
  Shkelja e raportit të këtyre hormoneve mund të ndikojë në diferencimin e trurit.

  Supozohet se shkaku i transsexualism mund të përdorë nënën gjatë shtatzënisë hormonet, e cila çon në përçarje të diferencimit të strukturave të trurit. Përveç kësaj, shkelje e diferencimit të trurit mund të jetë për shkak të efekteve të ndryshme të dëmshme për fetusin në periudhën in utero, duke përfshirë edhe përdorimin e barnave të caktuara.  Psikiatërve amerikanë Sedok dhe Kaplan besoj se arsyeja pse atje transsexualism në drejtim të arsimit. Nëse prindërit e një fëmijës inkurajojnë ose edhe të imponojë modelin fëmijë, sjellja e seksit të kundërt (kjo shpesh ndodh kur prindërit të kërkuar një vajzë dhe një djalë i lindur dhe anasjelltas), për shembull, vendosmëri, aktivitet në vajzat dhe butësi podchynyaemost, zhinkopodibnist - djemtë, si dhe veshje fëmijën tuaj në rroba të seksit të kundërt, ata mësojnë atij shprehitë e duhura dhe hobi.

  Megjithatë, sexopathologists brendshme Vasil'chenko, Maslov dhe të tjerë besojnë se që nga rastet e transsexualism në fëmijës fillojnë të perceptohet në disa të tjera si patologji, identiteti seksual kthehet formuar tashmë, dhe çdo masë edukative nuk mund të ndryshojë atë.

  Së dyti, për një ndryshim rrënjësor në sjelljen dhe rolet seksuale vetëm masa edukuese, kërkon jo vetëm kohë, por edhe dëshirën e pacientit.

  T ransseksualist dhe transvestite

  Transsexuality të dallohen nga transvestistskoho fetishism. Transvestite vetëm veshje me rroba të seksit të kundërt për të arritur zgjimit seksual, por neveri e tij për seksin dhe dëshirën për të ndryshuar seksin e tyre ndihet. Neveri e madhe tension të seksit të tij ai arrin moshën e pjekurisë, kur më në fund të zhvillojë karakteristikat sekondare seksuale dhe organet gjenitale dhe makinë seksi është formuar. Kur gonads filluar të funksionojë, duke prodhuar hormonet seksuale, një ndjenjë të përkatësisë në të seksit të kundërt ndërsa jetojnë në fushë "të huaj" kthehet në një tragjedi të vërtetë.  Zhvillimi i organeve seksuale dhe karakteristikat sekondare seksuale transgender perceptojnë shumë fort, pasi ky është një tregues i përkatësisë së tyre në një "i huaj" në dysheme. Transeksualët adoleshente meshkuj pohojnë se penis dhe test tyre janë të pështirë, dhe do të ishte shumë më mirë në qoftë se ata u zhdukën. Disa kravatë ose pribintovyvayut në bigëzim penis nëpërmjet një sistemi kompleks të zakonshëm. Në 18% të transsexuals adoleshentëve ka raste samooskoplennya-amputim i penisit ose tredhje të plotë. Ata prerë dhe penisi dhe testikujt.

  Vajzat dhe gratë refuzojnë të urinoj ulur dhe preferojnë të bëjë atë në këmbë.

  Ata flasin; ata nuk duan që ata ishin me menstruacione, dhe kur ata fillojnë, ata e marrin atë shumë të dhimbshme. Ata janë të shqetësuar për zgjerimin e gjirit dhe ata tërheqja e tyre të shtrënguar, të vënë akull brenda natës, klorid etil është përdorur për ngrirje. Ata thonë se do të donin të shihnin ata të rritur penis. Dhe ata të dy në këtë moshë janë veshje vetëm të seksit të kundërt. Tërheqje seksuale në transeksualë identitetin përgjegjshme seksuale. Në të rriturve makinë mashkullor seksi transgender duket të burrave, të grave transeksualë - gratë.

  Informacion nga neni i "transeksualët -? Cilët janë ata".