Arsyet dashuri trekëndësh


 • Dashuria Triangle
 • Arsyet dashuri trekëndësh

 • Dashuria Triangle

  Se, femrat i dashur, ne jemi gjithmonë duke thënë se njerëzit nuk janë besnikë
  është se ata mbajnë ndryshimin e dashuruar bimore. Dhe ne themi,
  janë të gjithë të shuaj, duke qarë në shtëpinë time jastëk. Le Ka
  Le të konsiderojmë logun në syrin tënd dhe me ndershmëri dhe hapur
  ne themi, po, ne gjithashtu të ndryshojë burrat tanë.

  Femër pabesi uyazvlyayut gjithmonë inatosur dhe burrat. Për këtë arsye,
  mesjetar "rrip dëlirësi", dhe një bollëk të rojeve në hareme, dhe vrasje
  tradhtar pabesë. Në shekullin e njëzetë sexologists nxituan për të siguruar të fortë
  Poll: të bëjë ndryshime, vetëm 26% të femrave.

  Por kohët e fundit një zbulim sensacional
  bëri një grup i shkencëtarëve britanikë të udhëhequr nga Robin Baker.
  Duke studiuar 5000 Englishwomen martuara të moshës 30 deri 40 vjet, ata
  gjeti se 11% e fëmijëve (secili fëmijë i nëntë) nuk ishin të lindur nga
  Babai i ligjshëm. Shpallja?

  Burrat më të pabesë thotë se martesa e tyre është mjaft i suksesshëm, ndërsa
  gratë më të pabesë e gjejnë të ardhur keq - ai thotë
  Qëndrime të ndryshme për tradhëti të tyre. Prandaj, arsyeja,
  Triangle - tradhti, për vite të gjatë - i ndryshëm në meshkuj dhe
  gratë.


  Arsyet dashuri trekëndësh


  Arsyeja e parë:
  Dashuria dhe pëllumba. Shumica e grave që kërkojnë martuar në


  ndjenjat e tradhtisë dhe të miqësisë: së pari, ata janë bashkangjitur zakonisht
  emocionalisht, jo fizikisht. Nuk është sekret se për ne
  ju, zonjë, ndjenja seks të rëndësishëm. Pra, duke humbur ndjenja në familje
  fole, shumë prej nesh të bindur veten se ne duhet të merrni këtë ndjenjë në
  anë. Dhe kjo nuk është e lehtë.

  Vazhdoi roman "dashuri" Pala mund të shkatërrojë një martesë, madje
  në qoftë se ju nuk janë aspak në botë nuk duan të largohen. Së pari, statusi njeri
  brinar mund të mbijetojë, por statusi njeri padashur që e mori
  me burrin e saj të dashur - nuk ka gjasa. Pra divorc dhe ndarje të pronës ju
  me kusht. Së dyti, njerëzit me të cilët ju i përmbushni, në qoftë se ju

  dashuri durojnë gjatë martesa juaj nuk do të, por në qoftë se ai e do - përse atëherë
  ju e doni atë?


  Arsyeja e dytë:
  seksi si ajo është banal. Megjithatë, seksi - një e rëndësishme
  arsye, dhe një orgazmë mirë ia vlen të mashtrojnë burrin e saj. Kështu thotë
  pothuajse një e katërta e të gjithë të pabesë dhe që e di, ndoshta ata janë të drejtë. As
  që ndjenjat mund të ketë pyetje ... deri në një kohë të caktuar. Përmes
  ndërsa një grua fizikisht i kënaqur, do të kërkojë
  kënaqësi psikologjike (jo e një dashuri të madhe dhe të kujdesshëm për të
  njeri hodhi veten në tradhëti). Dhe ka shumë të ngjarë të bie në dashuri me një dashnor. Po
  marrëdhënie "për seks" është më mirë apo jo për të vonuar apo të jenë të përgatitur për të

  valën e pasion.


  Arsyeja e tretë:
  manipulim. Si është vetëm në anën e
  arritja e përfitimeve të caktuara: ai mund të ndihmojë për ta bërë një karrierë, lëvizje
  shtet.

  Për shembull, një grua fle me shefin, çfarë merr promovohet ose
  Paga e madhe, por ajo nuk e konsideron këtë marrëdhënie si konkurrencë
  i martuar, duke e konsideruar tradhti pagesën e tij të detyruar për rritje në karrierë.
  Komunikimi me shef (homologun e tij) mund të zgjasë me vite të tëra dhe madje të jetë mbi
  martesa.


  Arsyeja e katërt:
  ra jashtë. Për shumë arsye që të grindet pas grindje -
  Dëshirat në masë të dhunshme: të marr hak për fyerjen apo të keqe në mënyrë
  është e dhimbshme. Për shembull, të mësuar rreth tradhtisë, gruaja e devotshme paguar njëjtë

  monedhë, dhe ata përfundoi me zemër në një krevat në spital. Sipas
  specialistë në marrëdhëniet familjare, duke përjetuar seks të fortë
  ku pabesi gruaja e dhimbshme se sa i dobët. Kjo është ajo
  kështu disa zonja dhe era çështje në anën.
  Çfarë një
  të rehatshme, kishte një luftë e gjysmë - është një prizë ku ju mund bile në
  gruaja, pastaj derdh. Dhe muzhenka mund të jetë i ngjeshur, është më mirë që ai bëri
  realizon ai më shpëtoi. Dhe pak që të trembë që "të shkojnë tek ai, ai e bëri
  Vlerat ".


  Arsyeja Pesë:
  mërzitje. Ata thonë se kjo nuk ka ekzistuar dhe se ajo është tani
  shthurje të moralit. Sigurisht, shumë e njëjtë - ende! Në gjysmën e gjashta
  mëngjes për të marrë deri në një ndryshim, të shkojnë në fabrikë - nuk mund të ketë

  Imoraliteti, ajo është një fakt. Tani çdo gjë është e ndryshme: TV lodhur, dhe
  dashurën - budallenj dhe gear im nuk është i kënaqur, dhe kudo gishtin tuaj mbi
  globit thes ishte, dhe nuk ka rëndësi se çfarë forcat dhe as dëshirat. Ndoshta
  që të ketë një kohë të mirë? Po, kjo kënaqësi e jashtëzakonshme argëtuese, por
  i gjatë. Pastaj ajo gjithë përsëri vonohet një rutinë të njohur. Vetëm
  në vend të një burimi të vetëm të mërzinë do të jenë dy: familja dhe dashnor.

  Pra, zonja, tradhti - një gjë e vështirë. Arsyet se saj
  shtyjnë shumë kompleks. Dhe pasojat ... Oh, dhe mos harroni kjo nuk është e
  dua.

  Informacion nga nenet "Dashuria Triangle".