Shkaqet e seksit të shkurtër


 • Shkaqet e seksit të shkurtër
 • Këshilla të dobishme

 • Shkaqet e seksit të shkurtër

  Marrëdhënie të shkurtër - një gjendje në të cilën marrëdhënia seksuale zgjat kohë të mjaftueshme për të thirrur atë derdhje e parakohshme, por kohëzgjatja e tij nuk është i kënaqur partnerët.
  Në mënyrë tipike marrëdhënie shkurtër zgjat 2-3 për 10-15 minuta. Marrëdhënie të shkurtër nuk mund të konsiderohet një sëmundje, por një kusht shpesh kërkon korrigjim.

  Shkaqet marrëdhënie short shpesh i paqartë. Ajo mund të jetë e njëjta arsye si derdhje e parakohshme, por jo të shprehet në këtë mënyrë. Megjithatë, shumë shpesh e mësipërme arsye të palidhura për marrëdhënie të shkurtër.

  Ndihmë burrë në kohën e marrëdhënies të shkurtër nuk është gjithmonë e mundur. Sigurisht, në qoftë se ju janë shkaqet e kësaj gjendje (rritur ndjeshmërinë e penisit glans, vezikulit kronik) atëherë ju duhet të bëni për të adresuar ato. Por në qoftë se këto arsye nuk janë, ju duhet të përpiqet të përdorë rekomandime të përgjithshme për të rritur kohëzgjatjen e marrëdhënieve seksuale.  Këshilla të dobishme

  Rekomandimet për të rritur kohëzgjatjen e marrëdhënieve seksuale

 • Mundohuni të përdorni një prezervativ, kondomit mund të njëjtën kohë 2-3.
 • Mundohuni që të ketë marrëdhënie të hutuar dhe të menduarit në lidhje me organet e huaja. Ndonjëherë ajo ndihmon mendim për diçka të pakëndshme.


 • Yogis Ushtrimi. Ne duhet të mësojnë për të mbajtur lirisht dhe rivendosjen urinim. Në trajnim komunikimi aparatit të përgjithshëm muskul unazor e derdhje fshikëz qartë i dobët, por dikush mund të të ndihmojë.
 • Ju mund të provoni që të angazhohen në masturbim pak para raportit seksual, veçanërisht pas derdhje e fundit ka marrë kohë të konsiderueshme.
 • Këshilla më efikase dhe efektive. Bëni rrethprerjen. Në çdo njeri ajo rrit kohëzgjatjen e marrëdhënieve seksuale 2-3 herë, dhe marrëdhënie të shkurtër edhe më shumë.

 • Çfarë ju nuk duhet të bëni për të vonuar derdhje:

  Mos u mundoni të majë duart uretrës.

  Kjo sperma qëndron në pjesën e prapme të uretrës, pjesërisht u kthye me fshikëzat seminale, pjesërisht bie në fshikëz. Kjo praktikë konstante çon në stanjacion në prostatë që mund të shkaktojnë prostatitis kronike dhe prish aparatin muskul unazor e prostatës që mund të shkaktojnë derdhje reaksionar.

  Nëse asnjë nga këto dispozita zbatohen, atëherë ju duhet të kërkoni ndihmë nga një urolog ose seksolog i njohur. Kompetent mjek të kualifikuar - është një mënyrë e sigurt për të zgjidhur ndonjë problem shëndetësore.

  Informacion nga mjeku TM artikull Këshillave të "derdhje e parakohshme"