Shkaqet e biseksualiteti femra


 • Mendimet shkencëtarët
 • Stereotipi klasik
 • Alternative e kontaktit: Shkaqet dhe Aktivizuesit

 • Fakti se një numër i madh i vajzave janë tërhequr romancë apo përvojat seksuale me gratë e tjera. Por në përgjithësi, është supozuar se eksperimente të tilla janë plotësisht të pafajshëm dhe i parrezikshëm, por megjithatë shumë i shqetësuar shumë. Shumë vajza e admirojnë atë në mënyrë që ata të fillojnë të takojnë biseksualë dhe mjaft seriozisht duke filluar të shohin veten në një marrëdhënie me një vajzë për një kohë të gjatë. Cili është sekreti i marrëdhënieve veçanërisht delikate femra?


  Mendimet shkencëtarët

  Ka disa mendime që nuk konvergojnë në një, përfaqësues të mjekësisë alternative kryesisht besoj se të gjithë njerëzit janë biseksuale nga natyra.

  Shkencëtarët aziatike janë absolutisht të insistojnë në një tjetër teori, ata besojnë se aftësia për të ndërtuar marrëdhëniet me të dy burrat dhe gratë janë në harmoni të plotë të meshkujve dhe femrave energjisë në trup. Për më tepër, siç e dimë, nga literatura shkencore, njeri i përsosur idealist ishte hermafrodit. Nëse marrim parasysh pikëpamja shkencore, është e sigurt të them se njerëzit që janë quajtur hermaphrodites - të ashtuquajturit njerëz "Orientimi i tretë", të cilat testojnë të njëjtin tren si burrat dhe gratë.

  Në fakt, ajo nuk është aq e qetë. Biseksualok njëpasnjëshme, dmth ata që në një kohë mund të kenë marrëdhënie monohamnuyu si burri dhe një grua, është një pakicë.


  Disa vite më parë, një studim sociologjik në të cilën është gjetur se rreth një mijë të anketuarit të cilët e identifikojnë veten si biseksuale, pranoi se në mënyrë ideale të duan të jenë të heteroseksual dhe homoseksual në të njëjtën kohë.

  Disa vajza thonë se ata kanë me burrat në marrëdhëniet gjithmonë çdo gjë ishte mirë, ata madje fëmijë të planifikuar, papritmas u shfaq në vajzë të tyre të jetës. Këto dy dashuri në këtë moment shumë të mirë të bashkëjetojnë pa e ditur për njëri-tjetrin dhe vajzat të përmbushur nevojat e të dy anët e personalitetit të tij dhe asnjë prej përfaqësuesve të tyre të zgjedhur nuk i çmendur.


  Stereotipi klasik

  Biseksualky rrethuar nga shumë më shumë mite se meshkujt, e cila është konsideruar tradicionalisht për të "hedhur" homoseksualët dhe shpejt humbasin interes në to.
  Zonjat Biseksual duke shkaktuar interesim të madh dhe emocion të veçantë me njerëzit e gjinisë së kundërt, anëtarët e të cilit besojnë në pasion të jashtëzakonshëm për gratë - biseksualok dhe gatishmërinë e tyre për aventura.

  Më të porn mpreh vëmendjen në biseksualiteti, duke paraqitur të gjithë rrugën - një bukuri pak butësisht fshij kundër njëri-tjetrit maleve silikoni trup me të vërtetë mirë me të kuptuarit se kjo është vetëm një prelud të këndshme për ardhjen e macho nxehtë.

  Vajzat dashur sex Group shpesh kanë tendencë për të ushtruar karakteristika biseksualitetit, por konsideroj kjo e vërtetë nuk mund të jetë e përkryer. Biseksualky i vërtetë shpesh nuk mund të imagjinoj veten dhe të dashurën e tij në shtrat me një burrë tjetër, ata janë xheloz i banal dhe nuk duan të ndajnë të ashtuquajturit njerëzit e tij të dashur.


  Alternative e kontaktit: Shkaqet dhe Aktivizuesit

  Psikologët thonë se në origjinën e biseksualiteti femra duhet biseksualok fëmijërinë. Ne e dimë se në shumicën e rasteve, vajzat miqësi në një moshë të caktuar është më shumë si një marrëdhënie - me xhelozi dhe abuzimit, grindjet dhe shumë e prek. Nga natyra e tyre më shumë femra se meshkuj kanë një ndjeshmëri të kontaktit prekshëm, ata lehtë nervoz dhe shpesh vdes për intimitet fizik si pasoja emocionale.

  Disa gra të ndajnë se ata janë miqtë më të mirë nga shkolla që nga klasa e parë që gjatë trajnimit ata rrinë kështu që është ndoshta miqtë më të mirë tashmë atje. Dhe një herë në mbrëmje për bisedë dhe duke pirë një shishe verë, ata papritmas e gjejnë veten në shtrat. Megjithatë, pas kontaktit të tillë, ata e pranojnë se askush njeri ata ndjerë kënaqësi të tillë nga seksi dhe e quajti atë fantastike. Disavantazhet mëngjes këto vajza nuk do të ndjehen mirë dhe të mbeten miqtë më të mirë.

  Psikologët, sexologists pretendojnë se moshave të vështirë vajzave shumicën biseksual, shumë afër të vërtetës.

  Teens dashuri Puthja, gjatë takimit u puthur në buzë, duke mbajtur duart, kjo është treguar interes të madh për të pashkelur deri jetën seksuale dhe një frikë e madhe të intimitetit me djem i bën ata të shikoni për diçka më të sigurt për veten e tyre dhe për të kënaqur e tyre dëshiron dhe ka nevojë.

  Në moshën e rritur, shumica e grave janë të udhëzuar nga i njëjti motiv, kur ata nuk mund të gjejnë një burrë të përshtatshëm apo marrëdhënie heteroseksualnaya fillon të duket e vështirë që ata të sjellë ndonjë pasojë, ata lindë një marrëdhënie me një grua. Disa nga vajzat atje vetëm për interes, vetëm të mësuarit, ata do të jenë në gjendje për të ngjall apo jo në intimitet partnere.

  Disa gra të imagjinohet një marrëdhënie me një vajzë si një mundësi e mirë për të diversifikuar përditshmërinë e tyre seksuale, ata marrin mërzitur, marrëdhëniet standarde heteroseksuale dhe duan përvoja të reja, shumica e studimet kanë treguar se femrat nuk i konsiderojnë marrëdhëniet homoseksuale në anën e tradhtisë së partnerit të përhershëm, kështu që nuk është shumë e është të mendoni.

  Megjithatë, ndonjëherë ka paparashikuara objektivisht e paevitueshme si të thuash veprime të Perëndisë, është kur ndërhyn lehta flirtoj kuptim të pazakonta. Disa gra të gjeni jeta homoseksual është i çmendur, ata nuk e kuptojnë ata dhe në të vërtetë duke filluar për të marrë mëshirë për një vajzë dhe ka jetuar jetën e tij vetëm nuk është ndarë pikëpamjen e homoseksualëve, ajo madje u martua dhe kishte një djalë ... Pastaj ajo vendosi të shkojë në kurs, dhe i freskët deri të huaj Gjuha dhe ... tani ajo thotë se unë gjithmonë kujtoj atë moment kur u hap dera dhe një klasë ajo hyri.

  Nëse ju ra në dashuri me objektin e pasion kalimtar, një nevojë për të hapur të pranoj atë, në mënyrë paradoksale, por vajzat moderne të frikësuar për të parë në shpirtin e tij, por ajo mund të duhet të mbani mend se çdo marrëdhënie, veçanërisht bazuar në sinqeritet.

  Informacion nga artikullin "Biseksual bërë normë?"