Pasioni dhe dashuria


 • Çfarë e bën dashuri në marrëdhëniet në mes të njerëzve
 • Si janë marrëdhëniet e pasionuar

 • Për disa njerëz e duan dhe pasion që nuk kanë dallime. Tjetër vazhdimisht ngatërruar ato me njëra-tjetrën, nuk e kuptuar se sa e rrezikshme ata nuk mund të dallohen. Testimi një ndjenjë e pasion, ata mendojnë se është dashuria. Çfarë gradualisht humbet. Sepse pasioni i pakontrolluar mund të thithin njeri. Sepse njerëzit humbasin mendjen e saj, dhe ndonjëherë edhe të vdesin.

  Fjalor "Ozhegova" Dashuria e përcakton se si i fortë një ndjenjë e lokacionit të thellë, të përkushtuar dhe të sinqertë dashuri. Një pasion si dëshirë të zjarrtë. Këto dy përkufizim konfliktuale do të na ndihmojë të dallojmë këto ndjenja.  Sipas këtij përkufizimi, është e qartë se dashuria është e bazuar në afërsi, ndërsa vetëm dëshira për pasion. Përveç kësaj, ata janë të llojeve të vetëm të ndryshme të marrëdhënieve.

  Por nganjëherë ajo bëhet e vështirë për të ndarë pasionin dhe dashurinë si pasion mund të jetë në prani të dashurisë. Le të përpiqen për të analizuar marrëdhënien kur dashuria dhe pasioni. Kjo do të na ndihmojë të mësoni se si për të ndarë ato.

  Çfarë e bën dashuri në marrëdhëniet në mes të njerëzve

  Kur jeton dashuria në një marrëdhënie midis dy njerëzve, njëri prej tyre e vlerëson lumturinë dhe dëshirën për një tjetër. Dashuria Ndikimi manifestohet në mënyra të ndryshme: iniciativën në kohë e tepërt e tij, veprimet dhe fjalët.
  Gjatë dy dukej dashuri në mendime e njëri-tjetrit, gjithmonë duke kujtuar ndjenja e partnerit të tij. Secili partner e vë veten mbi partnerin e tij.

  Në këto aspekte çift kalon kohën e tij rezervë, bazuar në dashurinë dhe respektin reciprok. Çdo veprim është shqyrtuar dhe të zgjedhur me kujdes, duke pasur partner ndjenjat.

  Kur dallime të dy partnerët të kërkojnë të pajtohen një kompromis apo një zgjidhje të përbashkët.


  Së fundi marrëdhëniet e bazuar në dashuri, zakonisht gjithmonë të gjatë. Sepse prania e dashurisë lejon një çift për të shkuar nëpër çdo problem dhe vështirësi që lindin ndërmjet tyre.

  E menduar dhe kujdes për të ndihmuar të rritet një palë dhe të përballojë testin e kohës.

  Si janë marrëdhëniet e pasionuar

  Marrëdhënie të pasionuar jo gjithmonë mund të prodhojë efekte negative. Por ata nuk mund të jetë aq i sigurt dhe pozitiv si dashuri. Ashtu si dashuria, pasioni gjithashtu ndikon marrëdhëniet, veprimet dhe fjalët e njerëzve.

  Dallimi kryesor në mes pasion dhe dashuri - partnerët marrëdhënie dashuri lumturi kaluan sipër tjetrit, dhe një partnerë pasionuar marrëdhënie të kërkojnë të arrijnë dëshirat e tyre dhe vënien e tyre në vendin e parë dhe më kryesorja.

  Egoizëm fundamental që ekziston në marrëdhëniet e pasionuar, oozing ngadalë dhe prek absolutisht të gjitha vetë dhe marrëdhëniet në përgjithësi veprat e.  Ndërsa të dy me çift të sinqertë dashuri përpiqet të gjejë një kompromis dhe zgjidhur me të cilën ata do të të dy të jenë të lumtur, marrëdhënie të pasionuar për secilin partner më të prirë për të arritur dëshirat e tyre personale, pa marrë parasysh ndjenjat e partnerit tuaj, dhe si ajo do të jetë shumë i lumtur .

  Kjo e fundit karakteristikë marrëdhënie të pasionuar - një marrëdhënie shumë të shkurtër kohëzgjatjen. Për shkak se marrëdhëniet pasionuar ekzistojnë vetëm për shkak të pasionit shumë dhe dëshirë. Dhe kur qëllimi është arritur, pasion zbehet dhe të bëhet një partner nuk është më e dëshirueshme. Pa një ndjenjë e pasion të fillojë të zbehet dhe të bie përveç.

  Për më tepër, karakteristikat marrëdhënie të pasionuar - egoizmit dhe mungesën e respektit si dhe të çojë në lidhje të shkurtër dhe të zhurmshme.  Dashuria nuk mund të ekzistojë në kuadër të varësisë. Një pasion shpesh mund të ekzistojnë brenda dashuri.

  Passion mund të përfshijnë dashurinë. Për shkak se tipar kryesor i egoizmit nuk lejon dashuri për të hyrë si një faktor në marrëdhënie të pasionuar. Ngritja pra emocionin e dëshiron partnerët eliminon formimin e dashurisë.

  Por, duke pasur pasion në marrëdhënien e dashurisë shpesh duket thjesht për të qenë më afër partnerin tuaj. Ndërsa kjo është më pak se një dashuri - një pjesë e shëndetshme e marrëdhënieve dhe mund të çojë në intimitet më të madhe dhe lidhje më të forta ndërmjet partnerëve.

  Departamenti i pasionit të dashurisë mund të jetë e vështirë në shumë mënyra.

  Por një duhet gjithmonë të kihet parasysh dallimin në mes dashurisë dhe pasion - marrëdhënie dashurie të bazuar në përkushtimin dhe kujdesin, ndërsa pasioni i karakterizuar nga egoizmi dhe pakujdesia. Por te kontrast ato nuk mund me njëri tjetrin.

  Informacion nga artikullin "dashuri të pasionuar, apo pasion tuaj të preferuar."