Opinioni privat është të dini lidhjet e mëparshme gruan këtij njeriu,Shumë vite të shikuar dy fotografi të ndryshme.

E para - kur njeriu jeta familjare e di çdo gjë për të kaluarën
gruaja. Që dashurinë detsadovskoy parë dhe zhvirgjerim dhe e mbarimit
Romani i fundit tragjik para se ajo të takuar atë, tijat
Mr drejta.

Së dyti - kur një njeri e di se ai nuk është gruaja e parë
(Kjo është e lehtë me mend, ndoshta), por ajo Detajet rojet e tij. Jo
sepse kjo është diçka për t'u turpëruar të, por për arsye të tjera.

Dhe mua më duket se opsioni i dytë është shumë më e shëndetshme për
ruajtur mirëqenien e familjes.

Unë do shumë kategorik, shumë temë
paqarta. Unë pashë çiftet ku sinqeriteti absolut dhe sinqeriteti i plotë

midis bashkëshortëve vetëm u mblodhën ata më nga afër. Megjithatë, kujdesi është i nevojshëm: në
të gjitha këto gruaja jeta çifte seksi për të përmbushur burri i saj i ardhshëm ishte më shumë
se modest. Shpesh ajo ishte një partner, një maksimum prej dy, dhe marrëdhëniet gjithmonë
ishin të gjata me perspektivën e martesës. Çfarë unë në përfundimin se një njeri
kujdes për mënyrën se si shumë burra ishin gruaja e tij për të. Kjo është e arsyeshme:
nëse shumë, nënndërgjegjeshëm mashkull beson grua "shkakor", "i papunë". Nëse
i vogël, - "i pastër". Kjo, nga rruga, mendova, dhe psikologët kanë gjetur shpenzimet
Studimet e ndryshme të perceptimit mashkullor.

Në të gjitha familjet e tjera, në qoftë se një grua me burrin e saj ishin aktive


privacy, dhe pastaj filloi të hapur të ndarë detajet e burrit të saj, një
sjellja e tij çon në telashe. Domethënë, njerëzit vijnë subconsciously për të besuar
Gruaja e "përdorur". Nuk është rastësi që të burrave të donte të martohej
ing: kjo është një garanci që ajo kryen vetë si duhet, ishte larg nga
kurvëria, shëndetësor dhe të ruhet. Nuk është se gruaja që ishte
më shumë se një partner seksual, gjithmonë i sëmurë. Por jo, unë nuk shpresoj
do të argumentojnë se rreziku i rritet me çdo njeriu (në
Meshkujt, gjithashtu, sigurisht, por ajo nuk ka nevojë të mbajnë pothuajse një vit

pasardhës). Dhe ne jemi aq të rregulluar se modelet e hershme të sjelljes nuk do të
divayutsya, ata vetëm të marrë një sy gjumë. Zgjohem në të djathtë dhe të rëndësishme. Çfarë
mund të jetë më e rëndësishme se zgjedhja e partnerit të jetës dhe nënë e fëmijëve të palindur? (E pra, më shumë
karrierë, natyrisht, por ne jemi tani për jetën private.)

Ajo rezulton se në qoftë se një grua i thotë burrit të saj për
aventurat e tij, sidomos romanet e shumta dhe të shumta seksuale
partner, ai - si ajo apo jo - do të mendoj për këtë më pak se në qoftë se ajo
i heshtur.

Besoni mua, unë jam zakonisht në ndershmëri. Por në qoftë se ju, i dashur zonjë,
nevojë për një familje të fortë, nëse ju dëshironi që të ketë njerëzit më të mirë që besohet në botë, unë

I highly recomend ju nuk mburrem për marrëdhëniet e tyre përvojën, veçanërisht seksual.
A nuk e fajësojnë burrat se vetëdija do të marrë ju "papunë", edhe në qoftë se ju
çdo roman i ri luftoi me ndjenjën se këtu ajo është, e fundit dhe shumë parashikuar.

Edhe gjyshja ime i tha nënës sime se babai im nuk është e nevojshme
tregoni detajet e martesës së tij të parë. I kishte të drejtë. Në fund nëna ime më shumë
tani jeton për fat të mirë me babain e saj, gati dyzet vjet. Këtu ajo është, urtësi e grave.

Ky material është
Autori i referohet kategorisë "mendimit personal" dhe nuk përfaqëson qëndrimin zyrtar
portal editorial. Neni kategori - një pikëpamje personale të autorëve të kompleksit

dhe problemi i diskutueshëm i marrëdhënieve njerëzore, ata janë të pavarur
pikëpamje dhe nuk pretendojnë të objektivitetit.

Ne jemi të interesuar për mendimin tuaj dhe
Çështjet që janë ngritur në nenet. Ne ju ftojmë për të diskutuar.