Tradhti privat pamje freskuese martesë
Definitely vrasje apo i keq? Nëse ju nuk hezitoi, nxitoj
Përgjigja në pozitive, unë ju kujtoj vetes dhe të shpëtimit të jetës afër.

E njëjta gjë vlen për tradhti. Mos shkoni në një skaj të vetme
duke qenë për fat të mirë i martuar, kam gjetur diçka fyese, edhe pse meshkujt
që bëjnë kështu, unë mund të kuptoj - jo të gjithë kanë vullnet të mjaftueshëm që të përmbahen
tundimet. Por sot unë të kërkuar për të mos folur për ata që nuk mund të mbajë
vetë në dorë, dhe pjesë të trupit në pantallona, ​​dhe adhuruesit meshkuj që
duke përdorur seks në anën si një mjet për të forcuar marrëdhëniet në martesë.

Do të doja të shmangur qindra vezë të prishura, tradhtinë,

Forcimi martesën, unë mendoj vetëm një herë. Askush në jetën time (edhe pse kështu mund
të ndodhë), por jo një çështje afatgjatë që zgjat për muaj dhe vite, përkatësisht
se seksi, që burrat zakonisht thonë "kjo nuk do të thotë asgjë."

Sigurisht, asgjë në të gjitha mund të thotë seks. Në fund
të gjithë të njohur më shembuj të familjeve ku gruaja është aq krijues,
uptime dhe të trajnuar për të transformuar atë burrin e saj për vite e dekada të tëra madje edhe
Mendimi nuk është atje për të shikoni për dikë tjetër. Ai dhe kështu ndjenjë se ai
gjithë kohën me gra të ndryshme. Kjo është një dhuratë e femër i madh, por i pajisur ata për
Për fat të keq njësi.

Sex jashtë familjes - gjithmonë një sinjal se marrëdhëniet janë


plas. Dhe i njëjti seks, duke treguar një problem, ai është ngjitës
për të riparuar anijen plasaritur familjare. Cilat janë përfitimet e palë merr
se njerëzit nganjëherë bëjnë seks në anën e?

Së pari, për njeriun si duke u bazuar në
jashtme (pushtimi, lavdia, minierave), është e rëndësishme për të mbrojtur të saj
kurajo. Dhe seksi një herë - një mënyrë e madhe për të provuar për veten time se "unë kam
hoo ". Përmbajtja dhe siguroi, burrë kthehet në shtëpi në një të bukur
humor. A duhet gruaja e njeriut të ndritshëm si svezheotpolirovannyy
nickle?

Së dyti, çdo çështje kërkon një njeri i disa

kujdes dhe kujdes. Duke përfshirë gruan e tij. Kjo është veçanërisht e vlefshme në qoftë se
çift ​​jammed, siç thonë ata, jetën, dhe që të dy u ndal duke i kushtuar vëmendje në detaje,
përbëjnë lumturinë. Një njeri i cili është i detyruar për të fshehur marrëdhënie seksuale në anën,
duke i hedhur sytë nga afër në fytyrën e gruas së tij, e mban mend atë - njoftim nuanca
Gjendja e saj. Dhe çfarë përgjigje në vëmendjen e tij të një personi normal?
Mirënjohje dhe ngrohtësi.

Së treti, ende plot me burrin e saj, i cili kishte
pak mashtrojnë gruan e dashur, pidhryzaye fajin. Edhe një e vogël, por
faji nga të përsosur (në sytë e saj) është më shumë se vepër të mjaftueshme për njeriun filloi

kompensojë dëmin. Në atë kohë gruaja e thotë, si
- Get lule për një arsye, nuk më 8 mars. Një njeri mund të jetë jashtëzakonisht
zamalivaya romantike një "mëkatin". Edhe nëse dyshuari inteligjente grua në këtë
ndryshuar sjelljen e shpengimit tradhtisë, ajo i heshtur dhe mirëpret
përsëritje fazë karamele-buketnoho.
A e dini se shumë gra që
vullnetarisht refuzuar një shëtitje romantike, darka candlelit dhe dhurata bukur?

Unë mendoj se këto tri pika janë të mjaftueshme për të
njohin se tradhti të vërtetë në gjendje të forcojë martesën. Dhe një marshim në
Ana me të vërtetë nuk do të thotë për burrin e saj.

Unë do të thotë - në shkallë
jeta, veçanërisht familjes. Pas të gjitha, ai gjithmonë kthehet në familje. Deri atëherë,
derisa ai kthehet, ai është i mirë atje. Sepse asnjë njeri normal në
e tij nuk do ta braktisë vendin ku ai është marrë pa kushte. Dhe të ngrohta
mirëpritur të familjes, gruaja më afër burrit të saj, më pak të ngjarë se ajo do të
shpesh duke përdorur bukuri e tij për të tjerr romane paralele.

Ky material është
Autori i referohet kategorisë "mendimit personal" dhe nuk përfaqëson zyrtar
Pozicionet Portal editoriale. Neni kategori - një perspektivë unike për autorët
Problemet komplekse dhe të diskutueshme të marrëdhënieve njerëzore, ata janë të

Pika e pavarur e mendimit dhe nuk pretendojnë të objektivitetit.

Ne jemi të interesuar për mendimin tuaj dhe
Çështjet që janë ngritur në nenet. Ne ju ftojmë për të diskutuar.