Prezervativi mbështetjen mbledhjeProdukt i ri menjëherë filloi të krahasuar me "Viagra", por ndryshe nga të drogës famshëm, prezervativët nuk do të trajtojnë mosfunksionim ngrerë, dhe vetëm do të vazhdojë të ndihmojë njerëzit për marrëdhënie seksuale.

Krijuesi i prezervativ të ri ishte kompania Futura Medical PLC, e cila është e angazhuar në marrjen e certifikatës për prodhimin e produkteve të tyre të reja dhe të shesë kontraceptiv të ri është një kompani SSL International, e cila zotëron të famshme markë Durex. Nëse miratimi i mbikëqyrësit do të marrë në kohë, prezervativët do të dalin në shitje këtë vit. Megjithatë, për shkak se produktet nuk janë droga, blej kontraceptiv të ri në farmaci mund të jetë pa një recetë.

Risia ka marrë një CSD500 thjeshtë për emrin. Esenca e prezervativëve që sipërfaqja e brendshme e tyre trajtohet me nje xhel permban nitroglycerin, e cila ka një efekt vasodilator. Siç thonë zhvilluesit, gjatë thithjes nëpërmjet xhel nitrohlitserynovymy lëkurë përmirëson rrjedhjen e gjakut në penis, duke rritur mbledhje.

Si James Barder, një prej kompanive Futura Medical PLC, ishte më e vështirë të arrihet një përqendrim të tillë të drogës që nuk është latex ushkodzhuvavsya, nga e cila prezervativi. Megjithatë, krijuesit e produkteve të reja përpjekur të mirën e tyre, dhe ata shpikur teknologjitë janë të mbrojtur nga disa patentave.


Sipas prodhuesit, prezervativët e reja të bëhet shpejt popullor dhe në kërkesën për burrat e të gjitha moshave, si probleme me mbajtjen e një mbledhje ndodh jo vetëm në verë, por edhe në të rinjtë.