Prezantimi i duhur


 • Si të filloni?
 • Çfarë tjetër?
 • Çfarë mund të them?

 • Si të filloni?

  Natyrisht,
  për të tërhequr vëmendjen, dhe kjo mund të arrihet në mënyra të ndryshme. Shumë
  Më e zakonshme e tyre: "Hello!". Kushtet e formës së mirë të lënë vetëm
  Zgjedhje "Sakrifica", por për t'iu përgjigjur vetë "hi!

  Next në popullaritet është oupener "pyetje". Megjithatë,
  Pyetja duhet të mësojnë për të pyetur! Ka dy lloje: pyetja e parë
  mbyllur, pra një numër i kufizuar i variacionet e përgjigjes; i dytë,
  në përputhje me rrethanat, një pyetje e hapur, por kjo nuk e kufizon në përgjigje. Për shembull,
  duke tërhequr vëmendjen në frazën: "Vajzë, më thoni, çfarë kohë?" dhe mori
  i ngjeshur: "17:34", ju duhet të zgjas imagjinatën për të vazhduar për të mbajtur

  vëmendje për objektin dhe të vazhdojë për të komunikuar. Dhe, të themi, duke i kërkuar mendimin e saj mbi gratë
  kështu që çfarë stil të veshjes që do të vijnë gjatë, për të marrë një e tërë
  monolog i detajuar!

  Sender shpreh dëshirën tonë të natyrshme për të shprehur
  objekt i dashuri i tij. Vështirësia është se ne kompliment si
  në mënyrë tipike të investuar që më qartë dhe kryesisht e dukshme.
  Për shembull: "Çfarë je ti i mirë!". Nga njëra anë, është e mirë për çdo grua
  dëgjoni edhe një herë të përforcuar krenarinë e tyre në anën tjetër, babe e di
  ajo është e bukur - nuk është e re për të! Origjinalitet disa herë rritjet
  Efektiviteti kompliment: "Ju duken aq mendjemprehtë, ndoshta ju shohin njerëzit nëpër?".


  Ju gjithashtu mund të besimit plotësisht situatën, dhe
  veprojnë në përputhje me të, "prisni, nuk ka! Passage mbyllur! Eja,
  Unë e di rrugën të shkurtër! "Për të objektit nga ana e çojnë atë; ose, për shembull,
  si vijon: "Zotëri, por mund të ju ndihmojë mua sjell çanta, dhe unë nuk duket të
  llogaritur forcat në dyqan ... ". Në variacionet e mësipërme ndërmjet burrave dhe
  grua luajtur rolin e të fortë dhe të dobët, atë prirodnopredpolahaemye.
  Gjithashtu i rëndësishëm është fakti se në mes të instaluar kontakt prekshëm
  drejtpërdrejt (përmes kontaktit) ose indirekt (nëpërmjet një gjë) që promovon
  sfidë e besimit.

  Ju mund të tërheqë vëmendjen dhe të shëndosha efekte, për shembull,
  çizme borë obstukaty "llucë se!
  I urrej dimrin! Dhe nuk ju pëlqen? ". Ose trembë dredhje e saj
  Thirrje dhe oferta biçikletë për të sjellë një zonjë.

  Por në qoftë se ju doni të familjaritetit ishte i gjallë dhe i paharrueshëm
  shpenzojnë atë jashtë kutisë! Për shembull, ne kemi prezantuar një punonjës
  shërbim sociologjike, dhe objektit provë në pasioneve seksuale
  - Pryhodytsya të ardhmen!


  Çfarë tjetër?

  Dhe
  atëherë, në fakt, u largua me dy opsione: ose ju i gatshëm për të komunikuar e tij
  Vazhdo për të ndarë ose të transferuar kontaktet tuaja dhe takim. Nëse ju jeni

  ende nuk është gati ose për ndonjë arsye nuk mund të vazhdojnë të komunikojnë,
  le të nxitim për punë, vetëm të shkëmbyer numrat e telefonit me objektin.
  Për shembull, të vijnë në objektin dhe kërkoni të saj për të ndihmuar ju shkruani njohjen SMS
  simpati për vajzën. Kur kjo e fundit do t'ju ndihmojë të bëni atë, vetëm të them e saj
  në rradhë për të hyrë në numrin e destinacionit dhe dërgoni SMS tuaj!


  Çfarë mund të them?

  Flas
  mund të jetë çdo gjë që ju doni, por që është e pranueshme për të dyja. Kjo mund të jetë një shaka,
  tregime dhe anekdota; mund të jetë me ngjarjet e jetës, dialogjet rreth shkencës,
  politikat apo karikaturë preferuar.
  Mbi të gjitha, të flasim ishte interesante dhe të rehatshme për të dy!

  Në një farë mase
  duhet të përshtaten me partnerin dhe të gjejnë gjuhën e përbashkët.

  Ndonjëherë, kur u takuam për herë të parë ndruajtje mbizotëron dhe për të gjetur një temë e përbashkët vjen vzaimointeresnuyu
  jo një herë. Një mjet i shkëlqyer i shpëtimit është duke shkuar në kinema. Kohë
  pikëpamje, së pari, jep afat dhe një mundësi për të ngritur
  kontakti i prekshëm (për shembull, për të dorëzuar); dhe, së dyti - hap hapësirë ​​dialogut: këtu dhe mendova drejtorin, dhe
  Kuptimi i fshehur, aktorët e lojës ...

  Suksesi i çdo përpjekje - një emocion pozitiv.
  Jepu atyre me njëri-tjetrin, atëherë komunikimi do të jetë i lehtë, i lumtur dhe aq të dëshirueshme!

  0%
  D