Rregullat diktojnë burra për seksin


Si rezultat, nuk ka asnjë derdhje, dhe për këtë arsye nuk
Fekondimi mund të bëhet, dhe disa orë pas
Miratimi i burrit tableta përsëri të jetë i frytshëm, sikur asgjë nuk kishte ndodhur.

Pilulë
përmban substanca që përdoren për trajtimin e skizofrenisë.
Duke parandaluar derdhje, ajo nuk ndikon në intensitetin e ndjesive në
orgazmë. Hulumtuesit nga King 's College në Londër besojnë se për meshkujt
kjo tabletë do të jenë më të volitshme se kontraceptivët e tjera,
që ndikojnë në nivelet e hormoneve dhe duan të marrin një
për një kohë të gjatë.

Zhvilluar
dhe kontraceptivët e tjerë meshkuj, por shumë prej tyre formimin e spermës

të ndaluar përdorimin e hormoneve. Tabletë i ri që përmban
hormonet mund të merren ditore per efekt zgjatur ose
pak orë para se të seksit për efekt afatshkurtër.
% 3
C / p

"Nëse
njeri duke marrë një pilulë çdo ditë për disa muaj, ne
besojnë se aftësia për të fekonduar ai do të shërohet, si dhe
shpejt, si në qoftë se ai vetëm mori një pilulë "- thotë mjeku
Christopher Smith i Kolegjit Mbretëror.

Me mesazhin
krijimi i të tilla një shkencëtarëve kontraceptive frymëzuar nga fakti se disa
Droga përdoren në trajtimin e skizofrenisë dhe hipertensionit,
parandaluar derdhje. Megjithatë, për shkak të efekteve të tyre anësore


janë pergjumje dhe marramendje, ato nuk mund të përdoren
Si kontraceptivë.

Duke ditur mekanizmin e
droga të cilat pengojnë derdhje, studiuesit
filloi të zhvillohet një pilulë që nuk ka këtë anë
Efektet. Shpresohet se ajo së shpejti do të fillojë testimin e drogës në
vullnetarët meshkuj në pesë vitet e ardhshme do të jetë një pilulë mrekulli në
shitje.

Megjithatë, kjo perspektivë nuk është aspak e
është entuziazëm. Sipas gazetës britanike Daily Mail, me
Ardhjen e tableta burrat mund të jenë më shumë të ngjarë të heqë dorë
Përdorimi i prezervativëve, të cilat, ndër të tjera, nuk parandalon
vetëm konceptim i padëshiruar, por transmetimi i sëmundjeve seksualisht të transmetueshme.

Nuk janë,
sipas The Daily Mail, dhe i dytë "por": që nga të dy ishin
kontraceptive për gratë, planifikimi familjar ka punuar mirë
gjysma e njerëzimit. Edhe pse, natyrisht, disa gra nuk kanë besim
kontraceptive oral, siç besohet që ata të rrisin rrezikun e
sulmet në zemër dhe clots gjakut, do të jap zonjat
njerëzit e drejtë për të përcaktuar se kur do të ketë një fëmijë?