Këshilla për të nënshkruar një kontratë martesore


 • Lojra Adult
 • Këshilla për të nënshkruar kontratën e martesës

 • Lojra Adult

  Në prag të një Rinisë Family thonë njëri tjetrit: "Unë do të të dua përgjithmonë!" - "Unë jam shumë!" "Unë jam çdo gjë dhe çdo gjë që ju bëni" - "Unë jam" Por sa prej jush kanë parë!! çiftet që arrijnë të mbajnë përsëri këtë premtim? Statistikat pamëshirshëm thotë se pesëvjeçar moment historik në mënyrë të sigurtë të kalojë vështirë se gjysma e familjeve. Pra, në fillim të jetës së bashku Këtu ajo do të dukej një muaj mjalti të vogël të mëtejshëm. Si një grua që unë e di në qoftë se një njeri mund të mbajnë përgjegjësi të vërtetë për gruan dhe fëmijët e tij? Si për të kuptuar njeriun, do të ishte e preferuar e tij së bashku me atë jo vetëm në pasuri dhe lumturi, por varfëri, sëmundje, të fatkeqësisë?  Psikologët e familjes thonë se mënyra më e mirë për të sqaruar për veten këto pyetje - "luajnë" në hartimin e kontratës martesore në të cilën ju mund të diskutojnë një shumëllojshmëri të situatave. Dhe shpesh në rrjedhën e kësaj "loje" rezulton se martesa ka kuptim për të pritur.

  Por ekspertë të tjerë në marrëdhëniet familjare - këtë herë avokatët - dhe mjaft i rekomandojmë edhe për të menduar për kontratën e martesës ditën e dasmës. Për më tepër, ata besojnë se në disa situata, pa një dokument të tillë është e nevojshme. Për shembull:

 • kur burri, gruaja ose të dy së ​​bashku në biznes;
 • të jetë e mundur kur të lëvizte në një vend tjetër;
 • kur një ose të dy bashkëshortët kanë fëmijë, prindërit e moshuar apo njerëz të tjerë që kanë nevojë për mbështetje financiare.


 • Kontratat e martesës jashtë shtetit janë bërë normë. Ata mund të përshkruajnë të gjitha aspektet e martesës, deri në pikën që flokët e saj duhet të veshin me një femër dhe sa litra birrë në javë është e drejtë për Like njerëz. Fjalë e ka atë që në kontratën e martesës së Tom Cruise dhe Nicole Kidman ishte një pikë në të cilën për këtë arsye kishte për detyrë për të ulur një vend tualet pas duke përdorur këtë.

  Në vendin tonë, kontrata e martesës e rregullon vetëm marrëdhëniet pronësore. Ju me siguri mund të të nxjerr në atë që të ketë një grua nuk ka të drejtë për të qëndruar me të rinj më të gjatë se 24 orë, dhe njerëzit e nevojshme për të ju ofrojnë kafe në shtrat të paktën dy herë në javë.

  Por që pavlefshëm kërkesat e tilla nuk kanë, dhe Gjykata e Qarkut nuk ka dërguar një përmbarues për të mbjellë nënën e gruas së Intensifikimi-së për trenin e ardhshëm.

  Por, pavarësisht kësaj martese të mirë mund të sjellë një shumë të kontraktorëve të transportit. Për shembull, ai nuk mund të detyrojë një grua për të lindur në 5 vitet e ardhshme me dy fëmijë. Por ajo të specifikojë se në qoftë se një ngjarje e tillë të lumtur nënë e re shkon në pronësinë e banesës dy dhoma gjumi, burri i saj e ka marrë nga tezen time, është e pranueshme. Ju nuk mund të ndalojë një kontratë njeri shëtitje "të majtë". Por në qoftë se dokumenti thekson se në rast të shkurorëzimit, pabesi e shkaktuar nga njeriu, ai humbet të gjitha të drejtat për të fituar së bashku pronën, njerëzit do të mendojnë njëqind herë, ose me vlerë të rrezikut!  Data efektive e kontratës së martesës së martesës. Dhe në qoftë se kontrata lidhet burrit ligjor dhe gruas, ai hyn në fuqi nga data e noterizimin. Për më tepër, kontrata mund të ndryshohet ose të thyer, por vetëm me pëlqimin e të dy bashkëshortëve.

  Këshilla për të nënshkruar kontratën e martesës
  Këtu janë disa këshilla për ata që janë duke menduar seriozisht për kontratën e martesës:

 • Shikoni se si kjo lidhet me gjysmën tuaj të tjera. Të paktën në këtë formë i thjeshtë "Xenia Pjetri shkoi në avokat. Ata duan të hyjë në një kontratë martese. Ata thonë se ajo është në modë ". Në përgjigje të kësaj ne mund të konkludojmë, dhe nëse është e nevojshme të ngrejë këtë çështje seriozisht;
 • shkoni në pritjen ndaj avokatit (do të ishte mirë së bashku) me listën e saj të marrëveshjeve të mëdha dhe të vogla;
 • nuk është e nevojshme për të përcaktuar shumën e saktë të kontratës.

  Ato nuk mund të përballojë që të jetë ju apo bashkëshorti juaj. Ose, anasjelltas, me kalimin e kohës, bëhet i foli shprehje të pakuptimta. Shënim pjesën ose përqindja e të ardhurave të një ligjërisht korrekte. Së fundi, ju mund të përqëndrohen në të pagave ose me kosto minimale ounces e metalit të çmuar;
 • Define drejtat e banimit, veçanërisht në qoftë se ka për të ndarë;
 • Nëse burri juaj i ardhshëm - një shtetas i një vendi tjetër, të jetë i sigurt për të gjetur nëse ky traktat kanë fuqi në këtë vend dhe nuk bie ndesh me ndonjë nga ligjet e saj atje pikat.
 • Unë mendoj se jo, ju lutem diskutoni tillë që prozë e jetës, si një lloj kontrate, në mes të një marrëdhënie romantike do të ju paraqesim me një dritë të pafavorshme!

  Edhe në ditët e rinisë tonë, moms dhe baballarët kështu që do të jetë. Por tani lidhet me çështjet e pronësisë ka ndryshuar.

  A jeni ende në dyshim? Pastaj më në fund të sjellë fjalët e shkruara nga Nikolai Leskov njëqind vjet më parë. Por ajo që bëjnë ata sot të tingëllojë e vërtetë: "Oh, mallkim Cupid! Çfarë ai bën shaka shaka me njerëzish! Si nganjëherë njerëzit të martohen dhe të martohet?! Vëzhguesit e mira argumentojnë se është vështirë se diçka që pakujdesi njerëzore shpesh lurks në një masë të tillë alarmante që pajisja unioneve martesore. Është thënë se njerëzit më inteligjentë të blejnë çizmet e tyre me më shumë vëmendje se sa mikun e saj të zgjedhur jetën. "  Informacion nga neni Svetlana Arkhipova "Një kontrata e martesës nuk mund të lënduar ndjenjat?".