Get shpëtoj e pjesës soromyazlyvosti 2


 • Unë nuk jam ari ...
 • Bill e të Drejtave të

 • Unë nuk jam ari ...

  Shpjegoj
  vetë: "Unë nuk jam pjesë e artë për të kënaqur të gjithë!". Nga pikëpamja
  Psikologjia është një shembull i një reagim të shëndoshë ndaj vlerësimit të jashtëm në vetvete,
  dashnor. Për shkak të kompleksit të saj ju jeni të vendosur veten e tyre në një të varur
  pozicion në raport me të tjerët, duke kufizuar të drejtat e tyre
  i plotë i personalitetit, që të ndjehen të veten. Apo ndoshta ju vetëm
  nuk e di se ka një Bill e të Drejtave?


  Bill e të Drejtave të

 • Unë kam të drejtë të refuzojë dhe nuk ndjehen egoist me.
  Mirë
  Mendoni për këtë, nëse është koha për të thënë "jo" disa i bezdisshëm
  qytetarët? Ju nuk keni për të kënaqur të gjithë.

  Mohimi dikur
  kërkojmë nga ju proslyvete njeriut të karakterit të keq. Ju vetëm
  tregojnë më në fund se karakteri që të jeni!
 • Unë kam të drejtë të mos bëjë justifikime për të tjerët për sjelljen e tyre. Dhe
  veçanërisht kërkoj falje që e bënë këtë, dhe jo ndryshe. Ju jeni një i rritur,
  dhe madje edhe prindërit tuaj nuk do të kërkojë nga ju për të raportuar mbi vonë
  vjen në shtëpi.
 • Kam të drejtë të mos pëlqen dikush to.Dlya
  të gjithë do të ende e bukur nuk - të veten. Pastaj nga
  natyrisht kthen, "hu hu i" në mjedisin tuaj, i cili është një mik,
  kush është armiku. Një parazit mbi popullin tënd drojë vetë do të zhduket


  jeta juaj.
 • Unë kam një të drejtë për vlerësimin e tyre të veprimeve të tyre, mendimet dhe chuvstv.Budte
  i pavarur nga mendimet e të tjerëve, të udhëhequr jo vetëm faktin
  çfarë ju mendoni se e të tjerëve. Në qoftë se ju fyejnë për diçka, dhe ju mendoni se
  vetë të pafajshëm, të themi vetëm, "Ky është qëndrimi im, dhe ju keni atë
  konsiderojnë! »
 • Unë kam të drejtë të ndryshojë mendimin e tij. Sigurisht,
  Ju duhet të jeni parime të forta të jetës. Por secili
  njeri ndryshon me kalimin e kohës. Është e natyrshme, prandaj, në qoftë se
  Ju anësor, duke e akuzuar mospërputhje, ju gjithmonë keni të drejtë
  thonë: "Po, kam menduar kështu dje, por sot unë mendoj ndryshe sepse
  Unë jam një person real, jo një makinë. "

  Aerobatics të njëjtën deklaratë:
  "Fjala mbretit tim - unë dua të jap, unë dua të të marrë përsëri!" A mund ta imagjinoni se ku
  do shok ata që janë mësuar me drojë tuaj patologjike?!
 • Unë kam të drejtë të bëjnë gabime dhe përgjegjësi për ta. Jo
  frikë për të bërë gabime. Është e nevojshme për zhvillimin normal të individit. Jo
  asgjë që ata thonë se të mësuarit nga gabimet. A'll ende i pasigurt
  në vetvete, për të sulmuar ju në të njëjtën grabujë ...
 • Unë kam të drejtë të vendimeve të palogjikshme. Dikush
  do tjerr gishtin në tempullin e tij, duke vlerësuar aktin tuaj pamend, por ju
  nuk janë të detyruar të raportojnë tek ai. Bëhu i palogjikshëm dhe paradoksale,
  Nëse kjo manifestuar personalitetit tuaj dhe sjelljen tuaj.


  Në qoftë se vetëm ajo nuk shkaktojnë plagosje personale ose i pafajshëm
  të tjerët.
 • Unë kam të drejtën e injorancës. Përmes
  drojë e tij shpesh frikë të pranoj që ju jeni duke folur për të, që
  diçka që ju nuk e dini, nodded, dhe pastaj nuk e di se si për të marrë jashtë
  Situata budalla. Mos kini frikë të sinqerisht: "Unë nuk e di.
  Shpjegoni për mua ju lutem, çfarë (ose kë) ju thoni. " Njerëz të zgjuar
  do të ju respektojnë vetëm për këto fjalë.
 • Unë kam të drejtë për keqkuptim.
  Disa
  njerëz duke u përpjekur për të manipuluar ju shpesh përdorin elemente. Ata
  të themi, "E pra, ju e dini se çfarë dua të them ..." duke detyruar veten
  negociojë atë që ata kërkojnë nga ju.

  Ndjehen të lirë për t'u përgjigjur si vijon: "Jo,
  Nuk të kuptoj. Poyasnitsya. " Dhe të kërkoni tjetër e ju në këtë kohë
  çoroditen.
 • Unë kam të drejtë të jetë i pavarur nga keqardhje të njerëzve të tjerë dhe përfillje.
  Nëse
  dikush gjithmonë do të keni për të zgjidhur holivontsi, ju merrni përdorur për të që nga
  Ju po trajtohen si fëmijë të turpshëm të rinj. Dhe pastaj kurrë nuk humb
  nga kompleksi i saj. Por ju keni edhe një gol - për t'u bërë i sigurt
  personalitet!
 • Mbani mbi Ligjin për të Drejtat para syve vazhdimisht kujtoj atë si tryezë shumëzimit, dhe më e rëndësishmja, të përdorur në jetë.

  Lexoni fillim