Get shpëtoj e pjesës soromyazlyvosti 1


 • Mbrapsht në fëmijëri
 • Lojra për të rritur vajzat
 • Telefon inkonjito
 • Bisedoni me të huajt
 • "Zayakoryty" vetë

 • Mbrapsht në fëmijëri

  Albanian: Kjo
  vështrim shumë minutë në veten tonë si një vajzë e vogël e ulur në
  karrige në frontin e ju. Si e bën atë të duket si? Si të veshur? Ajo gjeth ose
  braids? Çfarë bëni ju ndiheni kur ju shikoni në këtë fëmijë? Ju mund
  përjetojnë një gamë e ndjenjave të dashurisë të ngrohtë deri të plotë
  armiqësi. Vetëm të them se njerëzit vuajnë nga komplekset e të nënshtrohen më shpejt
  emocionet negative. E njëjta gjë që tregoi ndaj vetvetes
  si një fëmijë ...

  Por
  le të përpiqemi të shohim në gjërat ndryshe. Imagjinoni këtë

  Fëmija varet jetën tuaj. Vajza është shumë e vogël për të dhënë
  të vetëdijshëm për përshtypjen e prodhuar nga të tjerët. Mbase
  Disa tipare të karakterit të saj të vërtetë e meritojnë tonë
  mosmiratimi, por ... ajo fëmijë të vërtetë e bukur, apo jo? Dhe çfarë është
  ne së pari u hodh në atë mënyrë? ..

  Dhe
  Come on, vajzë klikoni për veten e tyre me emër. Pet-i vogël.
  Ju më mirë të dini se si ju emrin një fëmijë. Ose si do të dëshironit
  që do të quhet. Them fjalët e saj që janë aq të etur për të dëgjuar ndonjë
  fëmija. Pas të gjitha, ajo nuk është një fëmijë i tillë i keq. E gjithë kjo është e
  Kjo është e mirë në jetën tuaj, i bërë i mundur vetëm përmes saj
  Përpjekjet.


  Ajo ka bërë një punë të madhe dhe meriton te ju atë
  krenar. Tregoji asaj që ju dashurinë e saj dhe nuk të lënë një të tillë.
  Pick e saj dhe të shtypni poshtë në mënyrë të vendosur për veten e tij. Le të saj në e tij
  zemra. Le të jetë gjithmonë me ju.

  Kjo
  fëmijë - ju mbetën të gjithë të njëjtën foshnje e pambrojtur. Rrjedh
  ndonjëherë shpirti i "vetë-Fëmijës" e tij me butësi se ai asnjë
  por ju nuk mund të japin. Ndiqni fëmijët e tyre më të isha i vogël
  dëshira. Këtu merr nesër dhe për të blerë veten për habinë e të gjithëve
  tullumbace, e cila ju ka pritur ndonjëherë për prindërit dhe ju
  shoh se nevojat i rritur e juaj do të jetë gjithashtu në masë të madhe

  të kënaqur. Loved veten, ju vë mënjanë kështu që ju pengon nga ngurtësi
  dhe ndruajtje. Pse nuk ju hezitoni - ju bëni të tillë një vajzë të mrekullueshme!


  Lojra për të rritur vajzat

  Në fuqi
  mjetet e duke u shpëtoj prej drojë njohur luajnë rol. Edhe sikur
  ju nuk mund të marrë pjesë në trajnim psikologjik në grupin e
  vetëm të ju pëlqen sufferers, në disa prej tyre ju mund të luajë
  vetë.


  Telefon inkonjito

  Ju
  e vështirë për të ardhur në kontakt me të huajt? A atë mënyrë anonime.
  Për shembull, telefononi në radio dhe të shprehin pikëpamjet e tyre dëgjuar për
  transferojë apo të urdhërojë një këngë. Ju gjithashtu mund të telefononi më i afërt

  kompani, dyqan, bibliotekë dhe flasin për ju për një interesante, dhe ndoshta
  temë jo shumë.

  Gjëja kryesore -
  të filluar një bisedë. A nuk e hedhin jashtë problemet e tyre psikologjike si
  bëjnë besimin e telefonit, dhe për të diskutuar çdo çështje të biznesit si
  keni për të bërë çdo ditë në punë. I vështirë? A e imagjinoni për
  fillim se kjo nuk ka të bëjë që ju dhe të dashurën tuaj apo tepruar
  Julia Roberts në të gjitha. Mund superstar turp?


  Bisedoni me të huajt

  Mirë
  ushtrim për të hequr qafe drojë është një bisedë me
  të huaj në vende publike. Psikologët janë të këshilluar që të qasen
  passer më mirë së pari, pastaj i dytë, i tretë dhe i pyet

  për shembull, çfarë kohë apo si për të marrë në bibliotekë.
  Për turpshëm
  njeri është si të hidhen jashtë në çati. E njëjta adrenalin. Përveç kësaj,
  është në rrugë ju nuk mund të thithin në mënyrë adekuate. Pra mbani mend,
  se njerëzit më të lehta të vijnë në kontakt në linjat dhe tren. Dhe
  do të flas më gjatë dhe më kuptimplotë.

  Përpiqem
  të jetë i vëmendshëm për atë që ata thonë bashkëbiseduesit tuaj, duke theksuar
  Kjo shprehjet e fytyrës, gjestet dhe fjalët "po", "Sigurisht", "me të vërtetë?", Etj Jo
  frikë të pranoj se ju nuk e dini diçka - njerëzit si ai aq shumë
  shpjegoj diçka të ndryshme! Mëso prej tyre aftësinë për të hapur shpirtin
  para numëruesit të parë.

  Ndonjëherë ju nuk do të ndërhyjë.


  "Zayakoryty" vetë

  Mbaj mend
  një situatë në të cilën jeni ndjerë një qind për qind besim. Dhe
  nuk thonë se ju keni qenë gjithmonë në mëdyshje dhe i turpshëm. Kjo
  idetë e rreme për veten dhe aftësitë e tyre. Gjithkush
  ndjerë në jetën e pothuajse çdo kuptim të mundshëm. Është kaq se
  ju shkëlqyeshëm kaluar provimin. Ose edhe javën e kaluar shumë besim
  Vëllai i vogël shpjegoi se ai dhe bosi i tij kanë për të thënë.

  Mbaj mend
  një situatë në detaje, mendojnë se, të ndjehen si ju
  Mbani nivel të lartë kokën tuaj si lirisht marr frymë, se si të ndryshojë tonin
  zëri juaj. Në kulmin e ndjesive të vënë një "spirancë pozitiv"

  të tilla si të shtrënguar Arrijnë krahun tuaj të djathtë dhe të majtë dore, duke vazhduar
  të ndjehen të sigurt, ndërtimin e kështu disa sekonda. Relax rrokje tuaj,
  por nuk nxitojnë nga situata, është kaq e bukur - të ndihen
  besim. Mos harroni poluchshe këtë ndjenjë emocionuese dhe vetëm
  pastaj të marrë nga ajo. Të kishin një posuvaytesya pak. Uluni poshtë dhe
  Sigurohuni që "spirancë" punon. A njëjtën gjest dhe dëgjoni
  ndjenjat e tyre.
  Nëse
  Nuk ishte një ndjenjë e besimit do të duket e pamjaftueshme, mund të
  të përsëritur të gjithë procedurën e mëparshme. Të arritur atë që do
  të ndjehen atë ndjenjë kur ju prek dore.

  Dhe kur kjo është jeta juaj
  nevojë, vetëm kap veten duke dore. Vetë supet rozpravlyatsya,
  zhduket në dridhje e tij zë, drojë të hequr një dorë.

  Lexoni vazhdimin