Back pafajësia


 • Plastike intime
 • Në vendet aziatike, në qoftë se vajza që u martua, nuk ishte i pafajshëm, i bërë rishtazi burrë e ndjekur nga pas nga shtëpia. Në qëndrimin e sotme botërore drejt virgjërisë ishte një tjetër - humbja e saj para se martesa nuk është diçka e turpshme dhe e dënoi vetëm nga një pikë fetar të parë, dhe disa kombe (si popujt e Kaukazit).


  Plastike intime


  Plastike intime apo shkencërisht, himenoplastika - një procedurë kirurgjike në të cilat gratë të angazhohen jo vetëm për arsye fetare. Shpesh, pas përdhunuar vajzën psikologjikisht shumë të vështirë të kuptojnë faktin se virgjëria e saj ishte paraqitur një të dashur, dhe defiantly u shkatërrua.

  Shpesh para dasmës ajo e kupton se një i saj i zgjedhur beson asaj i pafajshëm dhe i frikësuar për të të treguar atij të vërtetën, duke vendosur për të mbajtur Hymenorrhaphy. Sa më shumë gra ishin njerëz, më pak tërheqës është për ta. Tani, kur operacioni plastik e ka bërë më të avancuar, ju mund të bëhet një "gjyshe 25-manaferrat përsëri." Hymenorrhaphy mund të jetë një dhuratë e bukur për përvjetorin e dasmës njeri.

  Operacion për të rivendosur cipë e virgjërisë nuk është e pazakontë në botën moderne. Kohëzgjatja e procedurës 15-60 minuta, në varësi të strukturës së pacientit brendshëm dhe të jashtëm organe gjenitale.


  Procedura mund të kryhet gratë e të gjitha moshave, pavarësisht nga kohëzgjatja e aktivitetit seksual. Para operacionit i ardhshëm i pacenuar duhet të kaloj nëpër një seri e testeve laboratorike dhe mungesa e contraindications operacioni do të kryhet.
  Vlera e transaksionit është e ulët. Pas Hymenorrhaphy pacient zakonisht ndodh disa ditë, në qoftë se ju doni një mjek mund të le vajzë në shtëpi para. Por opsioni më i mirë është - të shikojnë mjeku disa ditë.

  Keni humbur pafajësinë e reduktuar nga qepur skajet e himenit, ose duke lëvizur mukozën vaginale në formimin e saj para dhe kashta.

  Për fije për qepje samorassasyvayuschiesya përdorura nuk dëshironi të fshini. Në mënyrë tipike, pas operacionit pacienti nuk ndihet dhimbje, por ndoshta siklet, e cila shpejt kalon. Pas procedurës është e nevojshme për të kufizuar aktivitetin fizik, që mund të çojë në diferenca seams.

  Restaurimi i himenit mund të kalojë si shumë herë si ajo dëshiron. Por për të marrë të përfshirë në këtë proces nuk është e nevojshme. Vetëm contraindication për të rikthyer virgjërinë është inflamacion i organeve. Pasi shëndetësor është korrigjuar, operacioni do të jetë e mundur.

  Hymenorrhaphy - një shërbim "aromë" është në dispozicion për pothuajse të gjithë.

  Kostoja e saj - 10 000 dhe lart, në varësi të kompleksitetit të operacionit, të anestezion përzgjedhur. Paraardhësi i këtij lloj operacioni intime mund të konsiderohet me të vërtetë Afërditë, perëndeshë greke e dashurisë. Pas kënaqësitë pasionuar e Adonis, ajo fetar në pishinë nga e cila erdhi virgjëreshë të dëlirë dhe të virgjër. Sot të eliminuar gjurmët punët amorous munden në mënyrë anonime me paratë dhe dëshirë. Himenoplastika ruajnë lumturinë tuaj!

  Qendra Kombëtare për Riprodhimi Njeriut dhe Planifikimit Familjar. Telefon në Moskë (495) 942-51-54