Data Blind gjashtë sekretet e suksesit


 • Në kontrollit
 • Zgjidhni një vend të përshtatshëm për të përmbushur
 • Mos shtrëngojë
 • A nuk e le "pala e tretë" të jetë i pranishëm në takim
 • Diskutoni njohur
  O mik
 • Ejani në një datë në një humor të mirë
 • Për disa vite, psikologët kanë studiuar sjelljen e çifteve
  dhe natyra e marrëdhënieve të tyre. Rezultati i hulumtimit të tyre do të papritur ju: pyetjen
  ata u takuan, shumica e çifteve përgjigj: ". Ne e kemi reduktuar të njohur"

  Megjithatë, datë jo gjithmonë i verbër
  përfundojë me një martesë të lumtur. Ata mund të kthehet në një provë të vërtetë,
  ngadalë por me siguri kthehet në një katastrofë. Për të shmangur këtë fatkeqësi

  dhe vizita direkte për kanalin e dëshiruar për ju? Ne vendosëm për të zbuluar 6 retov sec
  datë suksesshëm i verbër.


  Në kontrollit

  Mos i lejoni të tjerët t'ju detyrojë
  të bëjë diçka kundër dëshirat tuaja. Ndjehen të lirë për të refuzuar. Ju nuk duhet të takohet me djalin e tij
  mik i nënës tuaj vetëm për të mos fyer askënd. Merr
  marrin pjesë në mënyrë aktive në takimet e planifikimit. Mos i lejoni të tjerët të caktojë kohën dhe
  vend i takim pa lejen tuaj. Mundohuni të eliminuar të gjitha bye
  elemente të tjera të pezull, përveç misterioze "pjesën e dytë". Zgjedh
  një kohë dhe vendin e takimit dhe për të krijuar një atmosferë në të cilën ju do të


  të ndjehen rehat.


  Zgjidhni një vend të përshtatshëm për të përmbushur

  Kinema - jo më i mirë
  të vendos për një datë të parë, si dhe koncertin e zhurmshme roku. Më i mirë
  Koha e caktuar në një kafe apo restorant, ku muzika tingëllon bukur dhe e shijshme
  ushqyer. Qëllimi i datën e parë - për të përmbushur, të formuar një opinion në lidhje me njëri-tjetrin dhe të këndshëm
  kohë.


  Mos shtrëngojë

  Çfarëdo që ju bëri në datën e parë, nuk e bëj
  forcojë atë më shumë se dy orë. Datë të verbër të përshkruara në restorante dhe më shumë
  që darkë ka një fillim, kulmin dhe fundin, që sugjeron
  Kursi natyror i ngjarjeve. Llogari solli kamerier duhet të jetë tuaj

  sinjalizojë datën e përfundimit. Nëse keni menduar data e parë shumë
  informoi të shkurtër në një të dytë!


  A nuk e le "pala e tretë" të jetë i pranishëm në takim

  Në prani të
  Ju mik i futi dy prej jush ndoshta ndjehen të vështirë dhe i zënë ngushtë.
  Një mik do të përpiqet shumë e vështirë për të të çojë ty dhe përpjekjet e tij vetëm përkeqësojnë situatën.
  Nëse ju doni të bëni mik t'ju futur me njëri-tjetrin - të shkëlqyer. Por
  para-pajtohem me të që në dhjetë apo pesëmbëdhjetë minuta, ai
  heshtje dalin në pension dhe të lënë vetëm ju.


  Diskutoj i njohur
  O mik

  I përgjithshëm
  miq - një temë e madhe për të eksploruar, e cila ju jep mundësinë për të

  shikojnë njëri-tjetrin pa treguar shumë mani. As
  A nuk gënjeshtër për miqtë reciproke, thashetheme - si një bumerang
  -Gjithmonë
  kthyer për ju, madje edhe në një formë të shtrembëruar. Përveç kësaj, Gossip
  të prodhuar
  Përshtypja e pakëndshme për bashkëbiseduesit.


  Ejani në një datë në një humor të mirë

  Mos harroni se shumë
  njerëz gabimisht besojnë se një datë të verbër të shpëtimit të fundit të dëshpëruar ...
  Ejani në takim në një humor të mirë dhe të trajtoj shok me interes.
  Edhe nëse ju nuk shpërthen midis shkëndijë romantike, ju mund të gjeni
  mik apo të njohuri për të blerë të dobishme.