Grackë martesë për interes


 • Kush zotëron "interes kontrollues" në martesën tuaj
 • Pemët nuk do të rritet para
 • Prindërit Rreth partner
 • Kur ngjarjet e merr një kthesë të papritur

 • Kush zotëron "interes kontrollues" në martesën tuaj

  Martesa për dashuri - kjo është në rregull. Por pse duhet të dënojnë veten e tyre në një varfëri të qartë apo kursimeve të përditshme poshtëruese duke i lidhur me fatin e një personi i cili nuk është në gjendje për ta bërë siç duhet ose disponuar me e fituar në mënyrë të përgjegjshme nga. Në anën tjetër, një martesë e komoditet - nuk është sinonim me korrespondentin Nirvana thotë CNN. Sigurisht, të holla mund të bëjë jetën më të lehtë dhe më të kënaqshme, më shumë argëtim për të përzënë veten devotshëm të lejojë për tre ditë në Belize se tre muaj duke argumentuar me të për çfarë lloj të shtëpisë që ju mund të përballojë.

  Gjithashtu, askush nuk thotë se një person i cili mund të ju merr në Belize nuk mund të jetë mirë për ju vetëm.
  Por kur një partner (dhe nga mënyra, ata nuk kanë është një njeri) sjell në martesë shumë më shumë para se sa të tjera, nuk mendoj se tjetri automatikisht do të marrë një biletë për në plazhet e artë. "Paraja flet shumë probleme, por mos bëni veten më pak", - thotë Barbara Steen, autor i "princ i bukur do të vijë."

  Prandaj, çdo herë kur ju ëndërr e shumë grave (ndoshta pas një skandali me të vetët, përsëri solli një payday milion), të menduar për disa nga vështirësitë që mund kurth ju.
  "Paketa e kontrollit" - një term i aplikuar në çështjet familjare. Vendimmarrja në familje - është gjithmonë një konflikt interesi, por në qoftë se partneri juaj ju më të pasur në 1000, nëse ajo ka zërin e saj në 1000 peshën më shumë kur adresimin e çështjeve se si të përdorin paratë ose se sa ju mund të kaloni?

  Në qoftë se dikush instinktet e pronarit të zhvilluara fort, dhe ju dakord me parimin e "parave - është fuqi", pastaj "një partner i pasur ka më shumë ndikim në familje", - thotë Barbara Blouin, autor i "For Love dhe / ose llogaritjes: Ndikimi i marrëdhënieve të mëdha në trashëgimi të burrit dhe gruas. "


  Pemët nuk do të rritet para

  Ata janë bërë njerëz të respektuar - mënyrë nganjëherë penale. Ndonjëherë statusi i partnerit tuaj - të fituara apo të trashëguar - mund të jetë një burim i konfliktit: kur ju të mësoni se si të ketë "bërë" paratë dhe për të kuptuar se këto metoda, nga pika juaj e parë, të papranueshme. Kjo është e pamohueshme se këto gjëra janë të njohura zakonisht derisa çifti vjen në altar. Jo gjithmonë. Më të "pemë familjare" i kapitalit nuk është shpallur, dhe vetëm disa vjet e partnerit martesës mund të marrë parasysh të mundur për të ngritur çështje "prekshëm" - thotë Dr Dennis Pirna, bashkë-autor i studimit "Problemet e pasurisë."

  Ose, nëse ju jeni mënyrë të rehatshme për të fituar para, ju mund të mos mbajë një mungesë të përhershëm të burrit të saj në shtëpi, i frymëzuar nga perspektivat e tyre financiare dhe prestigj shoqërues, disa workaholics fillojnë të fjalë për fjalë të jetuar në punë.


  Prindërit Rreth partner

  Njihuni me partnerin Prindërit - një test të vërtetë të saktësisë së llogaritjes tuaj. Në fund të fundit, prindërit e burrit mund të jetë arbitrat e fatit tuaj.

  Nëse partneri juaj mori shtetin e tij "për pajën", familja e tij ose të saj mund të dëshironi për të kontrolluar jetën e "lidhje të dobët" dhe fëmijët e tij në 20 vitet e ardhshme. Kushtet besim Fondet mund të përfshijnë shkollën opsion, ku duhet të mësojnë pasardhësit e tu. Dhe jeta familjare fillon të dominojë burrin tuaj në ekzistencën tuaj të përditshme kundër vullnetit tuaj.

  "Lifestyle çift i ri zakonisht bie nën ndikimin e familjes partnerit më të pasur", - tha Pirna.

  Kjo mund të ju çojë në humbjen e individualitet. Ti nuk do menaxherin tim financiar, mjaltë? Një mënyrë jo për të humbur veten në një martesë jo të barabartë - të vazhdojë të ndjekë karrierën e tyre. Por njerëzit e pasur mund të ju ofrojnë jo vetëm ndajnë pasurinë e tij, por gjithashtu luajnë një rol aktiv në menaxhimin e tij. Dhe ju papritmas gjeni se jo i martuar vetëm në llogaritjen, por duhet të bëjë këto llogaritjet gjë në jetën tuaj. "Ky propozim mund të eleminuar mundësinë për t'u angazhuar në biznes, dhe kjo nuk është gjithmonë një surprizë e këndshme", - shkruan Pirna.

  Kur ngjarjet e merr një kthesë të papritur

  Por ndonjëherë probleme me vetë-afirmimi rri vetëm një njeri i pasur i cili nuk mund të shpëtoj të dyshimit se ju keni lidhur me të jetën vetëm për paratë. Ky mosbesim, nganjëherë bezdisshëm njeriun nga rinia e tij, imponon mbi partnerin e dytë "barrë shtesë moral" i përhershëm demonstruar vërtetësinë e ndjenjave të tyre. Nevoja tani dhe pastaj të bindë një partner në dashurinë e tij për atë mund të lindi ose irritojë, në qoftë se ju mendoni se ju ende nuk e besojnë.
  Nëse ajo bie në mosbesim përdhes të sistemeve të tjera, pastaj thyejë barrierat është aq e vështirë si një fshesë ndarë rock.

  Princ i bukur mund të ju lë, vdes apo të rrënohet. Ndonjë nga këto situata - një goditje e rëndë për grua që të vënë veten e tyre në varësi të plotë të njeriut të pasur, duke u fokusuar në familje dhe në shtëpi. Ose për një grua të punës, i cili, megjithatë, i ka dhënë të gjithë familjeve me të ardhura të menaxhimit njeriun më të begatë. Por shumë njerëz mund të humbasin kapitalin e tyre, gruan të heqë dorë nga një model të ri të modës apo të vdesin para se ata të mësojnë gjysmën më të mirë të ndjehen financiarisht dhe shoqërisht individë të pavarur. Pra Stan këshillon gratë e tilla për të marrë pjesë në mënyrë aktive në shpërndarjen e buxheteve familjare, të kenë llogarinë e tyre bankare dhe disa linjave të kredisë, dhe vazhdojnë të kursejnë për të ardhmen, madje edhe në një kohë kur duket se kjo nuk është e nevojshme.


  "Martohuni llogaritje - mirë, - tha eksperti. - Por në fund kjo rezulton se ju mund të mbështeteni vetëm në veten e tyre ".

  Informacion nga artikullin "Martesa e:. Problemesh, të cilat ju nuk e presin"