Mbijetuar lossless divorc


 • Rrugë Bitter
 • Në një fuçi baroti
 • Qeshje përmes lotëve
 • Bosht
 • Kthimi në të ardhmen!  «Gjë e mirë nuk ka thirrje mungesë» – kuptimi i vërtetë
  Kam kuptuar fraza konvencionale dy herë. Për herë të parë – Mr jetuar’Pesë vjet «në
  ajror »Babai i vajzës sime, i rrallë dhe i lindi një koprrac. I dytë kohë -
  kërceu jashtë për një dashuri të madhe dhe të ndritshme për njeriun i cili ishte thuajse
  kopje ish burrin. Në të dy rastet, një finale – netë pa gjumë në
  përqafojë me lot jastëk lagur. Përse? Vite më vonë, unë bëj
  shpjegoi terapistët.


  Rrugë Bitter

  Deri kohët e fundit, pushim më të rënda me numër burri 2 I

  ishte i gjatë dhe i dhimbshëm. Jonë e pajtimit-ndarje ndodhur
  rreth një herë në çdo dy muaj. Miqtë dhe të njohurit e bërë baste: i shpërndarë
  - Mos ik. Dhe unë nuk ishte shaka: jeta e skandalit të skandalit
  lëviz shkëlqyeshëm duke kaluar shpartallua nervat.

  Së fundi ne kemi vendosur për të lënë. Së fundi, dhe
  në mënyrë të pakthyeshme. Duke shprehur njëri-tjetrit gjithë atë valë në tre të fundit
  Vitin e dhimbje të përbashkët.

  Dy ditët e para të lirisë nuk dukej fare kështu
  zymtë: nuk ka imazh, nuk ka akuza, nuk ka hungërimë i zemëruar. Jetojnë dhe
  Gëzohu, ti do të shkojnë për të vizituar miqtë, shpenzojnë paratë nga buxheti familjar pa
  duke kërkuar në njeriun. Por në ditën e tretë «beqar» Jeta unë ishte e gabuar.


  Koment terapist. Sipas psikologut familje Marina Smolensk, në një shkallë të stresit
  divorc përfshin 60-70 pikë, japin Vetëm vdekjen e të dashurit. Nga
  Në thelb, divorc – të njëjtën gjë vdekja, thotë Smolensk. Vdekja e dashurisë, ndarjes
  me dikë që ishte dikur një rrugë, duke ndryshuar mënyrën e zakonshme të jetës -
  Testi nuk është e lehtë. Sidomos për njerëzit shpirtërisht papjekur, të prirur
  shpërndajë një partner. Divorci për një person të tillë (nëse një burrë
  ose grua) është kryesisht e barabartë me vdekjen.


  Në një fuçi baroti

  «Ajo nuk mund të jetë!» – Ky ishte reagimi i parë i mprehtë

  në ikje. Nga’manifestuar një ndjenjë të irealitet e asaj që po ndodh. Shëndeti Mendor
  mpirje penguar koncentroheni, bëri të shpërndara dhe të pafuqishëm.
  Jeta është e ndarë në «në» dhe «pas». Thirrje telefonike me foto
  album familjar që flashed fytyrë në turmë – kudo ajo vvyzhalosya
  Prania. U zhduk gjumë, oreks dhe dëshirë për të komunikuar me dikë.

  Një muaj më vonë erdhi një tjetër valë: një ndjenjë e boshllëkut dhe
  pakuptimësisë, dëshpërimi, zemërimi, faji, frika, zemërimi … Tentimi
  të përballuar me dhimbje, unë shtet gjysmë pa ndenja i zhytur në punë
  ose papritmas u nisën në mërzitshëm dhe krejtësisht të pashpresë

  datë. I kishte të njëjtat mendimet e njeriut. Ku është ai tani? Çfarë duhet të bëni?
  Vuajtje? Apo ka gjetur ndokush?

  Kur shuma’vuet me strehë, unë kam qenë seriozisht
  i frikësuar. Kuptuar se kjo turbullirë shumë gjasa për të marrë jashtë për një tip
  dashurën shkoi në një terapist familjar. Ilaqet kundër depresionit Drink
  Mjeku dissuaded mua: lehtësim i përkohshëm që mund të jetë, dhe për të sjellë,
  por burim i dhimbje mezi përballojnë.

  Koment terapist. Tani që ajo është e gjatë e vështirë, sigurisht, se mjeku ishte krejtësisht
  të drejtat. Ekspertët nuk e fshehin: la pa ndihmën e një psikologu ose
  stresi psikiatrik në të ardhmen mund të japin bombë.


  Makinë më të vogël – dhe depresioni dhe sulm ankthi përsëri me një grup të tërë
  nuk ndihet mirë, dhimbje koke dhe palpitations të papritur
  Sulmet NEZ’Frika yasovnoho.

  Ajo mund të vijë në sëmundje të rënda:
  njerëz pa kompromis të cilët nuk mund të pranojnë shkëputjen, shpesh
  zhvillimin e çrregullimeve psikosomatike (deri në stomakut dhe
  dështim të zemrës). Njerëzit kanë tendencë për kompromis më shumë
  fitojnë neurozë, depresion.


  Qeshje përmes lotëve

  Unë, për fat të mirë, ulcerat dhe neurozë nuk është arritur.
  Faleminderit mik që këshilluar psikolog shkëlqyer. Pas
  Sesioni i parë, unë ndjeva lehtësim.

  Me mpirje solli thjeshtë
  ushtrim. Unë u pyet për të shkruar në letër emrat e të gjithë meshkujve,
  se kam pasur ndonjë gjë si një marrëdhënie serioze. Pastaj, nën
  secili me emrin’gropa duhet të shkruaj më i keq si pronar të saj dhe
  në bazë të tyre për të bërë një njoftim të martesës.

  Rezultatet ishin mahnitëse: në çdo zemër
  Unë u avancimin Bashkim në të njëjtën grabujë. Portret i zgjedhur tim
  kujtoi karakterin negativ të opera sapuni, dhe pa ndjenja
  Ad Martesa – shaka e keqe.

  Koment terapist. Duke marrë tillë një humor të propozuar amerikane Barbara

  Danzhelis, psikologët e familjes janë vazhdimisht menaxhon. Ata besojnë se në qoftë se
  njeri buzëqeshje gati është diçka sobbed i ri, ai ka drejt
  shërim.

  Ndonjëherë terapistët janë të kërkohet për të shkruar historinë e tij
  jeta familjare. Kjo ndihmon për të kuptuar se model sjellje ishte
  pengesë në rrugën e lumturisë, dhe sugjeron mënyra për të shëruar.

  Një tjetër metodë shumë efektive – letër ushedshemu
  njeri. Emocionet duhet të shpërndajë atë nga negative në pozitive, duke filluar
  me zemërim dhe akuzat, fyerjet dhe ankth të vijnë në drejtësi dhe
  falje, mirëkuptim dhe vlerësim për vitet e bashkëpunimit kryer.

  Marina Smolensk quan kjo metodë lë shkarkimin
  kurth psikologjik, e cila kthehet çdo përvojë
  divorc i dhimbshëm.


  Bosht

  I shkroi një çift të letrave. Jo vetëm burrat por
  dhe prindërit (individualisht). Këto letra kanë mbetur të
  Dalje, por të ketë ushqim të shkëlqyer për të menduar. Mendërisht dhe scrolling
  analizuar fëmijërinë dhe rininë e tyre kaloi me babain e tij dhe të pafuqishëm
  autoritar, nënë ngurtë’S, kam kuptuar se unë thjesht nuk mund të jetë
  i lumtur me komplekset bagazhit të lëshuara në moshën e rritur.

  Shtatë ynë’th «merr» Unë nuk e lejoj veten të fshehur prapa

  njeri i shërbyer pasigurinë dhe vetë-respekt të ulët. Burri im
  Viktimat nuk e vlerësojmë, së pari mori ata për të dhënë, dhe pastaj ata filluan
  të gomave. Ekspozimi i ndërsjellë ishte e mjaftueshme për të kërkuar’Pesë vjet.

  Koment terapist. Besohet se në kohën më të vështirë – nga gjashtë javë në një vit pas
  divorc. Mënyra të merrni kaluara këtë periudhë, nganjëherë nuk varet
  vetëm i pranishëm, por edhe e ardhmja. Psikologët janë të bindur që të gjithë ka
  mekanizma psikologjike për të luftuar stresin rënda. Ju duhet vetëm
  sjellë ato në veprim. «Kur gratë vijnë tek unë pas divorcit, unë
  ata janë gjithmonë të mirëpritur. Me fillimin e një jete të re dhe një shans të ri që të bëhet

  më të lumtur se ata ishin », – tha Marina Smolensk.


  Kthimi në të ardhmen!

  Për të shërohen dhe të rifituar terrenin nën
  këmbët, kam pasur dy muaj të reflektimit dhe punës aktive me
  Psikolog Family. Dhe bujarisht i ngarkuar më detyra të ndryshme dhe
  teste. Shërim i parë simptomë u papritmas ka pasur një dëshirë
  fustan i bukur dhe njerëzit si. I ndryshuar hairstyle bleu
  modës dhe kohës së lirë të kushtojnë u ecje në restorante.
  Edhe disi doli jashtë në një disko.

  Psikologe, që kam vazhduar të ecin siç duhet,
  gëzimi i tij për mua asnjë sekret.

  Por mos bëni gabim: fitim
  vetëpërmbajtjen pak. Ju duhet të marrë siç duhet tjetërsimi
  përvojë, të lidhur me botën tuaj të brendshme dhe pritjet:
  vetmia zvolivshy – mbushë jetën me kuptim; vendosur në i ri
  martesë – për të kryer punën mbi gabimet dhe të përpiqet të mos përsëritur ato.