Penisi gjata - mendje shkurtër


 • Gjatësia e penisit
 • Niveli i IQ


 • Shumë njerëz janë të shqetësuar për të varfërit, sipas mendimit të tyre, gjatësinë e penisit. Edhe pse shumë studime kanë treguar se shkalla e kënaqësisë së grave nuk varet nga madhësia e dinjitetit mashkullor nuk ka gjasa që njerëzit do të refuzojnë të rrisë organet gjenitale të tyre. Le të bëjmë një sundimtar dhe të kërkoni në botën përmes syve të burrit të saj.


  Gjatësia e penisit

  Hulumtuesit Australian nuk janë dembel dhe plotësisht
  Gjatësia mesatare e penisit këndellur. Në radhë të parë shkoi banorët e Afrikës
  Kongo shifër prej 17,93
  cm.

  Top pesë nuk janë përfshirë ose evropianët apo aziatikë. I dytë dhe
  Vendi i tretë është marrë njerëz që jetojnë në Ekuador dhe Gana, dhe i katërt dhe i pestë - në

  Kolumbi dhe Venezuela.

  Ne pergjithesi, gjithë liderët e lartë (grupet e para dhe të dyta -
  Harta e shënuar gjelbër të errët gjelbër dhe të lehta, respektivisht) kanë
  njerëzit e Afrikës dhe Amerikës së Jugut, ndërsa në Evropë atje kombësisë,
  burrat që me të drejtë mund të jetë Ditëlindja krenar penis i gjatë. Udhëheqësit
  Evropianët ishin ndër Hungarezëve (16,1
  cm), e ndjekur nga frëngjisht, danezëve dhe italianët. Gjermanët,
  Turqit dhe skandinavët ishin në grupin e tretë, e shënuar në të verdhë në hartë
  ngjyrë. Rusët janë burra me 13,21 cm e tyre zënë krenari në vendin në të katërt
  Grupi, i kuq - pas Bjellorusi (14,63) dhe Ukrainisht (13,97)


  duke qenë fqinjët me amerikanët dhe australianët.

  Më të vogël
  penises në aziatikët. Shumica jashtmit në grup (të shënuara me të kuqe)
  në pronësi të banorëve të Koresë së Jugut dhe Koresë së Veriut, këto vende kanë burra
  Anëtarët e kënaqur në gjatësi mbi mesatare 9,66 cm. Megjithatë, si
  ju e dini, aftësinë për të krijoj nga aziatikë treguesve ndikim i tillë më parë
  proporcionalisht.  Niveli i IQ

  Në të njëjtën kohë, një tjetër grup i studiuesve plotësisht në
  që ishte një përpjekje për të krahasuar madhësinë e penisit me IQ
  Zhvillimi.

  Këtë herë vidihralysya rusët, një herë në grupin e dytë
  me performancë shumë të mirë në mes të 88 dhe 97. nivel më i lartë i IQ, 97

  në 108, mund të mburremi e amerikanëve kineze dhe Australianët.

  Por banorët e vendeve afrikane në pozitën e fundit,
  në këtë mënyrë mund të provuar se madhësia e organeve gjenitale kompensuar reduktuar
  niveli i zhvillimit mendor.

  Për fat të keq, këto të dhëna nuk janë inkurajues shtuar
  Evropian dhe amerikan (duke përfshirë rusisht) burra besim.
  Vetëm pak më shumë se gjysma e meshkujve janë të kënaqur me madhësinë e tyre meshkuj
  dinjitet.