Shenjat e burrit të gatishmërisë para martesës


 • Njihuni me Prindërit
 • Reduktimi veprimtari shoqërore
 • Pavarësia financiare
 • Interesi në fëmijët
 • Aftësia për të dëgjuar
 • Sjellje


 • Pothuajse çdo njeri, edhe era ndonjëherë
  maturohet për një familje. Dhe këtë herë ju mund të përcaktojë nëse me kujdes
  vështrim njeri. Cilat janë elementet e sjelljes së tij sugjeron se ai
  gati për t'u martuar?


  Getting të dini
  prindërit

  Sigurisht, njerëzit normal nuk e vendosur serioz
  marrëdhënie nuk do të rezultojë në shtëpinë e të atit çdo pasion. Por në qoftë se ai
  duke bërë thirrje ju për të vizituar prindërit mund të jeni i sigurt se ai ju trajton më shumë
  se serioze.

  Kjo nuk do të thotë se ajo është e gatshme të nesërmen për të ju bëjë një ofertë
  por thjesht nuk e besoj ju vajzë për argëtim.


  Reduktimi social
  aktivitet

  Jo, ne nuk do të thotë të shtrirë në shtrat me largët nga
  TV dhe birrë. Ne themi se jeta e çdo njeriu atje vjen
  moment kur ai i mërzitur shokët takim në bare. Dhe në qoftë se një njeri
  preferon futboll kompanisë miqësore mbrëmje me ju, këndoj për ju
  ajo është me të vërtetë shumë e rëndësishme.


  Financiar
  pavarësi

  Njerëzit normal të gatshëm të marrin përgjegjësi për
  familja, së pari për të ndërtuar një karrierë, në vazhdimësi do të fitojnë, dhe pastaj
  për të menduar për familjen.


  Pra, nuk presin nga instituti djeshme diplomuar
  dëshirojnë të martohen. Nëse dëshira të tilla dhe zbatuar para
  njeri është në gjendje për të ushqyer gruan e tij dhe fëmijën, kjo tregon
  përveç nëse papjekurisë së njeriut.


  Interesi në fëmijët

  Vëzhgoni se si njerëzit reagojnë për fëmijët e njerëzve të tjerë. Nëse
  i lumtur me i zënë tyre, kjo mund të jetë një shenjë e gatishmërisë për të krijuar
  familja e tij. Vetëm mos harroni se meshkujt janë të rrallë të interesuar në foshnjat. Në
  Njeriu mesatar është vërtet fëmijë kurioz, kur ai fillon të koherente
  flasin.


  Aftësia për të dëgjuar

  Nëse një njeri padyshim i mërzitur kur ju filloni për të flisni për

  udhëtimet e tyre tregtare apo rrethanat e miqtë e saj, ai nuk ende është i gatshëm të
  jeta familjare. Kjo nuk do të thotë se ajo duhet të jetë të rehatshme për orë për të dëgjuar
  të gjitha thashethemet (Curb entuziazmin juaj), por ai duhet të interesuar të vërtetë në çfarë
  ju intereson.


  sjellje th

  Më në fund duke kërkuar në sjellje. Njeri i drejtë i gatshëm
  martohen kur duke filluar për të planifikuar një festë të përbashkët të zgjidhur aktual tuaj
  Problemi, thonë "ne" në vend të "unë dhe ti". Sigurisht ofrojnë të jetojnë së bashku - shenjë e drejtpërdrejtë që njeriu mund të çojë në altar. Me një paralajmërim: mos harroni,
  Shumë njerëz besojnë se martesa e të jetuarit së bashku, dhe vulën e tyre në pasaportë

  jo i interesuar.