Pyetja e përjetshme kur humbur virgjërinë


 • Herët nuk është e nevojshme
 • Koha më e mirë për të humbur virgjërinë
 • Është e rëndësishme jo vetëm kohë

 • Për djem të rinj dhe vajza, dhe sidomos - vajzat çështje shumë e mprehtë kur për të filluar duke bërë seks. Dhe nuk mund të ketë dekrete autoritare dhe direktivat qarta "nga lart", por kjo është lartësia e përvojës së tyre të japin disa këshilla për të ndihmuar të rinjtë më mirë të lundruar terrenit.


  Herët nuk është e nevojshme

  Shumë herët për të filluar duke pasur seks nuk është e rekomanduar ... vajzat. Nëse një vajzë humb virgjërinë e saj dhe të bëhet një grua e re 12-16 vjet, ajo është zakonisht një efekt i keq për gjendjen e pamjen e saj pas 25 vitesh - ajo duket shumë më i vjetër se moshatarët e tyre.

  Ne mund të themi se një vajzë që mbijetuan defloratsyyu herët në vend "veshin jashtë" - "amortizimin" e saj fizike është shumë herë më shpejt se vajzat që kanë përjetuar humbjen e pafajësisë në 18-20 vjet.

  Për më tepër, ka një problem shumë serioz psikologjik: fakti që shumë shpesh në një moshë të re vajzat humbasin virgjërinë e tyre jo vetëm e tyre - ata janë përdhunuar ose fizikisht ose burra me përvojë ngatërroj fjalimet e tyre të ëmbël, var për të mashtruar, zakohuyut atë në veten dhe të provojë të shtetit që ajo është - ende një fëmijë, por i gatshëm për çdo gjë, i gatshëm për aktivitet seksual dhe të komunikimit me të rriturit nuk është e lehtë dhe jo gjithmonë burra të mirë.


  Kur një "macho" hedh të dashurën e tij nën moshë, ajo është shumë e duke kaluar - deri në depresion të tmerrshëm dhe qëllim vetëvrasjeje. Madje kishte mbijetuar të gjitha këto efekte tmerret e përvojës së parë seksuale atëherë një vajzë ka për të rriten, nuk do të besojnë njerëzit, dhe njerëzit të ndjehen atë në një nivel nënndërgjegjeshëm se nuk do të lejojë këtë grua për të ndërtuar një jetë të lumtur familjare dhe seksi.

  Contraindications specifike për seks herët djem nën moshë adoleshente atje, por në qoftë se aktet e para seksuale janë të pasuksesshme - në vendin e gabuar, jo me vajzën apo jo në atë situatë, atëherë njerëzit në jetën e të rriturve mund të vuajnë inferioritetin e tmerrshme komplekse dhe madje seksual mund të ndjehen impotent.

  Fakti se eksperienca e parë seksuale - deflowering, ka një ndikim vendimtar në jetën seksuale të mëvonshëm, të dy gratë dhe burrat. Nëse humbja e virgjërisë do mechanistically, pa dashuri dhe ndjenja të ndërsjella, probabilitetin e lëndimit të rëndë psikologjike apo edhe fizike që do të ndikojnë në pjesën tjetër të jetës së tij - shumë i madh, ai është i madh.


  Koha më e mirë për të humbur virgjërinë

  Pra, kur duhet të kemi pjesë me integritet? Koha më e mirë për humbjen e pafajësisë - është mosha kur njerëzit janë në thelb të pjekur moralisht për intimitet, dhe shpesh është mosha 17, 18, 19 dhe 20, dhe 21 të vitit të katërt.

  Duke pasur marrëdhënie seksuale në 16 vjet dhe ende do të thotë qëllimisht staryty trupin tuaj dhe veshin atë paraprakisht. Nëse seksi pas 21 vitesh, ky proces do të jetë i vështirë dhe fizikisht dhe psikologjikisht, edhe pse jo aq kritike.

  Gjithashtu, nuk mendoj se virgjërinë - një avantazh të madh, i cili duhet të mbaj gjallë jetën. Anatoli Wasserman, i cili pa mend lidhi një kusht të të rinjve beqari, tani i vjen keq vepër e tij, dhe e tërë banesa e tij është e dekoruar me poza seksi Kamasutra, video relevante dhe libra. Se ai ka marrëdhënie seksuale, por pa një partner, dhe kjo do të thotë vetëm një gjë - vetmia globale.


  Është e rëndësishme jo vetëm kohë

  Sex i parë i lidhur zakonisht me procesin e zhvirgjerim - Humbja e pafajësisë, ajo është gjithmonë e vështirë për trupin e ri dhe për mendjen. Dhe më i dobët është ky stres, procesin e duhur, dhe më të kënaqshme ndodh zhvirgjerim e vajzë e re apo djalë, atëherë më pak ata do të kenë probleme në seksualitetin e të rriturve të ndërgjegjshëm dhe marrëdhëniet romantike me të seksit të kundërt. Humbja e virgjërisë, nëse kjo ndodh vrazhdë dhe e pakëndshme për personin me elemente të dhunës ndaj personalitetit të tij dhe trupin, të jetë i sigurt për të lënë një mbresë të thellë shpirtin e njeriut, e cila pastaj do të parandalojë krijimin e normal, plot me dashuri, seksin dhe lidhjet erotike madje me dikë që e doni.

  Patologjitë më seksuale kanë rrënjë e saj në përvojën e parë "e gabuar" seksuale - nuk me partnerin, jo atje, jo në mjedis apo edhe deflowering e lodër seksi në vend të një personi të gjallë, duke rezultuar në gratë që vuajnë nga anorgasmia dhe pastaj të sjellë ata pothuajse e pamundur për të orgazmë dhe njerëzit përjetojnë ankth të pashpjegueshme, frikën dhe mungesën e besimit në mundësitë e tyre seksuale për shkak të se (jo për të treguar gruan tuaj) shpesh ndërrojnë partnerë seksualë apo vuajnë nga shqetesimeve tjera seksuale.

  Humbja e virgjërisë - është një ngjarje e rëndësishme në jetën e një të riu apo grua, për të cilat duhet të jenë të përgatitur mendërisht, por nuk mendoj veçanërisht - për jetën - një copë të paparashikueshme.

  Megjithatë, është e dëshirueshme që marrëdhënia hera e parë seksuale u zhvillua me një mik të mirë, një të dashur, që ju mund të besimit plotësisht, përndryshe lënë seks vetë vetëm kujtime zhgënjyese dhe të pendoheni më vonë se "pasuria" e tij mund të disponojë në mënyrë të ndryshme.

  Informacion nga neni T. Petrash "The moshën më të përshtatshme për të humbur virgjërinë dhe seksi e parë"