Martesa me kujdes i pabarabartë


 • Martesa e pabarabartë: nëse do të ndjekin këtë modës
 • Martesa e pabarabartë e vjetër dhe lënduar psikikë
 • Nxjerrë konkluzione

 • Martesa e pabarabartë: nëse do të ndjekin këtë modës

  Rusia përfshiu mani modës, frymëzuar nga pikëpamjet e vjetëruara, fotografi të jetës së seri heronjtë sapuni dhe yjet e Hollivudit: njeri i bukur i ri bie në dashuri me të imponuar, dhe ata jetojnë në lumturi pas. Pothuajse çdo i lirë ose potencialisht i lirë, u zhvillua apo jo, antialkoolist ose një pijanec, ose një zotëri Casanova, ndërsa shpesh nuk mbresëlënëse, njerëzit ruse në krizë të moshës 40-50 vjeç në zemër imagjinuar veten si një hero dhe bukuri rritur duket e përshtatshme.

  Por le të shohim në të gjithë këtë në dritën e realiteteve të tashmen.

  Pra, që merr grua e vjetër para burrave, tani nuk funksionon, veçanërisht në qytetet e mëdha. Femrat ishin të mirë të kujdesen për veten e tyre, ata shikojnë i zgjuar, dhe më e rëndësishmja, mbani freski brendshme dhe mendje. Ju nuk mund të them për njerëzit të cilët janë 30 shpesh të shikoni në të gjitha 40. Pra, diku pas 30 viteve të plakjes burra e jo të shkatërrojë të stresit të tyre, të biznesit, mjedisin. Megjithatë, në një krizë të moshës 40 vjet, ata të fillojnë të shikojnë për një grua e re që të mbroj veten. Sigurisht, duke gjetur, sepse gratë janë dhe gjithmonë do të jetë në kategoritë e mëposhtme:


 • Dëshirojnë të gjetur një të gatshme ndërtimin e jetës, jo për të shpenzuar përpjekje;
 • nënat e vetme që e gjejnë të vështirë për të rritur një fëmijë;
 • vajzat nuk janë në gjendje për të gjetur një nuse në mesin e moshatarëve përmes sistemeve të tyre, vetë-respekt të ulët, ose thjesht nuk e gëzojnë vëmendjen.
 • Gratë në këto kategori! Secili prej jush ka të drejtë të plotë për të rregulluar jetën e tyre nga ajo që dëshiron një gjë para se të bëni një zgjedhje, mendoj për pasojat dhe paraprakisht zmyritsya ta. Këto efekte janë të njohura: së pari të gjetur marrëveshje të jetës, por ky çmimi është zakonisht e mëposhtme: njerëzit ndonjëherë do të ju dyshoni prej lakmisë, do ta bëjë këtë në rastin e divorcit, ju mori asgjë.

  Lumturia juaj në qoftë se ajo nuk sillet si në qoftë se ajo dorëhapur lypës. Asistent i dytë gjetur, por në qoftë se fëmija nuk është shumë i vogël, ju jeni duke pritur për konfliktet e përhershme psikologjike. Për të zbutur ato, ju duhet të shikoni për dikë që e do fëmijët dhe të gjithë të gatshëm për të falur të gjithë ata dhe i vendosi në dush, që është një gjë e rrallë. Të tjerët gjithashtu të gjejnë lumturinë e tyre, sepse do të duhet të paguajnë edhe më shumë në rritje komplekset e tyre - "dhe dikush tjetër më duhet?" - Dhe kuptim obdilenosti në këtë jetë - "! Dhe në miqtë e-how" - Me të gjitha efektet e saj psikologjike.

  Sigurisht, ne e konsideruar rastet tipike në çdo rregull, ndërsa jo rrallë, por një përjashtim.

  Vetëm për të ardhur keq është se në jetën reale përjashtime të tilla përqindje minimale. Ne nuk e konsiderojmë këtë rast si një degë e dashurisë kur një vajzë e do një njeri, sepse ai kujton babanë e dashur, ose, përndryshe, si një fëmijë ishte i privuar nga kujdesi prindëror. Dhe, natyrisht, ne nuk e konsiderojmë raste të jashtëzakonshme ku dashuria e re babe (është dashuria, jo vetë bashkangjitur një) të vjetër të zakonshëm njeri, mesatar. A nuk e konsiderojnë sepse kjo nuk është një çështje dashuri, dhe të flasim për jetën.

  Martesa e pabarabartë e vjetër dhe lënduar psikikë

  Hulumtim interesant, i cili tashmë ka thënë: vajzat me një njeri shumë (më shumë se 5-7 vjet, ajo është ende një statistikë socialiste) mbi shpejt bëhen të vjetëruara, si e nevojshme për të përshtaten me fiziologjike dhe psikologjike burrat ritmin dhe trupin e një gruaje jep një reagim.

  Së fundi, ju mund të arrijnë indiferencën shurdhër dhe ju opustytesya dhe nxori dorën e tij mbi. Por ajo nuk mund të jetojë pa dashuri, dhe kështu më të ende të përpiqet për të gjetur një dashnor të ri, por është në rrezik, ju e dini.

  Në qoftë se ju rri me burrin tim para se ju kthehet 40, atëherë ju do të duhet të presë për fazën tjetër: ai do të shkojë më shpejt pas 50 orë biologjike dhe ajo gjithnjë do të duhet që ju të kujdeseni, kujdes, dhembshuri, jelek, të cilat ju mund të qaj. Dhe në 45 - "Baba kokrra të kuqe përsëri," ju doni të jetoni një jetë të plotë. Feel mospërputhje? Kjo krizë është në ju, sepse ajo ka krijuar në mënyrë që mungesa e një ndjenjë të veten e saj si një grua duke shkaktuar të gjitha llojet e depresionit dhe duke rezultuar shëndeti i dobët.

  Pyetni ndonjë gratë dashurit dhe të dashur të menopauzës - ajo thuajse nuk e vë re atë. Nga rruga, ne gjithmonë flasim për menopauzë femrave dhe heshtnin për burrat. Por është dhe gjithashtu fillon pas 40.

  Nuk është një tjetër moment i pakëndshëm (dhe ndoshta për dikë të mirë për kryerjen e shpëtimit).
  Një burrë me gruan e tij të rinj, veçanërisht në fillim, duke u përpjekur në drejtim të saj, lodhje me gjithë fuqinë e tij. Është vetëm se kur ata thonë se gruaja e re e një të riu. Megjithatë, gjatë jetojnë këtë tension nuk mund të - fluturues psikologjinë dhe shëndetin - dhe shpesh njerëzit thjesht zbehet paraprakisht. A nuk më besoni - mbani mend historinë e mençur "gungaç kali".


  Nxjerrë konkluzione

  Në fund të rezultateve të disa gabimeve të zakonshme:

 • grua plakje më të shpejtë: vetëm nëse ajo jeton me një burrë shumë më të vjetër se veten e tij ose veten zbritur nga indiferenca për jetën;
 • martesa me një grua të riu të re e afat shumë të shkurtër, dhe ajo mund të shkatërruar;
 • nëse një grua të vjetër se burri i saj, ai po plaket më shpejt, të gjithë i njëjtë për burrat dhe gratë në të lartë! Dallimi natyrisht, dallimi është në kundërshtim i vogël dhe pa u vënë re. Grua i tendosur 50 vjet ose më të vjetër mund të jepni një burrë të vogël 50-vjeçar ruajtur bukurinë e gruas dhe bukuri, aktivitet të mjaftueshëm seksual, mirëkuptim të ndërsjellë dhe tolerancës, të njëjtën kujdeset për atë për ju që i ri do të jetë një barrë, dhe është perceptuar për të pjekur normalisht.

 • Implikimi është se në qoftë se ju jeni të lirë dhe ju keni një zgjedhje, pastaj 20 deri 30 për të kërkuar të njëjtën moshë, ose më i vjetër se 5-7 vjet, pas 30 vjetësh për të kërkuar të njëjtën moshë apo pak më i ri. Unë theksoj se këto kufij janë të përafërta. Kjo, sigurisht, mos harroni të ruajtur jetën normale mendore dhe fizike për të qenë në formë normale - dhe kjo është e vërtetë, vetëm duhet të bëjë përpjekje.

  Grua e bukur, ju dhe vetëm ju, po ndërtojnë të ardhmen e tyre. Pra, ju nuk ankohen për jetën, dhe njerëzit shumë, të mendojnë për veten tuaj sot. Dhe më e rëndësishmja, kurrë, në asnjë rrethanë, nuk do të shkojnë poshtë dhe nuk e bëjnë dhunën tuaj të jetës në veten e tyre.

  Është kjo jetë, ju keni një të tillë dhe ju vetëm duhet për të jetuar atë për fat të mirë dhe në harmoni, veçanërisht me veten.

  Informacion nga artikullin "martesë jo të barabartë, është vdekjeprurës për njeriun."