Mërzinë e rrezikshme


 • On mërzinë
 • Çfarë e shkakton mërzinë
 • Mbi të hundës

 • On mërzinë

  Kur një person përvojat peresychuyetsya ato burime që janë të pranishme në jetën e tij, dhe çdo gjë të re dhe interesante për veten mund të gjeni, ajo fillon të tërheq në "aventurat" e ndryshme shpesh janë të rrezikshme.

  A e dini se mërzitje dhe paaftësia për të diversifikuar jetën në mënyra të tjera - kjo është arsyeja kryesore pse njerëzit fillojnë pije alkoolike? Vilë jonë ishte një fqinj i cili kohët e fundit krejtësisht i dehur dhe vdiq prej saj. Kur ai ishte ofruar trajtim, ai nuk pranoi: "Përse? Rreth meje vetëm katër muret e shtëpive dhe fushën e bujqësisë, të gjitha unë kohë më parë lodhur dhe armiq.

  Pini - burimin e vetëm të gëzimit në jetën time ". E pra, një person i tillë vetëm mund të vjen keq.


  Çfarë e shkakton mërzinë

  Nëse jeta e një personi duket e shurdhër, gri dhe jointeresant, ajo mund të inkurajojë atë për të provoni një ilaç që pothuajse me siguri do të çojë në pasoja katastrofike. "High" se ajo merr mërzitshëm në sfondin e jetës së tij është aq e ndritshme se personi menjëherë, fjalë për fjalë nga një mostër, formoi një varësi të fortë psikologjike.

  Edhe në qoftë se kurë është mjaft e ndoshta një burrë që ajo nuk donte që do të trajtohen, ai mendon kështu: "Unë do të pranoj një tjetër dozë, të marrë një tronditje dhe pastaj do të vdes se sa të kthehemi në jetë të mërzitshme dhe gri."


  Në vdekjen e shpejtë të droguar ka dyshim ruaj atë praktikisht e pamundur, sepse kjo mënyrë jetese - kjo është zgjedhja e tij. Në fakt, ajo shtrihej një vit apo dy vetëvrasje.


  Mbi të hundës

  Nëse jeta është e mbushur me ngjarje të gjallë dhe interesante, atëherë është e mundshme dëshira për të provoni drogës apo alkoolit dhe jo atje, ajo nuk është vetëm e nevojshme. Dhe në qoftë se ju provoni dhe pa mend - kundër përvojë të pasur dhe interesante të jetës që nuk do të shkaktojë kafshë të kapur atë, si ai, jeta e të cilit është ngjarje mërzitshëm dhe të varfër. Dhe shumë më shumë gjasa që ai do të duan të jenë të trajtohen - si ajo është në jetë të humbur.

  Ne ju dëshirojmë një jetë të ndritshme dhe interesante për ndonjë kimike "Ngjyrosje" ajo nuk është e nevojshme. Nëse ju tërheq në ekstrem, në qoftë se ju doni trillime - parashutë Shko (nga rruga, dhe është shumë më lirë se droga).

  Informacion nga artikullin "Shkaqet e mërzinë"