Dashuria pashpërblyerë


 • Çfarë është dashuria pashpërblyerë

 • Çfarë është dashuria pashpërblyerë

  Në çdo jetë ka apo dashuri pashpërblyerë. Pra, çfarë duhet të bëjmë kur uli duart e tij dhe e lë shpresën dhe besimin se britma e shpirtit tuaj të përgjigjet?

  Sy përreth dhe ju do të shihni se prapa maskës të njerëzve që duan të duken të suksesshme dhe të lumtur, ndonjëherë e fshehur të njëjtat ndjenja të dhimbshme dhe shqetësuese - domethënë, dashuri pashpërblyerë.

  Në jetën tonë, ka shumë ligje, dhe një prej tyre, sipas mendimit tim, është se: "Ne e duam ata, të cilët ne nuk kemi nevojë, dhe ne nuk kemi nevojë për dikë që na do." Dhe kështu, në qoftë se ju prydyvytesya me kujdes, ju do të shihni se sa shumë njerëz që ju nevojitet.

  Kjo nuk është një ekzagjerim - kjo është një fakt. Kështu që ishte, është dhe gjithmonë do të jetë, në qoftë se ne nuk e vërejnë, kjo nuk do të thotë se ajo nuk është, sepse e vërteta?! Por, për disa arsye që ne nuk e vërejnë, për një arsye të thjeshtë, që gjithmonë tërheq më shumë në dispozicion.

  Pajtohem, sepse zakonisht ka dashuri pashpërblyerë për njerëzit me të cilët ne nuk janë të destinuara që të jetë dhe sa të doni! Ne ngushëlluar veten deri në fund të shpresës, shkoni me turr në të njëjtën ëndërr, ku ne jemi së bashku, dhe kur ne shohim ata, zemra ime rrahje wildly, dhe mezi e kufizon veten e tij që të mos shkojë dhe të mos mbyt në krahët. Ne nuk mund të hiqet nga buzët buzëqeshje pak pa kuptim dhe të flasin dhe kur do të fillojnë të mbajnë ndonjë marrëzi, dhe nuk mund të përqendrohen dhe të tërheqë veten së bashku, kështu që çfarë duhet të bëjmë?
  Mundohuni të shikoni në gjërat nga një palë e objektive. Po, ju nuk jeni së bashku, dhe ajo reciprokisht, kështu që pse të duken pa kuptim dhe madje edhe pak e kufizuar? Kjo është e drejtë, asgjë! Ne duhet të tregojmë veten nga anën e mirë, është njeri i mirë dhe miqësore, por për të bërë këtë, ju duhet të tërheqë veten së bashku dhe të përpiqen për të notuar nga sytë pafund.

  Për të filluar Qetë veten brenda, do të përpiqen për të numëruar deri në dhjetë apo dymbëdhjetë. Imagjinoni një orë shumë të madhe dhe të bukur dhe chimes me çdo goditje të gjitha ngurtësi e dhe eksitim vetëm crashing zë të lartë dhe të shpërndarë në ajër, ju mendoni si zgjidhjen e poshtë frymëmarrjen dhe norma e zemrës kthehet në normale.

  Dhe tani vendpushimet për të gjithë hijeshi e tij dhe sapun fillon një bisedë për këtë çështje, të cilat ju mund të tregoni një shumë, por, natyrisht, të interesuar në këtë bisedë sy.

  Unë kam
  Unë dua të ju jap një këshillë të vogël nëse ata sytë nuk shkëlqeu për ju,
  kështu që pse nuk keni nevojë për to?! Pra, le të mendojnë për të punuar për të në
  shpirti ynë ishte jo vetëm hiri i pritur për diçka të ngrohtë dhe të ndritshme,
  por shumë prezenca - amtare! Në fund të fundit, në qoftë se ne nuk janë diçka
  njoftim, kjo nuk do të thotë se ajo nuk është!

  Informacion nga artikullin "dashuri pashpërblyerë, çfarë do të bëni?".