Martesat e pabarabarta këshilla praktike për çiftet


 • Nëse një burrë i vjetër se gruaja e tij: Këshilla për çiftet
 • Këshilla çift ku gruaja është më i vjetër se burrit
 • Koment psikolog

 • Nëse një burrë i vjetër se gruaja e tij: Këshilla për çiftet

  Në kohët e lashta ai u pranua. Në sovjetik - nuk pranohet në të gjitha. Në 90 kanë bërë aq yje, dhe ai u bë modë. Tani "martesa e pabarabartë", - biznes si zakonisht.

  "Martesa e pabarabartë", - një marrëdhënie shumë të veçantë. Ata gëzojnë një shumë, por rreziqe të mjaftueshme. Çfarë duhet të presin nga një martesë e tillë? Çfarë burra të zgjedhur gratë e vajzat?

 • Viktima të krizës në mes të jetës. Në '40 bis rrëzuan ata në buzë.
 • Ish-gratë e pushtetit mashkull. Duke kërkuar një grua për të cilin respektohen.

 • Zotërinj të pasur. Gruaja e re mund të mburremi.
 • Sigurisht, gratë dhe burrat janë përjashtime. Shumë vijnë në "martesë e pabarabartë" nuk është për shkak të komplekseve psikologjike, dhe sepse ... mirë takuar vetëm dy nga vetmia, dhe një prej tyre ishte shumë më i vjetër. Le të japim këtyre tri gratë rinjve Këshillin.

 • Zgjidhni kompaninë. Përkundrazi, njeriu është e parehatshme së bashku me të dashurin tuaj të rinj. Mundohuni të shpëtuar atë nga kontakt të shpeshtë me ta. Më mirë akoma - ju lutem të krijuar një moshë miq burrin dhe thirrjen e tyre kur planifikon për të mbledhur një kompani të madhe. Pra, burri juaj nuk ndihet Santa Claus për të mëngjesit të fëmijëve.


 • A nuk e provokojnë xhelozinë. Ajo ndoshta një recetë e mirë për të ngrohur marrëdhëniet në moshatarët palë familjar. Por njeriu që është shumë më i vjetër se ju, madje aluzion e pabazë mund të zhytet në depresion.
 • A nuk e le të ndjehen të vjetër. Ju - populli i brezave të ndryshëm, por të përpiqet për të gjetur kujtimet e përbashkëta të jetës. A nuk e bëjnë sytë të rrumbullakta në tmerr dhe thonë: "A ju kujtohet të vërtetën si Yuri Gagarin fluturoi në hapësirë?!" Padobishme gjithashtu pyesin nëse ai kishte pasur një Stalinin jetojnë.
 • Çfarë gra zgjedhin "rritur" burrat?

 • Vajza e studiuar. Një burrë në kërkim të një baba të dytë.
 • Vajza shumë të zgjuar.

  Me moshatarët e ata janë të mërzitur.
 • Bukuri cinik. Duke shpresuar për të gjetur statusin pasur "Papic."
 • Këtu janë njeriu ynë tre bordit moshuarit.

 • Jo nyyte. Stop duke përsëritur: ". Së shpejti unë do të bëhet e vjetër, dhe ju më hidhni" Ju bëni gjysmën e juaj gjithmonë thonë, "Jo, nuk e hedhin" - dhe i justifikuar në atë që ajo nuk e ka bërë. Dhe fati e duke u hedhur askush nuk është imun. Edhe djemtë e bukur dhe muskulare 18-vjeçar.
 • jo i ri. Nëse ju zgjodhi atë, atëherë moshën tuaj në sytë e saj - dinjitetin, jo një pengesë. Nuk është e nevojshme për të kënaqur gruan e re, varësh në disko - atje ju funny. Nëse ju shikoni atë vajzë dëshiron argëtim, pastaj udhëtime të përbashkëta në kinema apo sport klub.

 • Mos u shtyni. Tundimi për të të treguar gruan e re: "Çfarë di ti këtë?" - Sigurisht, i madh. Por nëse ju raportoni atë në rregullisht, gruaja e tij dëshiron që të gjeni dikë për të cilin mendimi i saj nuk është një frazë boshe.

 • Këshilla çift ku gruaja është më i vjetër se burrit

  Ku rrallë shkojnë nëpër pjesë të moshës së mesme grave dhe djemve të rinj. Përse? Dhe si martesa mes një vajzë e re dhe një njeri i rritur më tradicional dhe madje inteligjente. Ashtu si ai apo jo, gratë janë të plakjes më të shpejtë dhe më të dukshme. Dhe në qoftë se një burrë e vlerësuar nga pozita: "Çfarë ju e arritur" - grua (pa marrë parasysh se sa i suksesshëm ishte karriera e saj) me pika: "Si ju duken?" Kjo nuk është askush pyes veten bukuri të re pranë një verë të ngurta njeri.

  Por një grua që edhe 10 vjet më të vjetër se gruaja e tij, ende - pakuptimta.

 • I Vitelloni. Ëndërr për të gjetur një mik të dashur mama;
 • Dishepujt Sex. Ata duan të dinë se "atë" me një grua me përvojë;
 • Romancë e re inteligjente. Duke diskutuar me romane docente Schiller, kokë e këmbë në dashuri.
 • Këshilli grua e moshuar: nuk mësojnë atë për të jetuar (dhe mos e ndihmojë financiarisht). Ndërsa në qoftë se ai nuk ishte naiv dhe pa përvojë, t'i japë atij mundësinë për të ndjehen kreu i familjes. Le të vendos A do të merrni me qira një apartament, ose të blejnë me kredi. Edhe në qoftë se ju jeni njëqind herë në jetën e tij ndryshoi gypave velykotrudnu, të udhëtimit të organizuar dhe për të blerë turputevku, sulm në fyt e këngës së tij dhe më tregoni se çfarë bëri kjo nuk e kuptojnë.

  Besoni mua, ai do të menaxhojë dhe të jetë i kënaqur me atë që provoi veten "jo një djalë por një burrë."

  Këshilli i të rinjve, duke thënë gruan pochastishe se ajo është e bukur. Mund të duket i sigurt, por thellë poshtë ende kompleksuye dhe dyshon se nja dy vjet - dhe ju hedhin atë. Unobtrusively kritikojnë gratë e tjera. Pra, ju do të shpëtuar atë nga sulmet e xhelozisë dhe veten e tyre - nga efektet e tyre.

  Cilat gra zgjedhin të rinjtë?

 • Lady me një instinkt të fortë të nënës. Ata kanë nevojë për dikë që të kujdeset për.
 • Lover e seksit të mirë. Ajo është vetëm 30 pjekur dhe një ish-seksualiteti mashkull njëjtën moshë pik është e gjatë.

 • Zonja e pasur. Komuniteti i tyre është tani në modë.

 • Koment psikolog

  "Modeli më i suksesshëm i martesës jo të barabartë - njerëz kur të moshuar - thotë psikologu Elizabeth Abashevo. - Ai është mjaft i pasur, kompleks dhe i lirë konfiguruar mos domostroyivski, dhe marrëdhëniet e miqësore dhe të partneritetit me gruan e tij. Ajo dëshiron një të qetë, jetë të matur në të cilën dashuria dukshëm dhe dashuri dhe jo seks i shfrenuar. Çiftet e tilla janë shpesh më e fortë se bashkëshortëve avull kolegët. »

  Pra, çfarë është dallimi në moshën e martesës është konsideruar të jetë gjëja më e mirë?

  Shkencëtarët kanë nxjerrë një martesë formulë të përsosur. Kjo është "një moshë njeri 2 7 = mosha e gruas së tij."

  Kjo është, në qoftë se një njeri 40 vjet, ndarje nga 2 - kthen 20. Tani, shtoni 7 dhe për të marrë gruan e tij ideal, mosha 27 vjet. Gjithashtu, për saktësinë, mos harroni makina markë, llogari bankare dhe vendin e banimit.

  Informacion nga neni Alice Lisitsyna "martesave jo të barabartë."