Martesat e pabarabarta sytë e shoqërisë


 • Martesa e pabarabartë: burrat parë
 • Çfarë gratë mendojnë për martesat e të pabarabarta
 • Ideja e "yjeve" të martesave të pabarabarta
 • Është interesante

 • Tani familjet ku midis bashkëshortëve dallim moshe e madhe, nuk është befasi. Shembuj të tillë milion - dhe krejtësisht afër. Megjithatë, shoqëria ende mbeti qëndrim të paqartë për "martesë jo të barabartë". Disa besojnë se martesë jo e barabartë - pengesë lumturi familjes, një dyshon një grua e re në interesin vetjak, ndërsa të tjerët, përkundrazi, beson se të gjitha moshave dashuri. Çfarë mendoni ju?


  Martesa e pabarabartë: burrat parë

  Këtu është ajo që për martesave të pabarabarta Eugene, 50, një mekanik: "Absolutisht nuk shoh ndonjë arsye për të diferencës së moshës ishte një pengesë për lumturi familjare.

  Megjithatë, nëse diferenca nuk është pushtet shumë i madh. Të gjithë duhet të jetë masë, ose në të ardhmen mund të jetë e vështirë. Kur njerëzit të martohen, dallimi nuk është shumë e dukshme, por, për fat të keq, koha kalon, ne të gjithë të merrni më të vjetër, dhe dallimi është i qartë. Ndonjëherë kjo çon në pasoja tragjike. Miku im mbi gruan e tij për 19 vjet. Kur ata u martuan, ajo ishte 20, ai ishte 39. Pas 10 vjet të martesës së tyre u prish, por jo sepse ata ndaluan të dashur njëri-tjetrin apo gruaja gjeti një dikush më i ri. Vetëm në një pikë, miku im filloi të mendoj se ai është shumë e vjetër për gruan e tij se ai ishte e keqe.


  Ai vetëm vrau atë në një kokë filluan të dyshojnë atë për tradhti, i cili me të vërtetë nuk ishte. Marrëdhënia e tyre u bënë të tendosura, gjithmonë grindjet, skandale. Ata nuk arritën të mbajnë dashurinë e tyre. Pra, unë mendoj se ndryshimi nuk duhet të jetë më shumë se 10 vjet. "
  Dmitri, 33 vjeç, menaxher, tha këtë: "Sipas mendimit tim, një herë ka një dallim në mes bashkëshortëve të moshës, ajo duhet të jetë ndryshim i arsyeshëm. Përndryshe, burri dhe gruaja janë njerëz të largët, njerëzit e gjeneratave të ndryshme. Shih se sa e vështirë për të gjetur gjuhën e përbashkët me njerëz të rinj maturohen. Ata shpesh nuk e kuptojnë njëri-tjetrin: një i ri veror i akuzuar retrohradstvi dhe konservatizmin, të pjekur të rinj - në mungesë të spiritualitetit dhe çfarëdo vlerave morale tjetër.

  Një hendek i ngjashëm mund të ndodhë në mes burrit dhe gruas dhe të gjitha moshave. Jeta e përbashkët - jo vetëm dashuri dhe romancë, ajo është edhe interesat e përbashkëta. Dhe çka nëse në këtë drejtim nuk ka asnjë urë, muzikë të ndryshme, filma të ndryshme, literaturë të ndryshme ... Unë jam i prirur të mendoj se njeriu duhet të jetë grua më të vjetër, por jo anasjelltas. Mashkull më të vjetër, sipas mendimit tim, më besnik dhe i besueshëm se në të njëjtën moshë ose më të ri. "

  Andrea, 30, inxhinier, thotë: "Dallimi moshë është e mirë vetëm nëse njerëzit më të vjetër se gruaja e tij, por jo anasjelltas. Meshkujt nga natyra dashurinë e natyrshme për vajzat e reja.

  Sepse familjen në të cilën të moshuarit fillimisht më të suksesshme se kolegët e martuara. Për meshkujt e rritur gruan e re gjithmonë do të qëndrojë i ri. Ai ishte - 30 atë - 20 atë - 40 ajo - vetëm 30. Në përputhje me rrethanat, dëshira për të shkuar majtas, në kërkim të një i ri dhe i bukur sa ajo është shumë më pak gjasa të ndodhë se një njeri, i martuar për të shokët e tij. Sepse martesë ku gruaja është më i vjetër se burri i saj, e dënuar me dështim. I riu është duke kërkuar për një liri të pjekur përvojë grua, njohuritë e jetës. Por ajo mërzitur shpejt. Si rezultat, burrë i pjekur në kërkim të saj, megjithëse një shumë të arsyeshme dhe të hulumtimit, por zbehet gruaja fillon për të arritur për bukurinë, freski dhe naivitetin e të rinjve.

  Kundër cila, që ra fjala, është gjithashtu shumë e lehtë për të mbroj veten. Vajzë e re nuk ka marrë kohë: ajo është në gjendje të kënaq mosha, pasuri, dituri, jetën. Që gratë e moshuara është më i komplikuar: ata janë të përgatitur më mirë në njerëzit që janë kërkesa të larta. Me njerëz vajzë e re ndihet mbrojtës dhe hero, së bashku me një grua të vjetër se ai ndjehet si një fëmijë. Dhe askush nuk do të donte ai. "


  Çfarë gratë mendojnë për martesat e të pabarabarta

  Vera, 44, një shtëpiake, tha: "Unë nuk mendoj se i riu i cili u martua me një grua shumë më të vjetër se ai, parave Hunter egoist njerëzve të tjerë. Jo, më shumë gjasa, ai me të vërtetë e do një të tij të zgjedhur.

  Por vetë-interesi ka. Megjithatë, është në një nivel nënndërgjegjeshëm. Kështu që unë nuk jam një tifoz i martesave të tilla. Përvoja tregon se marrëdhëniet e tilla mund të funksionojë për një kohë shumë të gjatë. I riu, duke zgjedhur jetën së bashku grua i rritur shikuar atë jo vetëm të dashur, por nëna dhe kujdestari i saj. Kjo pronë personalitete të papjekur - ata janë të frikësuar për të marrë përgjegjësi të plotë për jetën tuaj dhe duan të ndajnë atë me personin më të vjetër dhe më me përvojë. Por koha fluturon, dhe nën krahun e një gruaje në dashuri dje zogth operyaetsya, të mësuarit për të fluturojnë. Ajo merr frikën, nuk është vetë-besimit.

  Në këtë pikë, gruaja i rritur, mësues dhe mbështetje pushon të jetë e nevojshme. Dhe djali ish, tani një njeri, dhe hedh ajo fillon të duket më e përshtatshme, një grua e re dhe e bukur. "


  Alena, 38 vjeç, veteriner, ndau me gazetarët: "Unë kurrë nuk janë përballur me një situatë të tillë. Burri im dhe shokët. Por në teori unë mendoj se nuk është dallimi në moshë - martesë të lumtur pengesë, dhe qëndrimi i shoqërisë për këtë ndryshim. Kur një i ri martohet me një grua shumë më të vjetër se fillimi i saj përreth për të dyshuar se veprimi i tij nuk diktohet nga dashuria, por në vend të përfitojnë dhe komoditet. Vetëm referohen një vajzë që martohet një i rritur.

  Rreth kësaj çift fillojnë thashetheme, thashetheme. Nuk do të jetë gjithmonë gjuha ziliqarë dhe e liga, të gatshëm për të larë kockat e tyre. Dhe në atë moment dy njerëz janë shumë të vështirë për të injorojë atë që po ndodh rreth. Do s'do, ata janë të përfshirë në këtë nxitje të lavanderi pista. Barra e qëndrimeve negative shpesh bëhet shumë e rëndë, dhe martesa prishet. Vetëm njerëzit me të vërtetë dhe me të vërtetë shumë si njëri-tjetrin, mund të përballojë një gjykim ".
  Alexander, 28, sekretari, i tha: "Djemtë rritet dhe të zhvillohet më ngadalë sesa vajzat, kjo është vërtetuar nga shkenca. Vajzë 20 vjet biologjikisht më të vjetër se sa moshatarët e tyre.

  Kjo është më e përparuar, serioz, inteligjent. Mik me shokët e tyre - dhe argëtim i madh. Meet - interesante. Ajo që unë mund t'ju them se pse dhe mësojnë djalë të ri në kokë një absurditet të cilit. Ai nuk është shfaqur si një njeri, të dështuar si një person. Natyrisht, unë do të zgjedhin një person më të pjekur. Dallimi im shoq në moshën 6 vjeçare. Kur u takuam, ai ishte shumë i favorshëm i ndryshëm nga bashkëmoshatarët e mi. Erudicioni i tij, njohuritë e tij të jetës, një pozitë të fortë moral, të sigurisë, pasi të gjithë. Në atë kohë ne të gjithë e mësuan dhe perebyvalysya e bursave për bursa.

  Dhe ai ka punuar. Në përgjithësi, unë rashë në dashuri me të menjëherë. Unë jam i sigurt se nuk ishte e shekullit të kaluar, dhe ndoshta edhe faktori kryesor që më tërhoqi për burrin tim. "


  Ideja e "yjeve" të martesave të pabarabarta

  Vladimir Kuzmin, këngëtarja ka thënë: "Gruaja ime Kate më i ri se unë, më shumë se 20 vjet. Unë jam i sigurt se shumë mendoj se doli me një fitim të martohet me mua. Skeptikët tjera buzëqeshi dhe tha: "Mirë, mirë, Kuzmin, popylaet pasion dhe do të dalë. Çfarë atëherë? ". Kjo nuk ka rëndësi. Çfarë është e rëndësishme është ajo që është me të vërtetë ndodh në jetën time. Dhe për të provuar diçka që unë nuk jam duke shkuar. Kur kam vendosur të martohen, ne e bëmë atë inteligjente.

  E dija se do të ishte shumë njerëz të cilët do të trajtojnë atë me armiqësi dhe mosbesim. "

  Laura Kuinti, kompozitor, tha: "Ne nuk Andriy dallim moshe shumë të madh, unë jam më i vjetër se ai në 5 vjet. Por kur unë u martova, ajo dukej mua tmerrshme. Më vjen turp për të çmenduri. Përveç kësaj, rrethon më dha të gjitha arsyet të ndihen të pasigurt. Kur u takuam, unë isha tashmë një kompozitor i famshëm, por ai është shumë i talentuar, por këngëtar rishtar. Njerëzit thanë: "Ai vendosi të martohej me ju për të marrë repertorin falas". Unë iu përgjigja se unë do ta ndjekë atë për banesën e Moskës.

  Unë jam i njëjtë me Leningrad. Unë duhet të them se ne kemi qenë shumë të mbështetur Pugacheva ftohtë. Kur Andrew ka performuar në një koncert, backstage ishte Alla, ajo pastaj tha: "Më pëlqen juaj: Drejt kënduar Dustin Hoffman! Askush nuk dëgjojnë, të gjithë dërgojnë. Ju jeni një çift i bukur dhe të jetojnë së bashku për shumë e shumë vite. " Dhe kështu ndodhi. "


  Është interesante

  Një njeri i cili e lidhur jetën e tij me një grua të dyshuarit shumë më të vjetër, veçanërisht në infantile, mungesa e pavarësisë, aspirata për të fshehur prapa një grua të pjekur dhe të përshtatur shoqërisht dhe shpesh vetëm një të mirë materiale. Këto dyshime - deri kohët e fundit - dhe terapistët përbashkëta çdo gjë.

  Ekspert autoritativ amerikan Otto Kernberg shumë se njëzet vjet përsëritur dhe bindje pohon se e duan gratë e moshuara - indikacione absolute për psikoterapi gjatë-analitike. Të rinjtë që kanë hyrë në aleanca të tilla, ai tregoi shumë probleme psikologjike dhe shpesh seksuale.

  Dhe në të njëjtën kohë, pavarësisht nga qëndrimi negativ ndaj tyre, numri i martesave në të cilën gruaja e moshës 10 dhe më të vjetër se mosha e saj të zgjedhur, është në rritje çdo vit.

  Informacion nga artikullin "martesë e pabarabartë -" "." Për "dhe" kundër