Martesa e pabarabartë si ndodh


 • Çfarë është martesa e pabarabartë
 • Martesa e pabarabartë dhe pikëpamjet e tij

 • Çfarë është martesa e pabarabartë

  Çfarë është e gjithë kjo - martesa të pabarabartë? Në kohën e shpata dhe me crinoline martesës jo të barabartë (apo martesë jo e barabartë) i quajtur përfaqësues të sindikatave të klasave të ndryshme (mos harroni ... "martohet për dashuri mund jo, jo mbret"?). Heronj të rralla mund të ngrejë të dashur një nivelin tuaj (ose bien në nivelin e zgjedhur?), Sepse, përveç të titujve, dhe dallimi ishte në arsim, dhe në opinion dhe zakonet, madje edhe në Vlerave ...

  Mendoni mirë, Princi martuar në Hirushja ... Dhe çfarë ndodhi pastaj? Se si ata jetonin si të ngritur fëmijë? A nuk e kritikuar apo të afërmit princi nuk hezitoi ose fëmijë nënë naiv apo jo kompleksuvala vetë në luksoze pikat Hirushja?

  A është e mjaftueshme për ta dashur njëri-tjetrin?

  Tani, sigurisht, titulli - nuk ka arsye që të merrni mërzitur, megjithëse prystavochku "ku" mund ekzistencën helm. Pse martesa është quajtur pabarabartë në moshën tonë të avancuar të kompjuterizuar?

  Ajo do të duket se është takuar njerëz shikonin njëri-tjetrin dhe vendosi që ata të jenë së bashku deri sa vdekja na bëni pjesë ... dhe ata jetonin në lumturi pas, kurrë nuk u betua, vdiq edhe në një ditë ... Kjo është sigurisht një përrallë. Në jetën reale shpesh të ndryshme - sepse ne jemi të gjithë në mënyrë të ndryshme. Të ndryshëm por të barabartë në një përpjekje për të dashur dhe të dashur.


  Martesa e pabarabartë dhe pikëpamjet e tij

  Çfarë na mban të lidhur dhe të jenë të lumtur?


  Ajo rezulton se pothuajse të gjithë ...

 • Age. Unknown që mendojnë se më e mirë është një martesë në të cilën partnerët mosha varion brenda dhjetë viteve. Por e gjithë kjo nuk do të marrë, të themi, një imponues vështirësi shkaktojnë. Për shembull, gruaja e re në mënyrë legjitime pedanteri i bezdisshëm dhe ankimeve njeriun e vjetër, dhe ai ka një dhimbje koke nga vertyhvistky ... Por ende jetojnë një jetë të lumtur familjare me Oleg Tabakov Marina Zudina (dallimit në moshë - 30 vjet), Andrei Konchalovsky dhe Julia Vysotsky (diferenca - 36 vjet). Dhe gratë e reja në lëng disi të tërhequr, në qoftë se ju shikoni nga afër ...
 • Paraja. Është e thjeshtë - në një bashkëshort është e para, dhe shumë, dhe të dobët si një mouse kishës.

  Ajo do të duket se dallimi në qoftë se këto letra famëkeq qeveria ende në atje jetën së bashku! Një ose ... apo gruaja - proydysvitka ose njeri - paguar i një femre. E treta është zakonisht diçka vjen në mendje.
 • Feja. Keni menduar, kanë ikur ditët kur dashuruar mjetet e kufizimit Kishën: a martesë pagan nuk do të shkojnë! Apo nuk ju guxojnë të martohet gabuar? Divorcuar kohët e fundit miqtë e mi. Arsyeja ishte Pagëzim i një fëmije. Njeri familjar u përgjigj se ata nuk duan fëmijë u pagëzua sipas riteve të krishtera, mos harroni që në shekullin e fundit, paraardhësit e tyre ishin myslimanë.
 • Dukje. Po, dhe gjatësia e këmbëve mund të shkaktojë martesën pabarabartë.

  Ende - bota jonë shkuar i çmendur mbi standardet dietat, procedurat ... Dhe tani, imagjinoni një vajzë krejtësisht të përfaqësimit të përshtatshme me bukuri të shoqërisë, të martohen ... martesë jo e barabartë Quasimodo, zonja dhe zotërinj! Ose më keq - dhe i bukur mod papritmas dhe do të martohet në Ugly Betty ... Kjo është e gjitha një makth, natyrisht, nëse ajo ndodh.
 • Përkatësia etnike. Tani ka ndryshuar shumë, por ende ndaj çifteve zezë dhe e bardhë në kërkim për më shumë se një çift i monoton ...
 • Shtetësia. Sidomos në qoftë se është diçka shtetësia e shijshme e vendit. Nëse një njeri - Na vjen keq, emigrant drejta e votës dhe të tjera - një anëtare e plotë e shoqërisë. Martesa e pabarabartë, anyway!

 • Profesion. Occupation ndikon personi krijon një mënyrë të të menduarit dhe shprehive. Disa njerëz nuk mund të përballojë të trajtojë atë. Njerëzit mund të jenë po aq të varfër ose njëlloj të varfër, po aq i bukur apo i shëmtuar ... ndajnë Job binjakët siamez edhe: në punë formoi njeriun modern. Profesioni ynë na dallojnë.
  ..
 • S. Kur një person shkon publik me një person i panjohur, dhe gjithashtu për të kërkuar famë sidomos jo atë që ne dëgjojmë nga të gjitha anët? Mund ajo.
 • Arsimimi (niveli kulturor). Ndarja e intelektualëve dhe m ... mmm ... dobët pjesë të arsimuar e popullsisë ishte, është dhe do të jetë. Për shembull, unë në thelb nuk komunikojnë me njerëz të cilët thonë "lozhyt" nuk lexojnë Bulgakov dhe mundi shishet e birrës për kufijtë në park.

  Oh, dhe unë besoj se ky - problemi i arsimit, ose më mirë, mungesa e tij. Tani imagjinoni situatën: Doktor i Filologjisë në për-Olsha dashuri martohet me bukuri me një rezultat mesatar në certifikatë është shumë nën mesataren ... që është, po të mos martesë jo e barabartë?
 • Ne jemi të gjithë të barabartë, dhe në qoftë se ju shikoni nga afër, dhe të gjitha martesat tona, si përzgjedhjen, shumë i pabarabartë. Por mua më duket se problemi është diçka e gabuar në këtë, dhe paaftësia për të luftuar mbrapa dhe të mbrojë zgjedhjen tuaj ...

  Informacion nga nenet Natalia Rudenko "martesa e pabarabartë".