Martesa e pabarabartë në terma seksolog i njohur


 • Martesa e pabarabartë kthen vetëbesimin
 • Rreth seksit në një martesë jo të barabartë
 • Martesa pabarabartë dhe Romance
 • Në respekt të ndërsjellë
 • Duke përmbledhur

 • Të moshuarit, duke çuar në kurorë nusja e re, i cili është
  tallje që simpati. Opinioni publik inexorably: asgjë
  e mirë me këtë martesë "panatyrshme" nuk mund të shkojnë jashtë.
  Seksolog i njohur i famshëm Mjeku Sergey Tihonovich Agarkov kjo është rreptësisht
  nuk janë dakord dhe asgjë të panatyrshme në të tilla sindikatat nuk mund ta shohin.
  Ai e quan disa arsye se martesat ndonjëherë pabarabartë
  janë shumë më të suksesshme se ato të arritura në mes moshatarëve.


  Martesa e pabarabartë kthen vetëbesimin

  Martesa më e zakonshme variant i pabarabartë - kur një njeri i përshtatshëm gruan e tij ndaj prindërve, dhe madje edhe gjyshërit në. Arsyeja për këtë është e qartë. Kur mosha fillon të zbehet interes seksual, femrat dhe meshkujt e perceptojnë ndryshe. Gruaja, si të thuash, të trajnuar, në jetën e saj kanë qenë kohët kur ajo ra nga ritmin e zakonshme gjatë të marrëdhënieve seksuale - Shtatzënia, lindja e fëmijës.
  Por për seks njeri me makinë - një pjesë integrale e jetës. Pasi ajo fillon të zbehet, fillon panik, në të cilën pikë e para grua në dispozicion mund të bëhet një objekt i adhurimit të fortë.

  Besohet se kjo martesë do të fitojë përveç nëse gruaje të re që së shpejti do të kthehet në një të veje dhe për të marrë një trashëgimi.


  Asgjë si kjo: në të kundërtën, një martesë e tillë do të mund të ruaj një njeri i cili ishte gati për të vënë në kryq.
  Njeriu e kupton atë dashuri dhe gëzojnë jeta fillon përsëri, për të kapur çdo moment, të punojnë plotësisht dhe të komunikojnë me të tjerët.


  Rreth seksit në një martesë jo të barabartë

  Nëse një njeri gjithë jetën e tij kishte për të shtypur fantazitë e tyre seksuale në moshën e tij të vjetër, ata papritmas mund të shpërthejë. Një moment i tillë i shpalljes nganjëherë ndodh pas një sëmundje të rëndë, sulm në zemër kur disa e dytë është i vetëdijshëm se mund të vdesin dhe të pushojë të mbajë në të konventave. Dhe pastaj nga thellësitë e nënndërgjegjeshëm dalin gjëra të papritura që do të përcaktojë nëse ai do të vazhdojë të jetojë si përpara dhe të përpiqen për të ndryshuar jetën e tyre.  Sigurisht, për të bërë personin ëndrrat tuaja më të lehtë të moshuar me një partner të ri: mosha e njëjta dëshira e tij i ngjashëm thjesht nuk mund ta kuptoj. Për dashur të kenë avantazhe të dukshme: njerëz të aftë të marrë atë një kënaqësi shumë më tepër se një moshë të re. Për më tepër, shumica e verës "sapo martuar" - njerëzit janë të ndritshme, artistike, shpesh artistë, dhe gruaja do të jetë me ta vetëm kurioz. Në mënyrë tipike, këta njerëz janë të pasur të mjaftueshme për të përballojë për të injorojë opinionin publik. Ata kanë jo vetëm të drejtën, por edhe mjetet për të filluar një jetë të re për kënaqësinë e të dy. Kur mosha ai nuk është në gjendje të përsërisë shfrytëzon të Casanova, ndërsa ai mund të ofrojë dhuratën gruaja e tij jo më pak të vlefshme, të cilat diskutohet më tej.


  Martesa pabarabartë dhe Romance

  Kur zvogëluar komponent seksual të interesit seksual, vjen në jetën tërheqje erotike, shumë njerëz të harruar që nga rinia e tij. Dashuria platonike për një seks të zhveshur njeri i moshuar i rëndësishëm. Rrotull, lule, dhurata - romancë moshë përsëri bëhet e nevojshme, ajo lejon një njeri me çdo gjë në mënyrën e duhur, stimulon oreksin. Tani ai nuk është një makinë seksi, por mbi të gjitha Gallant.

  Nga ana tjetër, një grua - veçanërisht në qoftë se ajo është 35-40 vjeç dhe fëmijët e saj vetanake të rritur - është një njeri subjekt për të realizuar ndjenjat e tyre të nënës. Ajo do të kujdeset për një gruan plakjes do t'i japë atij dashuri dhe butësi.

  Mosha e vjetër sjell shumë më tepër se një pasion i çmendur rinore.


  Në respekt të ndërsjellë

  Grua burrë i moshuar i ri në një opinioni publik nxitim fajësojnë interesat tregtar. Ndërkohë, edhe në qoftë se interesi është, kjo nuk është gjithmonë e keqe, dhe nganjëherë mund të garantojë një marrëdhënie të fortë.

  Merrni të gjithë të njëjtën situatë të: a burrë grua 65-70 vjec i martuar 35-40 vjet. Ajo merr të vjetër, bëhet më pak kritik dhe vetëkritik, dëshiron të besoj vetëm mirë. Gjurmë Set për shtratin martesor ai nuk e ka fuqinë, por gruaja e re, krahun në krahun me të cilën ai proydetsya para publikut, do të ishte prova më e mirë e fuqisë së tij mashkullore.

  Ajo ëndërron të paqes, pa quibbles vogla dhe të besimit në të ardhmen. Të dy mund të japin njëri-tjetrit se çfarë duan.
  Kontakt seksual në martesa të tilla natyrisht recedes në sfond, por marrëdhëniet njerëzore nuk mund të jetë zili e çifteve të tjera.


  Duke përmbledhur

  Martesa e pabarabartë, përveç nëse kjo farsë apo një marifet publicitet - një hap shumë i rëndësishëm. Ne kemi përdorur për të shohim në njerëz të cilët kanë hedhur kështu sfidë për shoqërinë si një klloun në cirk, dhe nuk është i vetëdijshëm se interesi ynë i mprehtë në jetën e tyre personale - pjesërisht frikë që të shikojmë në veten tonë.

  Pasioni i fshehtë është e të gjithë - kështu që pse ne e konsiderojmë veten të imunizuar nga kjo situatë?

  Nëse shtie në dorë porsamartuar moshuar dhe i pyet: "Çfarë mendoni ju? Çfarë do të bëni me gruan e tij të re pas 10 vjetësh kur peretvoryshsya njeri i dobët i vjetër? "- Ai u përgjigj:" Unë jam një vit që jetojnë me gati e saj për të dhënë gjithçka që kam lënë ". Kjo është një lloj i filozofisë: të gëzojnë çdo sekondë të lumturisë dhe jo të vuajnë dyshime të panevojshme. Dhe gruaja nëse ajo është e zgjuar dhe i dashur, do të vlerësojmë vlerën e tij të vërtetë.

  Si për të trajtuar atë? Unë mendoj - zili.

  Informacion nga Mary Piper neni "pabarabartë Martesa:. Opinionin seksolog i njohur"