Fati palakmueshëm i një dashnor të ri


 • Flokët e ajrit
 • Spy Games
 • Premtime boshe

 • Një vajzë e re dhe një burrë i martuar. Në ditët e sotme ajo është kombinim shumë të zakonshme të marrëdhënieve. Meshkujt e martuar janë pothuajse gjithmonë në kërkim të një mësuese shumë më të re se veten e tij. Ajo dashnore - kështu që presin pjesën e rinj, sylesh, vajzat papërvojë.


  Flokët e ajrit

  Vajzat ohmuryty shumë më e lehtë se sa gratë që martuara ose të divorcuar apo jo ende të martuar, por kanë pasur përvojë të mjaftueshme në marrëdhënie romantike. Kështu që njerëzit e dinë se pothuajse të gjitha vajzat ëndërrojnë një princ zanash-përrallë mbi një kalë të bardhë, dhe ai mund të japë atë për ta. Ai është i vëmendshëm tek ajo, do të japë dhurata e saj, do të kërkojnë për të kënaqur dhe të përmbushur e saj çdo teka.

  Ai do të fitojë atë, por më tepër për të thënë - blej. Dhe vajzat e bleu atë, ata bien dakord për të ndarë mësuese. Ata fillojnë të mendojnë se ai është i njëjtë "një dhe i vetëm" i cili emërohet fatin e saj dhe se ata thjesht "u takuan shumë."

  Pra, çfarë fati i pret ata? On vajzat vetë dënojë? Çfarë vend në jetën e një njeriu që do të marrë?


  Spy Games

  Mjeshtre Jeta nuk është aq e pa re. Ajo nuk ka të drejta, ajo gjithmonë sakrifikon dinjitetin e tij. Ajo do të jetë dashnor i tij sekret - mos të flasim rreth tij familjen dhe miqtë e saj - ajo është vazhdimisht frikë se lumturia e tyre mund të shkatërrohet.


  Prandaj, ajo nuk duhet të telefononi atë një shtëpi, sepse gruaja e tij mund të vijnë ose dëgjojnë bisedën e tyre. Kur ai do të thërrasë atë, sidomos kur ai e bën në shtëpi, do ta thërrasë emrin e saj mashkullor dhe të bisedoni me saj kryesisht e thatë dhe arrogant për të nuk ka një të dyshuar.
  Takimet nuk do të emërohet një vajzë, dhe burri i saj, dhe në një kohë të përshtatshme për të. Në datën e përzgjodhi vendndodhjen ose restorant ku ata nuk e kishte parë të njohur dhe ku kuzhinë është i pështirë, por ndryshe nuk mund të jetë njohur me të. Nëse papritmas, kur ai dhe e dashura e tij duke ecur nëpër rrugë, ata shohin shokët, pastaj e bëjnë atë të duket se ai nuk është i njohur me vajzën dhe të shkojë në anën tjetër të rrugës.

  Çfarë duhet të ndjehen veten ndërsa vajzë të varfër? - Neveritshme. Miqësi e ngushtë është në apartamente të panjohura, hotele, etj, ka pak ose aspak për dashuri. Para se ata ndanë, ata kanë për të "mbuluar gjurmët", kontrolloni të gjitha që do të ndodhte për të lënë dëshmi, të tilla si kuq buzësh ose krehër në makinën e tij. Ajo nuk mund edhe ta puthur lamtumirë gruas së tij nuk i mbështjellë atë nëpër fazën e kuq buzësh në fytyrën e tij. Në pushime, ditëlindjen e saj dhe Vitit të Ri - kur unë dua të jem me të dashurin e saj, ajo do të duhet të shpenzojë vetëm, si këto ditë ajo i takon familjes sime. Për atë, ajo duhet të jetë gjithmonë i lumtur dhe i gëzuar, sepse ai ka thënë atë dhe kështu merr nga gruaja e tij - ai mungon në whining në shtëpi, skandalet, etj


  Premtime boshe

  Eshtë e panevojshme të thuhet, pozita palakmueshëm i zonjës së një burrë të martuar. Vjet Mashkull do të premtojmë të saj lë gruan të padëshiruar që më në fund do të përmbushë ëndrrën e tij tuaja dhe - për ta martuar atë. Vajzat nuk janë më të vetë besojnë atë, ajo ishte e burra shumë e gjatë morochat kokat e tyre në lidhje me të. Zakonisht kur një vajzë fillon të kërkoj vazhdimisht të njëjtën pyetje e divorcit dhe të vënë atij një zgjedhje: ose unë ose gruaja; - Ai vetëm hedh atë dhe gjen një tjetër lover, edhe një i ri dhe pa përvojë në çështje të tilla. Dhe ndërsa ajo është e heshtur dhe nuk siguron atij ndonjë pyetje të panevojshme ajo i përshtatet atij.

  Edhe pse ndodh është që njerëzit me të vërtetë të merrni divorcuar pas një ndërsa gratë e tyre prej të cilëve ata tashmë kanë fëmijë. Ata me të vërtetë të lënë familjet e tyre për vajzat e reja. Por pastaj një tjetër lind pyetja: Çfarë është lënduar për të bërë të njëjtën gjë me ta, kur ata janë të mërzitur dhe takimi i ndryshuar dhe ju gjithashtu, me një vajzë e re, lë atë? Dhe në qoftë se ata do të kenë fëmijë? - Një pozitë të palakmueshme. Përvoja në këto raste ai ka fituar.

  Pra nuk mendoj se duke u martuar dashnor të vërtetë të mirë. Përkundrazi, ai është dënimi sesa lumturi.

  Informacion nga artikullin "Një vajzë e re dhe një burrë të martuar"