Humbje Virginity i pafajësisë në jetën e mëvonshme


 • Kur janë të privuar shpesh e virgjërisë
 • Rreziqet e humbjes fund të virgjërisë
 • Arsyeja për në fund humbjen e pafajësisë

 • Kur janë të privuar shpesh e virgjërisë

  Pak vajza të fillojë të pasur marrëdhënie seksuale në moshë të hershme: total 15-18% jetojnë në qytete të mëdha, dhe pastaj vetëm për të "provoni". Në fakt, ajo nuk është aq shumë seksi si një eksperiment që nuk ka sjellë kënaqësi sensuale.

  Përvoja e parë e vajzave të reja duhet të sigurohemi se ata janë në gjendje për të kënaqur, tren wake. Atëherë ata vendosen poshtë për një kohë të gjatë, që nga fillimi i jetës së vërtetë private ende nuk është pjekur. Dhe partnerët e tyre të rinj, si studimet psikologjike janë hequr zakonisht nga dashurin e tyre dhe me pretekst të ndaluar marrëdhënie seksuale.

  Pjesa më e madhe e vajzave ruse që jetojnë në qytete të filluar jetën seksuale në mes 17,5 dhe 20 vjet, verë pas diplomimit, viti i parë ose i dytë në kolegj apo kolegj.


  Rreziqet e humbjes fund të virgjërisë

  Nga 21-22 vjet townswoman mesatare ka një përvojë seksuale, ajo tashmë kishte dy ose tre partner relativisht konstante. Por 17-18% e Muscovites dhe banorët e qyteteve të tjera të mëdha ruse "të bllokuar në të vajzave 25-27 vjet. Sexologists e hulumtimit tregojnë se pas jeta intime e sensualitetit është zhvilluar shumë ngadalë, në vitin e ardhshëm ose dy sex nuk ka sjellë shumë gëzim qoftë nga vetë ose nga partnerët e tyre.


  Shpesh, "më vonë" gratë janë të vetëm, vetëm 15-17% e atyre që e duan jetën e filloi në një moshë relativisht të pjekur, të martohen. Interesante, një model i ngjashëm është vërejtur jo vetëm në Rusi, por në të gjitha vendet e zhvilluara.

  Burrat ndihen disi mosbesim nga seksi i bukur, i cili filloi të pasur marrëdhënie seksuale vetëm 25-27 vjet. Me vetëdije dhe pa vetëdije ata i dyshuar për të qenë të ftohtë, maturinë, mashtrim.

  Psikolog amerikan David Lester përmes hulumtimeve të bëra nën hipnozë, ka gjetur se njerëzit që gjenden e "vonesë" gratë nuk do të bashkohen me ta në jetën e tyre, duke dyshuar ata për mungesë sinqeriteti dhe pandershmërisë.

  Ata besonin se miqtë e tyre vetëm feigning disponueshmërinë pafajësinë për të rregulluar jetën e tyre personale. Ndoshta arsyeja kryesore - shoqatë e moshës adoleshente kur djemtë përshkuar me dëshirën seksuale dhe refuzuar dashurin e tyre. Prandaj, gratë që duhet të pyesni hiret shkaktojë ndjenja të këqija.

  Burrat në mënyrë të pandërgjegjshme të përpiqet për të shmangur ndonjë edhe komunikim të biznesit me seks më të drejtë, që ata të dyshuar neseksualnyh. Për meshkujt, seksi është aq i rëndësishëm dhe domethënës se ata që e vënë atë hequr, janë perceptuar si të çuditshme apo i rëndësishëm.

  Një "mëvonshme" Gratë kanë qenë gjithmonë sexy mjaftueshme - vetëm për shkak se ata gjoja i ndaluar dhe një vajzë.

  Përveç kësaj, vajzat që fillojnë që ka marrëdhënie seksuale më vonë se moshatarët e tyre të cilët mund të jenë disa vështirësi psikologjike që lidhen me të vështirë të dukshme, por ndjehet dhe presioni i vazhdueshëm nga miqtë dhe bashkëpunëtorët. Gjatë vajzat zgjatur virgjërinë shpesh përjetojnë depresionin, të marrë katër herë sa më shumë qetësuesve dhe antidepresantëve se sa ata që kanë "hyrë" në jetën intime.


  Arsyeja për në fund humbjen e pafajësisë

  Edhe pse disa gra, fillimin më vonë të jetës seksuale, vetëm ngadalë zhvillim hormonally dhe psikologjikisht, gradualisht duke arritur rregulla, disa prej tyre që nga adoleshenca e ndjen makinë goxha të fortë seksuale.

  Thellë poshtë, këto vajza të kuptojnë se i veshur me një ndjeshmëri të shquar, dhe nëse ata fillojnë jetën seksuale të 18-19 viteve, ajo do të kapur ato plotësisht. Ata e kuptojnë se, dorëzuar partneri nuk do të jetë në gjendje për të kontrolluar shqisat e tyre, zakonisht të mësojnë, të përfundojë kolegj, të bëhet një ekspert.

  Dhe napivsvidomo zgjidhni taktikat e mospërdorimit të përgjithshme - për aq kohë sa nuk do të jetë mjaft i pjekur për të mbajtur seksualitetin e saj të fuqishme nën kontroll. Ndonjëherë, edhe jeta intime duke filluar në moshën e rritur, "më vonë" gratë nuk mund të mbajë prapa ndjeshmëri e tyre - natyra është më e fortë.

  Nëse ata martohen ose të marrë një tjetër konstante, atëherë prirjen për marrëdhëniet impulsive seksuale, shpesh shkatërruese bashkimin e tyre.

  Por në kundërshtim me parashikimet dhe pritjet, me kalimin e kohës ato bëhen gra të bukura sensual që i sjellin kënaqësi emocionale dhe seksuale veten e tyre dhe burrat.

  Informacion nga artikullin "humbje Late e virgjërisë"