Jo në të gjitha, ose se si të përgjigjen në mirënjohje


 • Një tjetër ju falenderoj
 • Faleminderit të dy në sajë të sinqertë

 • Çfarë ju shpesh dëgjoni në përgjigje të tij "faleminderit"? Vështirë se
  edhe një të thjeshtë "ju lutem". Më saktë - "aspak" ose "jo të nevojshme".
  A është gjithmonë ju falenderoj vetëm nga mirësjellja?


  Një tjetër ju falenderoj


  Sigurisht, "faleminderit" si një formë e reagimit të sjellshme merr vendin
  jetë. Ju dha bukë në tryezë - thanks. Në dyqan ju blerë një kilogram
  rrush - thanks. Dikush ndihmuar ju, duke mbajtur derën kur ju jeni të zënë dhe
  duart dhe dhëmbët - thank you. Ndoshta kjo do të ishte absurde nëse të gjitha këto "thank you"
  ju mori disa reagime të tjera përveç dremitje të lehta ose të rastit

  buzëqeshje. "Faleminderit" në këto raste - një formë e krijimit të kontaktit në mes të njerëzve,
  kryerjen e veprimeve më të zakonshme. Por këto hapa për të pyesni veten
  vëmendje. "Faleminderit" - një mirësjellje të madhe formulë për të gjithë dhe gjithmonë e këndshme.


  Faleminderit të dy në sajë të sinqertë

  Nëse ju falënderoj për diçka që ka të thotë për ju, dhe
  në këmbim të merrni "ju jeni i mirëpritur"? Çfarë keni ndjenja? A ka një ndjenjë të
  nedootsinenosti mirënjohjen tuaj të sinqertë? Sipas mendimit
  Sondazhet, shumica e njerëzve që dëgjojnë "ju jeni i mirëpritur" në përgjigje të tij "faleminderit"
  të ndjehen pakënaqësi. Kënaqshmëria me kujdes të marrë ashpër
  ul. Dhe të gjithë, sepse nuk ka haraç krejtësisht impuls natyral.  Mirënjohja Ndjenja zhvlerësohet nëse nuk njihet pa fytyrë "të harrojmë atë."
  Dhe falënderoj varet në ajër unclaimed, i kotë.

  Si të vijë kur ju jeni mirënjohës për çdo të vërtetë
  e drejtë?

  Ju me siguri mund të themi "ju lutem" dhe buzëqeshje. Plotësisht
  Reagimi i pranuar. Megjithatë, pak i papërcaktuar. Megjithatë, ajo është shumë më e
  më mirë se "ju jeni të mirëpritur". Sepse në qoftë se një burrë i dha, kështu që është e rëndësishme të
  shënojnë veprimet tuaja? Edhe në qoftë se ju nuk e konsiderojnë ata të denjë për vëmendje.
  Respektojnë të drejtën e tjetrit për të perceptojnë ato ndryshe vlerësojmë atyre se të bëjë më shumë
  ju. E pra ju duhet të thoni "ju lutem"? A nice njeri.

  Më shumë reagim të ngrohjes - personal, edhe në qoftë se ju nuk e quajnë
  Emri blahodaryascheho dhe nuk specifikon objektin e mirënjohjes së tij. Shpjegoj
  diçka si "Unë jam i lumtur për të ndihmuar të ishte" apo "Foli përsëri, unë jam i lumtur."
  Feel se si tonin e dialogut tuaj të thjeshtë? Pra, ju jepni
  të kuptojnë se duke bërë diçka për atë person që ju e bukur. Dhe për të cilët ne bëjmë
  gjëra të këndshme? Për ata që vjen keq me ata që kujdesen për ne. Vetëm një
  Frazë e thjeshtë, shqiptuar në përgjigje të "faleminderit", dhe personi ndjen për ju
  Vlera dhe rëndësia.
  Shih dallimin?

  Së fundi, mënyra më e mirë për t'iu përgjigjur "faleminderit" -

  adresën e tyre në burim. Imagjinoni: ju - "Faleminderit që i ndihmuan
  Drag shtrat "dhe ju përgjigj -" I gëzuar po ndihmonte, shpresoj se do të zgjasë
  ju dëshiroj. " A jo vetëm "ju i çmuar ime", por "unë jam i kënaqur që ai mund të jetë
  të dobishme për ju, të cilin unë jam mirë, dhe unë ju uroj gjithë të mirat. "
  A ju pëlqen këtë lidhje?

  Ajo rezulton se shumë njerëz mund të thonë se, në qoftë se një pak të menduar për atë që ne duam të të treguar atë. Kremtoni kujdesin dhe përgjigjet mirënjohje sikur subjekt sajë default është shumë e rëndësishme.

  Dhe ... ju falenderoj që keni lexuar këtë artikull. Ne jemi shumë të kënaqur!