Shenjat Mizhstatevyh miqësi të mashtrimit
1. Gifts. Nëse merrni nga miku i tij, burri i dashur dhe dhurata mbresëlënëse, ju e dini, ky njeri nuk ka vetëm duan të jenë miq me ju, dhe shpresat për marrëdhënie më delikate. Një mik i vërtetë nuk është duke u përpjekur për të bërë një përshtypje mbi ju duke përdorur tregojnë.

2. Asistenca. Një mik i vërtetë shkon keq me vendin, në mes të ditës dhe natën vonë për t'ju ndihmuar në rast emergjence. Por njeri-mik nuk do të shpenzojnë ju shumë të kohës së tyre të lirë dhe të kalojnë nëpër çdo thirrje, nëse nuk ëndërrojnë për një marrëdhënie më intime. Ai ka, pasi të gjithë, dhe privacy është.

3. Stores. Një njeri që i referohet për ju si një mik, ju mund të bëni kompania juaj një udhëtim në qendër.

Ndoshta edhe dy herë. Por të jetë shoku juaj të vazhdueshme ai nuk mund të, në qoftë se vetëm nuk kërkon të provojë të jetë diçka më shumë, për çfarë mund kohë pas kohe dhe të durojnë orë rraskapitës në dyqan.

4. Shqyrtimi i meshkujve. Gënjeshtar i pabesë, duke pretenduar të jetë një mik do të jetë gjithmonë nga ana juaj në diskutimet tuaja të njerëzve, si ajo është mjaft e një teknikë të fituar: të gjithë njerëzit janë të këqija, por ju vetëm një të mirë që gjithmonë e dëgjon dhe merr anën tuaj. Në të njëjtën kohë, një mik i vërtetë do të jetë objektiv dhe, në qoftë se ju jeni të gabuar, ju tregojë për atë drejtpërdrejt, troç.

5. Apologies. Askush nuk është i përsosur dhe të gjithë e bën gabime njerëz: vonë, harroni të përmbushur premtimin, fjalën abuziv pakujdesshëm.


Por burrat e ndryshme do të reagojnë në mënyrë të ndryshme. Mashtruesi do të jetë i etur për të kërkuar falje, të shlyer plotësisht fajësinë e tij dhe e bëri atë të vuajë, si frika se gabim do të kushtojë atij vendndodhjen tuaj. I dytë kërkoj falje dhe të përpiqemi për të ndrequr situatën, në qoftë se ai mund, por kanë frikë të humbasin përmes gabimeve banale ai nuk do.

6. Alkooli. Kur ju pini në shoqërinë e një mik, ju kurrë nuk shkojnë kufijtë e miqësisë. Temat bisedimet nuk kanë gjasa për rrëshqitje nga avioni në marrëdhënien tuaj. Man-mashtruesi nuk ka gjasa të rezistojnë ankesën e komplimente tuaj mund të fillojnë të bëjnë presion mbi simpati tuaj, duke e ditur se ajo ka tendencë të bjerë në dashuri me të cilin ajo, si duket, mund të shpëtojë nga katastrofa.

7. Kujdes. Man-mik, duke qenë pranë jush, nuk do të paguajnë të gjithë vëmendjen, ndërsa të interesuar për marrëdhënie më të ngushta të të rrethojnë me rehati maksimale dhe të interesave të tyre pryoritetnishe tuaj.

8. Gratë. Një mik i cili nuk ka gruan e vet, do të tregojnë interes në subjektet e tjera zonjat me të cilin ju peretynayetesya në kompanitë. Por ai është duke u mbështetur në dashurinë tuaj, do të fokusohet vetëm mbi ju dhe nuk do të jetë me ju.

9. Komunikimi. Man-mik nuk do të kërkojë për të parë ju shumë shpesh. Komunikimi i saj plotësisht i kënaqur largët, internet apo me telefon. Ai e bën, por ju kanë interesa të tjera, jo më pak i rëndësishëm.

Do të mashtrojnë në çdo mundësi për të ofruar një takim personal.

10. Sex. Një njeri, duke pretenduar të jetë një mik, nga frika e ekspozimit, kështu që kurrë nuk e pranon që ai dëshiron seks me ju. Prandaj, kjo do të jetë theksi juaj mbi njerëzit, por jo kapacitetet e grave. Një mik i vërtetë nuk do të harroni se ju jeni një grua dhe mos u bëni merak komplimente, duke ruajtur një distancë miqësor midis jush.

Nëse ju mund të përmend tri pikë më shumë në sjelljen e njeriut në para jush një gënjeshtar. Për të vazhduar më tej - ju vendosni.