Mekanizmat që të mbajë një mbledhje


 • Si e bën një mbledhje
 • Anatomia e penisit
 • Nervat që kontrollojnë ereksionit
 • Hormonet mashkullore
 • Mekanizmi i seksit

 • Si e bën një mbledhje


  Gjatë shekullit të kaluar popullsia kryer sondazhet treguan
  lista e mungesës stresit të lidhura, të udhëhequr nga paratë. Sociologët
  thjesht nuk e pyesni njerëzit për seksin, dhe shumica e të anketuarve nuk janë dhënë të tilla
  informacion. Kur në listë filluan të përfshijnë çështjet seksuale
  problemet e para janë lënë mënjanë. Edhe midis lumturisht i martuar
  avull rreth 50% e burrave u përmend ndonjë seksual
  vështirësi (grave të kënaqur ishte edhe më pak - për

  25%).

  Në të vërtetë, si një nga kënaqësitë e jetës, plot me seksin promovon humor të mirë emocionale. Çrregullime seksuale shpesh shkaktojnë njerëzve një shumë të vuajtjeve të panevojshme - i panevojshëm sepse ka shumë të metodave të mira të rregullimit.  Anatomia e penisit

  Për shumicën e gjatësisë penisit të tij përbëhet nga dy afër ngjitur me njëri organeve të tjera cilindrike të quajtur organe shpella. Më poshtë tyre është organ bira-bira, brenda të cilat uretrës. Emrat "bira-bira" dhe "pescherystye" saktësisht karakterizojnë ato si cilindra përshkuar venat e mëdha pothuajse bosh para ndodhjes së ereksionit.


  Për të bazës së penisit bashkangjitur edhe muskujt sciatic-shpella. Kontraktimi dhe venat bllokojnë, ata kontribuojnë në mosfunksionim ngrerë, duke ndaluar rrjedhjen e gjakut nga penisi. Por me veten e tyre, këto muskuj nuk prodhojnë një mbledhje - kjo ndodh kur mbushjen e penisit me gjak. Kjo kërkon enët e shëndetshme e gjakut dhe nervat.  Nervat që kontrollojnë ereksionit

  Nervat që kontrollojnë mbledhje, të fillojë
  në qendrat nervore të vendosura në pjesën e poshtme të shtyllës kurrizore.
  Impulset nga truri (mendimet, ndjenjat e këndshme) mund të kalojë
  përgjatë shtyllës kurrizore dhe shkaktojnë një mbledhje, por jo i detyrueshëm
  gjendja e saj.

  Ka tre format e mosfunksionim ngrerë:

 • Refleks -
  ndodh kur stimulim të organeve gjenitale. Si një tjetër refleks, për shembull,
  gju, ajo lind përfshirjen e palcës kurrizore. Kjo formë
  mbledhje mund të ndodhë edhe në paraplehikiv (paraliza e ulët
  Gjymtyrët) me lëndim vertebrale.
 • Psikogjenike -
  rezultat i stimulimit mendor apo shqisor të ndonjë
  lloj (tingujt, imazhet vizuale). Ky lloj i ereksionit kërkon të shëndetshme
  Sistemi nervor, sepse vetëm disa pacientë me lëndime të ulët
  palca kurrizore mund të arrijë atë.
 • Natë -
  me arsye të panjohura, ka një ëndërr apo me zgjimin gjithë njerëzit
  që nga fëmijëria. Tregon se

  Mekanizmi bazë funksionon normalisht. Impotent te psikologjik
  Arsyet apo për shkak të mungesës së hormoneve mashkullore përjetuar ereksionit
  gjatë gjumit. Mungesa e erections nate tregon fizike
  shkelje.


 • Hormonet mashkullore

  Siç kërkohet për seks
  pjekur, hormonet mashkullore (testosterone dhe dihydrotestosterone)
  forcuar erections, por jo e nevojshme.
  Një burrë me një hormon
  Dështimi interes humbasin në seks, numri i derdh të tij
  reduktuar disi, por ajo është e aftë të të tre llojeve të mosfunksionim ngrerë.
  Prezantimi i njeriut shtesë hormonet me një nivel normal të
  rrit dëshirën seksuale, por një bëhet më
  nervoz dhe agresiv.  Mekanizmi i seksit

  Mbledhje
  ndodh me rritjen e fluksit të gjakut në penis, e mbushur me rrjet të zbrazët
  venat që shtrihen në organet shpella dhe bira-bira penis trashet
  dhe zgjatet për aq kohë sa gjaku është e mbushur të tejmbushur.
  Në të njëjtën kohë të reduktuar muskujt sciatic-shpella squeezing terren
  penis dhe bllokuar rrjedhjen e gjakut nga ajo. Gjatë kësaj periudhe, urinim
  i vështirë, por jo gati penisi hyn në gjak. Situata të ngjashme
  mund të çojë në gangrenë, por kjo fazë nuk do të zgjasë gjatë. Derdhje ndodh kur
  tkurrje të muskujve së bashku epididymis, kabllo AV
  dhe prostatës; me lëngun seminal është i shtyrë në uretrës.

  Qafë
  fshikëz zvogëlohet si parandalimin lëngun e kundërt e tanishme
  pastaj shpejt dhe ritmikisht reduktuar të muskujve të penisit, duke hedhur 2 deri në 5
  ml i derdh. Atëherë muskujt penis të pushojnë, gjaku rrjedh dhe ereksionit
  dobëson. Njeriu humb interesin në seks dhe ereksionit
  dhe derdhje në një kohë të bëhet e pamundur. I fortë
  periudhë zakonisht zgjat vetëm disa minuta, por mund të ndryshojnë shumë
  në varësi të gjendjes së shëndetit, motivimin dhe zakonet. Me moshë
  ajo shtrihet si çdo fazë seksuale.

  Informacion nga artikullin "Si e bën një mbledhje?"