Njerëz të moshës së mesme të argëtojë të rinjAjo rezulton se me moshë mesatare njerëzit aktive shoqërore, më të lumtur dhe më të shoqërueshëm se brezi njëzet vjet më të re.

I parë i zgjedhur nga shtëpia për ngjarjet dy herë në javë, vazhdimisht duke komunikuar me të paktën katër miqve, tri herë në vit dhe të shkojnë jashtë qytetit për fundjavë ose pushime. Në të njëjtën kohë dy dekada më i izoluar në argëtim për një ditë në javë, jo më shumë se dy herë lejojë veten se si për të thyer nga shqetësimet në fundjavë dhe kanë tre miq të ngushtë.

Studimi i përfshirë 4000 britanikë. Kur hulumtuesit llogaritur rezultatet zbuloi se gjysma e të gjitha shtetet e pesëdhjetë dëshirën e tyre për të gëzuar jetën "të plotë", ndërsa në mesin e twentysomethings synimi i shprehur vetëm tre nga dhjetë.

Hulumtuesit komentuar: "Një person i çdo moshe duhet te inteligjente kombinuar biznesin dhe kënaqësi. Dhe është e madhe për të parë se ajo merr gjenerata e vjetër e të rinjve shembull i zënë jetës. Duket se pas pesëdhjetë njerëz rifiton tyre njëzet e pesë. "

British P'yatdesyatylitni dy herë më shpesh si të rinjtë shtroj jashtë shtëpisë, verë e pije dhe të luajnë sportive. Ata përpiqen të kalojnë pushimet në vende me diell kanë interesa të ndryshme dhe gjithmonë të shkojnë jashtë qytetit në natyrë.

Duket se dituria vjen me moshën e një njeriu, dhe njerëzit që kanë mbushur jetën e mesme, janë në gjendje të kalojnë kohë në mënyrë që sa më shumë të jetë e mundur për të qëndruar i aftë dhe të gëzojë çdo çast.