Dashuria Triangle


 • Burri, gruaja dhe gruaja e dashur ...
 • Gjëra të keqe

 • Burri, gruaja dhe gruaja e dashur ...

  Sa shpesh të takohemi në jetën trekëndësh dashurie: një burrë dhe grua
  grua e bukur apo një të dashur! Kjo flakë trekëndësh
  pasion, dashuri jetojnë afër vuajtjes, që kanë shkaktuar depresion, dhimbje dhe
  armiqësimi, frika dhe përvojat. Të gjitha ngjarjet në trekëndësh dashurie
  në mes njerëzve, përcaktuesit e saj, duket të jetë më e rëndësishme, të gjitha opinionet
  u fokusua në ndryshimet e mundshme në marrëdhënie.

  Dikush në "trekëndësh" vuajnë sinqerisht nuk e kuptoj: - Si mund të ndodhë kjo? Pas gjithë kësaj dashurie kemi pasur! Dikush duke jetuar shpresë për të ardhmen, dhe dikush është i pavendosur ...


  Ajo ishte dashuri ... Pra, ajo formuar një trekëndësh dashurie në ankth për
  humbur - ne duam të relive shtet të çuditshme
  eksitim, pritjet afërsisë i shkëlqyer, emocion e kontakt,
  harrojnë problemet e përditshme shtëpiake të akuzave të poshtërimit
  kur duke treguar pakënaqësinë e tyre me refuzimin e marrëdhënieve seksuale.

  Gratë, në qoftë se ju të gjeni rival, ka marrë në përgjigje të tonë
  ndjenjat dhe karakter: të forta, dominante në familje mund të shfaqin
  njeriu derën, të bindur se "ai është zvarritje dhe do të kërkojë
  falje ". Në këto raste, motivet e dashurisë dhe dashuri mbivendosen,
  zakonisht me fuqi motiv.


  Butë, me një sistem të dobët nervor,
  do të vuajnë dhe vuajnë, nganjëherë njerëzit mund të shtyjë më shumë
  shpëtuar nga trekëndësh i mbytur në lot, duke lënë familjen.

  Oh, sa dua të paralajmëroj porsamartuar, të bëjë asnjë gabim fakti që
  Ju ndarë hapësirën e jetesës. Problemet në jetën së bashku, mund të jetë
  më pak se sa në familjet e reja që jetojnë me prindërit e tyre, por edhe ato
  do, të jetë e mjaftueshme për të filluar një kërkim të ri të gjysmës së tij. Ju
  nuk e di se çfarë ndonjë nga ju me të vërtetë duan të jenë në familjen
  mbizotërues - me të drejtë vote ...

  Gjëra të keqe

  Oh, ato gjëra bezdisshëm pak! Ata shfaqen dhe të çara nën

  marrëdhënie: durimi është testuar, duket papritmas
  përbuzje për mendimet e të tjerëve, për të fshehur veprimet për oddities
  inteligjencës, të traditës familjare

  Unë kam qenë i befasuar çift janë duke kërkuar në njëri-tjetrin: - Kur ballafaqohet, atë unë nuk e kanë vënë re këtë. Dhe kjo rezulton, çdo gjë ende kokëfortë!

  - Unë nuk e di se ajo vetëm dëgjuar për mom tuaj! Pershendetje Led dhe e saj
  nuk i pëlqen. Ai mori një libër - zemëruar që dembel. Në
  ndëshkimi për të paturit e argumentojnë me të, shkoi për të fjetur në një dhomë tjetër. Para
  wedding ishte aq i butë, aq qejf. Kot nuk e besoj atë
  Babai, në vitin e parë të prytyrka porsamartuar është - kështu që ajo mund të shihet

  është.

  Dhe në pikëpamjet vend favor kujdes shfaqet në bisedë - iritim në veprimet e tij - tjetërsimit. Dhe pushimet lumtur Aura
  oazë familje harmoni shpirtërore tee off zhgënjim

  Dhe çfarë janë dallimet me hard drive e familjes: - Pse e martuar në qoftë se shtëpia nuk e keni sjellë? Si fëmijët rriten dhe mbajnë në qoftë se veten e tyre gjatë gjithë mbeturinat? Dhe kështu duket justifikim turpshëm jobindës: - Po, sepse unë të dua ...


  Djalë humbura dhe vajzë nuk e ka konsideruar - nuk gjenden ata janë shumë të rëndësishme për
  Pyetja Romance, sepse vetëm një prej tyre është një i madh jetojnë në

  është, dhe për të cilin kundërta. Jo vajzë tha se më e rëndësishme
  shenjë mashkull ajo beson se ka një sasi të madhe të parave, dhe me
  avantazhe të tjera meshkuj riprodhuese të respektuar praninë makinë shtresës së lartë,
  apartamente prestigjioze, vila në brigjet e diçka

  Në qoftë se Perëndia vajzë nuk është ofenduar duket, ajo do të zhvillojë shumë shpejt
  "Triangle" dhe ajo mbart në vetvete begatinë gënjeshtërt të të tre
  Partitë.

  Kjo ndodh se ekziston një 'trekëndësh' pas lindjes për të rinj
  familjar. Gëzuar nëna zhytur njeriun e ri, vetëm
  lindur fle i lodhur, kjo nuk është intimiteti seksual. I zgjuar
  dhe njeri i ndjeshëm bëhet gruaja e tij të kërkojnë veprim në këtë kohë,

  ajo padëshirueshme. Por që është i mbushur formuar përkohësisht "trekëndësh"?


  "Trekëndësh" se forcat e fshehura shkatërruese për familjet,
  sepse krenaria nuk do të falë, xhelozia nuk do të pushojë sepse
  gratë e reja nuk duan të pranojnë dallimet në fiziologji: "Man -
  duke qenë poligame. " Dhe rreziku i një njeriu të tillë përgjithmonë të qëndrojë me
  konfiskimi i tyre i përkohshëm apo i mërzitur vetëm nahavkaty trishtuar.
  Dhe shpresoj për të fshehur aventurat seksuale zakonisht nuk justifikuar:
  diçka gjithmonë janë "mëshirshëm" njerëz të cilët raportojnë
  Lexo më shumë ...

  Çiftet në rrezik kur fëmijët rriten dhe të bëhen
  i pavarur: Nuk ka shqetësime të mëparshme, herë më të lirë dhe të

  mundësitë ekonomike.
  Ky trekëndësh mund të jetë më
  qetë dhe kjo varet shumë nga gjendja e rezolutës grave -
  burrat janë gati të fillojë gjatë. Nuk janë trekëndëshat mahnitshme
  mbajtur në një moshë të pjekur e vjetër, dhe të tre partitë të kujdesen për njëri-
  në familjen e dytë.

  Trekëndëshat me tre dushe, trekëndëshat në mënyrë të ndryshme ... Merrni kujdesen dashurinë time, por edhe për ndjenjat e të tjerëve, jeta e tyre unik Identifikimi respekt dhe durim.

  Informacion nga nenet "kur trekëndëshat dashuri formuar?"