Dashuria Triangle - Bermuda, ose thjesht


 • Arsyet dashuri trekëndësh
 • Familja kërcënim
 • "I dashuri martuar ..."

 • Kjo forma tragjike gjeometrike të përkushtuar për libra dhe filma, ne jemi ballafaquar me tregimet mbi këtë temë pothuajse çdo ditë, nganjëherë duke diskutuar shumë fort pjesëmarrësve trekëndësh nxjerrjen e konkluzioneve dhe dhënien e këshillave ...


  Arsyet dashuri trekëndësh

  Shkaku kryesor i një trekëndësh dashurie - stagnimi në marrëdhënie çifte. Kur nuk ka lëvizje, nuk ka zhvillim në marrëdhëniet - "tretë" do të jetë një domosdoshmëri! Evolucioni i gjithë lëvizjeve të përcaktuar. Çfarë nuk është duke ecur, ajo vdes. Një person që të kërkesave të veçanta - ai është kurora e natyrës, dhe kur ajo ndalet në zhvillimin e saj, ka situata të ndryshme në të cilat ai kërkon të vend-numëro.

  Kjo sëmundje, probleme të ndryshme në marrëdhënie ... Kur burrat dhe gratë stagnimit - dhe atëherë ka një "katalizator" përmes të cilit avulli është hequr nga të qëndrueshme shtetit, ndenjur. Pra, ajo është shumë e lehtë! A nuk duan të kenë një "të tretë" në hapësirën tuaj - të bëjë gjithçka që jeta ishte interesante për të gjitha marrëdhëniet, duke përfshirë gjininë, vit pas viti përmirësuar. A është kjo e mundur? Sigurisht e mundur! Ju shikoni se si njerëzit mund të punojnë - malet rrokulliset! Dhe në qoftë se ata kishin 10% të fuqisë së saj, madje dhjetat dërguar jashtë për të zhvilluar marrëdhëniet midis bashkëshortëve, tregoi për shumë punë, aq shumë për të mësuar, si në aktivitetet e tyre profesionale, zhvillimi do të jetë i përhershëm!


  Gruaja e urtë dhe e bëjnë. Ata e kuptojnë se dinamik marrëdhënie - është mënyra më e mirë që të ketë një familje të besueshme dhe jetë të gjatë. Dhe shumë nga këto gra. Siç tha Coco Chanel: "Në mënyrë që të jetë i pazëvendësueshëm, duhet gjithmonë të ndryshojë." Atëherë njerëzit nuk e përfshijnë atë? Sigurisht, vlen edhe për meshkujt. Dhe njerëzit e urtë të ndodhë. Megjithatë, ata janë shpesh tepër dembel për të qenë aktiv për gratë në vazhdën e tyre më të vogla dhe ata do të qëndrojnë, çdo gjë që ata mund të jenë. Prandaj, burrat kujdesen tij të dashur shpesh vetëm gjatë "valle e martesës." Kjo "sëmundje" dhe gratë vuajnë shumë - "vënë në kalë tezgë" dhe të vendosen poshtë.

  Kjo është një moment i rrezikshëm, këtu dhe atje një e treta (e treta).


  Në biznes nuk është një arsye e tretë për familjen hapësirë. Kjo është e mund të duket e çuditshme, peshë të madhe në aktivitetet e tyre. Sa më shumë biznese se ata janë më globale se sa para të mëdha, dhe për këtë arsye vepron me njerëz të lartë të energjisë, më shumë ai ka nevojë për energjitë femra. Kjo është natyra e energjisë ndërveprimit. Ku ajo mund të marrë më shumë e më shumë femra të energjisë? Në shtëpi, gruaja e tij? Më të - jo. Ajo është më shumë e shqetësuar për fëmijët, ekonomisë dhe kujdesit për burrin e saj nuk është pozicioni i parë. Që ka për të njeriu të "zgjedhur" në anën.

  Shkelje të vlerave - fatkeqësi e madhe që ndodh në familje. Ajo është e shkruar në detaje në librin tim "Dashuria e Nënës".

  "Zgjedhja në anën" është intuitiv, mendje nënndërgjegjeshëm - shkaktuar vetë-ruajtjen instinkt. Pa energjive femra njeri shpenzon energji të jashtëzakonshme në aktivitetet e saj, shpenzimet e energjisë së tyre biologjike që është shëndeti i tyre. Dhe ju shpesh mund të shihni njerëz të "djegur në punë": goditje, sulmet në zemër dhe sëmundje të tjera ... Pra, kur një njeri i biznesit në rritje, projekte të reja, gruaja duhet të jetë afër, të jenë të kujdesshëm dhe të ndihmojë atë në këtë dashuri, përmirësim të tij marrëdhënie të jetë një muzë në rastin e burrit të saj.

  Përndryshe, ju mund të merrni një "të tretë", apo një burrë ka probleme në shëndetin.

  Shkelje të vlerave familjare - një fenomen të përbashkët, kështu që vajza, banjot, mësuese aq shpesh gjenden në mesin e biznesmenëve të cilët u bë një punonjës i përhershëm i edhe një lloj të modës. Arsyeja, siç e shohim, shumë më të thellë ... Ku e gruan "në kontroll" i jep përparësi marrëdhënieve të tyre me mençuri është një anije familje - çdo gjë është e mirë dhe njerëzit e shëndetshëm dhe të "tretë" jo.

  Dhe përvojë e konfirmon këtë. Megjithatë, disa njerëz janë më të prirur për të "fushatat e mbetur", disa më pak, por thelbi mbetet i njëjtë.

  Problemi i thjeshtë "të jetë i domosdoshëm" në një rast më të lehtë, dhe një tjetër - e vështirë, por gjithmonë të përballojë! Pra, në këtë grua një furnizim adekuat i feminitetit dhe urtësi, por ato duhet të jenë të hapura. Si fjalë e urtë thotë - Perëndia i jep të gjitha grupeve të punës.


  Familja kërcënim

  Bazuar në të kuptuarit e shkaqeve themelore të horizontit "tretë" mund të përfundojmë në vijim. Kjo është kryesisht një shenjë se familja është problem. Kjo është një shenjë e një shenjë serioze! Pra, kemi humbur shenjat më të vogla, më pak të dukshme këtu dhe bota kishte tashmë aq vigjilent. Më thellë marrëdhënia midis burrit dhe gruas, të hollë ata ndjehen njëri-tjetrin dhe mund të kapur shenja më pak të dukshme të paturit probleme në marrëdhënie, dhe sa më shpejt që ata të ndërmarrin veprime, jo duke çuar në shfaqjen e "katalizator".

  Reagimet gjë për këto shenja. Këto janë të gjitha fati i familjes. Konsideroni opsione (ne shohim një situatë ku ka një "të tretë"). Nëse povchyvshy një shenjë të veçantë, duke parë, ndjenja se ka diçka të gabuar me një burrë, një grua do të "mënyrë tradicionale": organizoni përballje, të vendosur mbikqyrje të futur nën kontroll të zgjeruara do të kërkojë kur vjen në shtëpi nga puna, ne llogarisim këtë " i tretë "dhe" Bisedoni me saj "të mbajtur një skandal të mirë", që të dini se çfarë ka ndodhur me mua kështu që thjesht e pamundur ", ajo do të arrijë të vogël nëse asgjë. Arsyeja është zgjidhur, dhe në qoftë se ne mund të shmangur këtë "rozluchnytsi" do të vijë një tjetër.

  Nëse një njeri nën presion nga gruaja e tij ai "do të mbyllet thread për të gjithë", atëherë ndiqni zbatimin e tij, shëndetin apo edhe jeta janë fjalë. Kufizimet e lirisë në mënyrë dramatike zvogëlon krijuese, biznesin dhe potencë mashkull. Kjo mënyrë e martesës në kuptimin e vërtetë të fjalës, e cila çon në stagnim, degradim, Çështjeve vjetërimit, nga të dehurit, sëmundje, vdekje të hershme ...

  Një tjetër reagim - për të shpërblej "dëme morale" të tyre, dmth filloni kohë. Pra, kur ai është duke jetuar jetën e tij secili krijon vetëm pamjen e familjes. Por kjo familje nuk është rëndësia që ajo mbështetet. Dhe shumë shpesh ajo përfundon në divorc. Dhe ky opsion si mund të duket e çuditshme, më progresiv se i pari.

  Në këtë rast, ka të paktën disa të zhvillimit dhe martesa mund të merrni të paktën një familje të lumtur.

  Mundësia e tretë - e drejta për të kuptuar shkaqet e shenjave dhe të marrë vendimin e duhur. Thellësisht e kuptuar se arsyet janë të dy në marrëdhëniet e tyre të ndenjur, ju duhet të nisë një ndryshim radikal. Për ta bërë këtë me ndershmëri dhe me mençuri, pa emocione dhe imazhit, të flasim situatën dhe do të ofrojë për të plotësuar njëri-tjetrin ... apo të shpërndarë në mënyrë paqësore dhe pa skandaleve dhe abuzimit. Kjo do të sigurojë ndërtimin e mëtejshëm të një jetë të lumtur. Formula është e thjeshtë: situata nuk aq e tmerrshme vetë se sa e rëndësishme - si ju dilni nga ajo.

  Ka, megjithatë, një tjetër reagim - një grua bie në "kolaps". Mbyllur në veten e tij, beson se "jeta është e gjatë ..." Reagimi ne nuk do të konsiderojë, si lexuesit e revistës, unë mendoj, nuk i këtij numri.


  "I dashuri martuar ..."


  Le të përcaktojë - ne e konsiderojmë situatën ku ndjenja është reciproke. Shumica e problemeve të lindin këtu, pasi ajo është paradoksale, sepse komplekset mbi bazën se ai është i martuar. Shpesh dëgjojmë: "Unë nuk dua të prish familjen e tij" ... dhe të vazhdojë për të përmbushur! Me këtë opinion, është më mirë të mos ketë një marrëdhënie - ndonjë të mirë kjo zakonisht nuk funksionon. Për të jetuar në një gjendje të fajit - më i keq për psikologjinë.

  Pasi të keni këtë besim - nuk vplutuytesya një marrëdhënie. Dhe në qoftë se ju vendosni që të ketë një marrëdhënie me një burrë të martuar - të ndryshojë të kuptuarit tuaj të situatës.

  Në këtë rast, të mirë ndihmë ndershmërisë. Së pari, ndershmëria me veten e tij, dhe së dyti, me i dashur. Ne duhet të them sinqerisht për veten tuaj dhe për atë se nëse njerëzit gjenden interes në ju, kjo do të thotë se ai nuk është një familje të lumtur dhe një martesë normale. Dhe pastaj nga ajo. Skenarët e zakonshme unë nuk do të konsiderojë - shumë prej tyre jetonin vetëm apo parë në mjedisin e tyre. Por më i mirë, sipas mendimit tim, opsioni do të hetojë më shumë.

  Duke pasur parasysh se ka një trekëndësh për zhvillimin e të gjithë anëtarëve të tij, si dhe nevojën për të zgjidhur këtë problem.

  Çdo takim me të dashurin e saj që të jetë diçka e re në jetë, disa zhvillimi i të dy gratë dhe burrat. Ata duhet të bëhen më mirë në çdo mënyrë nga takimi në takim! Të gjitha të mirë të bëjë me njëri-tjetrin, populli, të gjitha gjërat e mira duhet të shkojnë dhe Shëndeti ... Një grua është dhënë mundësia për të bërë më shumë femërore dhe kështu njerëzit bëhen gjithnjë e më shumë burra. Pastaj ngjarjet e mëtejshme të zhvilluar shpejt dhe bukur. A është ky zhvillim do të ndikojë mbi të preferuar të familjes, dhe ai kthehet në familje në një shtet tjetër dhe pastaj familja do të ketë një tjetër. Ose formuar një familje të re, një cilësi të lartë.

  Dhe shpesh ne shohim ata për një kohë të gjatë atje dhe nuk mund të lë njëri-tjetrin, dhe mos bëjë hapa vendimtarë drejt njëri-tjetrit.

  Kjo sugjeron se ky trekëndësh nuk është përmbushur detyrën kryesore - nuk ka zhvillim. Se këto marrëdhënie duhet të shmanget, ne duhet sinqerisht të pranoj - nuk ka asgjë pozitive.

  Shpesh termi "Solidariteti i grave" do të thotë që të bashkohen gratë kundër burrave. Solidaritet i tillë unë patjetër them - jo! Por ndërtimin e një miqësore, marrëdhënie miqësore - është për t'u përshëndetur dhe kjo duhet të përpiqen për të. Në këtë rast, ka një mundësi të më efektive të të gjithë pjesëmarrësve dhe mënyrën më të mirë jashtë. Ndershëm, komunikimi i hapur do të shihni - kush është kush, dhe të bëjnë zgjedhjen e duhur.

  Ndërsa këta shembuj nuk janë shumë, por në marrëdhënie të tilla - të ardhmen.

  Në trekëndësh dashurie me koncepte të tilla si "viktime", "tradhti", "tradhti" duhet të trajtohet me kujdes. Këto fjalë janë përdorur nga njerëz me gjendjen e ulët të vetëdijes. Në fakt, trekëndësh dashuri është krijuar dhe zgjidhet vetëm me kërkesë të secilit pjesëmarrës! Gruaja vullnetarisht të reduktuar atë aktivitet, të cilën ajo tregoi kur u takuar me të zgjedhur të tij dhe bëhet më pak interesante. Mashkull vullnetarisht të reduktuar atë aktivitet që ai tregoi kur u takuar me të zgjedhur të tij dhe bëhet më pak interesante. Të dyja janë vullnetarisht të pushojë për të zhvilluar marrëdhëniet e tyre dhe për të krijuar kushtet për lindjen e një "të tretë".

  "Tretë" vullnetarisht merr rolin e katalizatorit dhe merr të përfshirë në marrëdhënie. Dhe pastaj ata janë vullnetarisht zgjedhjen e një plani të veçantë të veprimit dhe jashtë çdo situatë sipas zgjedhjes së tyre. Është koha për të shkuar nga vetëdija "të kohëve të fundit", në të cilën gruaja - një viktimë, dhe "të tretë" - një grabitqar. Siç u përmend më lart, në qoftë se ata e bëjnë lëvizjet e duhura në këtë situata?%
  B8i, ne të gjithë do të fitojë! Dhe në qoftë se dikush po vuante, ai duhet të kuptojë se ai ka krijuar ata! Duke qenë një "viktimë" - të drejtën e secilit, nëse ju dëshironi?

  Të njëjtat konsiderata zbatohen për fjalë të tjera të përdorura shpesh në situata të tilla: "tradhtinë" "tradhtinë", etj

  Sigurisht, është e vështirë për të kuptuar kur për vite, ngadalë, në heshtje duke përgatitur këtë situatë, atëherë ato shfaqen "si një rrufe në qiell të kthjellët." Të jetë i sinqertë - kjo nuk është një rrufe në qiell nga blu, kjo tingëllon! Ajo ka retë e gjata mbledhur pohromyhivalo larg - në miqtë, të afërmit, dhe ju nuk duan të shohin dhe dëgjojnë dhe të jetojnë "si gjithë të tjerët." Kështu ajo erdhi. Pra, është koha për të pastruar rrëmujë në mendjet dhe fjalë - atëherë problemet do të jenë më pak.

  Një tjetër gabim. "Lufta" - nuk është mënyra më e mirë nga situata. Në luftën, si rregull, askush nuk fiton, por më Wrestling. Sidomos "luftë" dhe "feminitet" - janë të papajtueshme.

  Ku ka luftë, nuk ka graria dhe feminiteti ku ka - nuk ka luftë! Nëse dikush me siguri ka duan të luftojnë, pastaj të luftuar me të, përtacia e tij, që kishin sjellë në këtë gjendje. Luftoni rivalin në asnjë rast jo! Ajo duhet të forcohet, të detyruar të angazhohen veten e tyre, marrëdhëniet e tyre me të dashurit. Atëherë ai ose ju do të shihni më shumë interes, ose ju do të më shumë të denjë. Kjo është mënyra më e natyrshme dhe më efektive.

  Informacion nga nenet "Dashuria Triangle - mirë apo ajo çështje?"