Dashuri
Duke folur e dashurisë,
ne ndërprerë se dashuria ka aftësinë për të kaluar. Çfarë
la kur shpërndarë drogë eufori e parë të dashurisë?

Ajo mbetet një zgjedhje. Njeriu dashuria e të cilit
ishte, duke qëndruar në një udhëkryq. Ajo mund ose të thyejnë marrëdhëniet me njëherë e preferuar
me fjalët "dashuri ishte," ose të vendosë për dashuri. Si kështu? Bëj
Ju mund të vendosë për të ndjejnë asgjë? Sigurisht jo. Por dashuria - jo
ndjenjë. Dashuria - një vështrim i matur në personin që qëndron para teje, dhe
një vendim të ndërgjegjshëm për të qenë me të, pavarësisht nga rrethanat, i ndërsjellë
meta, frikë dhe pengesa të tjera.

Por çfarë kuptimi? Një ndjenjë askush nuk e merr. Kjo është
kapjen e të tjerëve, dhe gëzimi i saj atje, dhe respektojnë unike e saj
dhe ndryshim për ne, dhe faleminderit për punën e tij mbi marrëdhëniet, dhe shumë
Tjetër lidh dy njerëz. Dashuria nuk ka të njëjtat ndjenja për ndonjë
marrëdhënie, ai vetëm pak mbështetur ndjenjat.

Love - është një akt i vullnetit. Dashuria - një veprim të ndërgjegjshëm.
Dashuria - vendimin për të dashur. Po, e njëjta ", në sëmundje dhe në shëndet." Dhe pa marrë parasysh
Çfarë bën ceremonitë fetare. Kjo do të thotë vetëm që personi të vendosur për të dashur,
merr përsipër të kujdeset për një tjetër, për të bërë të gjitha që ai mund të
zhvillim shpirtëror më shumë.


Dhe për materiale fizike dhe mirëqenien,
i qartë, shumë. Por gjëja kryesore - ajo merr përgjegjësinë për të ndihmuar
të jenë të ndryshme. Pavarësisht nga prania ose mungesa e ndjenjave.

Si një fëmijë që, duke u lindur, nëna nuk ka dhënë
Në vend të kësaj, përveç faktit të ekzistencës së saj. Por ky fakt ai mëson
prindërit dashuri pa kushte, dashuri, veprimit, dashuri, kujdes, dashuri-pjesëmarrje.

Nuk ka dallim në mes të dashurisë njerëzore e fëmijëve të tyre, për të
Prindërit e mi, burri apo miq. Pyetja e vetme është nëse ne e shohim njëri-
njeri të cilin ne besojmë se e duan të qenë të denjë të pakushtëzuar
kujdesit.

Mënyra më e lehtë për të marrë parasysh shembullin e dashurisë

Marrëdhënia fëmijë-prind. Të duash një fëmijë nuk është e lehtë. Ajo rritet dhe bën
shumë gjëra që ne nuk do ta fal askënd tjetër. Por është e nevojshme që të shikojmë në
në vetvete - dhe do të jetë e qartë se dashuria e prindërve për të tyre
fëmijë - shembulli më i qartë i dashurisë së vërtetë.
Jo sikur ne të ishim të lumtur ose jo
njeri i zemëruar në jo pjekur ende, ne nuk e mohojmë atë në mendje
komunikim dhe kujdes. Ne nuk do të ndalemi për t'i dhënë atij të gjithë që janë në gjendje, për të ndarë me të
ato që vetë e kishte mësuar.

Në këtë qëndron thelbin e dashurisë. Vërtetë dashuria - një
Puna nuk është emocional, dhe vullnetshëm. Pa marrë parasysh se sa e vështirë se nuk do të kujdesit
kapërcyer, ne ende të lexoni një libër çdo ditë ende nuk mund të jetë

Letrat fëmijë ende të dëgjoni çdo ditë e gjatë dhe jo gjithmonë interesante
Historia e studentit, nga një herë të njëqindtë për t'iu përgjigjur një milion njësoj
Çështjet. Dhe ne kemi durim që të mos armiqësohet me veten e tij nga njeriu i vogël,
nevojë vëmendjen tonë. Kjo për shkak se në kohën e lindjes së tij,
me vetëdije apo jo, ne zgjedhim ta duash.

A mund ne vetëm si fëmijën tuaj për të dashur tjetër
i rritur njerëzor tjera se ne? Ose fati ynë - vetëm dashuri,
përfundon zbrazëti dhe zhgënjim?