Dashuri në anën e trekëndëshat dashuri


 • Si ka trekëndëshat dashuri
 • Një trekëndësh dashuri me dy burra dhe një grua
 • Një trekëndësh dashuri me dy gra dhe një burrë
 • Lufta midis grave

 • Si ka trekëndëshat dashuri

  Morali - një sistem i parimeve të caktuara, të cilat duhet
  rrinë njeri për të shmangur, sa herë që të jetë e mundur,
  konfliktet në komunitetin ku ai aktualisht zotëron.
  Por ajo është zakonisht plotësisht kurrë shkon jashtë. Dhe jo vetëm
  sepse një person nuk dëshiron të të ndjekë kërkesat e moralit. Në këtë
  në qoftë se ajo nuk është një natyrë grabitqare, të cilat kurrë nuk mund të jetë
  njerëz tolerant dhe jo i mendërisht të paaftë.

  Ideja është që
  të gjithë ne shpesh e gjejnë veten në situata ku ne ndjehemi një dëshirë papërmbajtshëm
  duhet të bëjmë diçka vetë, pa marrë parasysh ndonjë
  rrethanat. Ndoshta një arsye është se
  Natyra e krijoi njeriun, paraprakisht duke i dhënë asaj mekanizmin e
  dëshirat dhe mënyra për të zbatuar ato. Dhe në një pikë, kur
  Rrethanat apo traditat zakonore bërë atë punë
  me fjalë të tjera, thelbi i tij i brendshëm papritmas për atë papritmas
  fillon të rebelohen, duke shkaktuar atë për t'u bërë si ai
  krijuar ose sabotuar zbatimin e planeve të tyre.

  Në disa raste, analiza fillim magjik të konstatoj se


  njerëz si grup i lidhur me një fije të padukshme. Kjo është shpesh
  Veprimet e një anëtari të grupit është Veprimet e përcaktuara të një tjetër, madje
  në qoftë se një tjetër prej tyre nuk e dinin ose në një distancë.
  Kjo ndodh, për shembull, në rast një çështje.

  Ne priren të mendojnë se marrëdhëniet dashuri ndodhin në mes çifteve.
  Megjithatë neridkist që në fillim të shfaqjes së tyre në
  përfshirë jo dy, por tre. Nuk është e lehtë për të shpjeguar, por mendor
  nivelet në këto grupe gjithmonë ndjenë një i huaj.
  Më parë
  pothuajse çdo lidhje që mund të quhet një trekëndësh dashuri.


  Një trekëndësh dashuri me dy burra dhe një grua

  Ndonjëherë dashuria trekëndëshat që ka dy burra dhe një
  gratë. Këto janë zakonisht jetëshkurtër formimin dhe kalbje. Nga
  Rregullat, ajo zakonisht zgjedh një nga të dy, dhe pastaj i lidhur
  me pjesën e dytë. Vetëm atëherë mund të ndërtojë marrëdhënie me
  i parë.

  Ka përjashtime nga rregulli, kur burrat bëjnë një zgjedhje në mes të
  një grua të vendosur - nganjëherë është e vështirë
  do të thotë, edhe pse, në fund të fundit, zgjedhja ajo bën. Disa
  raste, gruaja e refuzoi menjëherë lejon shpresë përmes tij
  Aktiviteti nxitje prania, të cilin ajo e zgjodhi atë,

  në të vërtetë, çon njerëzit në mënyra të ngurtë e zgjidhjes së problemeve. Por në
  rezultat, ajo është vetëm një. Përndryshe partnerët e saj mund
  fillojnë të ndjejnë interes dashuri për njëri-tjetrin. Për fat të keq, kjo është.
  Grua ndarje - e rrezikshme, ajo nuk mund të kuptojnë natyrën tonë të brendshme.
  Në situata të tilla, njerëzit nganjëherë fillojnë të mendojnë dhe të ndjehen
  pak femërore, dhe ndryshimi i tij nevojat e tjera. Kjo
  mund të ndodhë në rast se njerëzit janë në dijeni të
  prania e njëri tjetrin; ata vetëm duhet të orientuar
  të tjerët. Ndonjëherë njerëzit që janë në një pozicion duke u përpjekur për të shtypur

  kjo tendencë, duke e mbajtur nivelin ku ajo perceptohet
  ndërgjegje. Dhe pastaj ata kanë për të kompensuar atje është rritur
  mall për alkool.

  Sigurisht, kjo është vetëm një nga shkaqet e popullit
  devijime, por ende ajo është mjaft i rëndësishëm. Dhe shumë nga ata
  tani quhen "anëtarë të pakicave seksuale" dhe
  alkolikët pranuar prirjet e tyre nën ndikimin e faktorëve të tillë. Nga
  Në thelb, xhelozia mashkull dhe nganjëherë agresioni i lidhur - në disa
  Shkalla e vetëmbrojtjes, protestë kundër asaj që ishte përshtatur sipas
  duke shkatërruar veprim filloi.


  Një trekëndësh dashuri me dy gra dhe një burrë

  Megjithatë, shumë më shumë gjasa që të ketë një lloj tjetër trekëndësh të përbërë

  dy gra dhe një burrë. Procesi zakonisht fillon me faktin se
  grua e bukur e sheh burrin e saj, gjen një arsye për të filluar
  familjaritet. Ndonjëherë familjaritet nuk fillon me nismën e saj, por me makinë
  për përafrimin e parë shpesh e gjen atë. Së pari akumulojnë një
  kuptim, kjo është e gjitha e tensionuar, dhe tani vjen kohën kur këtë
  lëmsh ​​i koncentruar i ndjenjave që vijnë nga e trupit të saj dhe hyn
  njeri, duke vazhduar për të zhvilluar në të. Dhe në këtë moment si një grua
  të ftohur pak, dhe njeriu në shkëmbim merr në çdo gjë që
  kjo ishte në të. Ndoshta nganjëherë kjo është bërë duke përdorur

  magji, por shumica e të gjithë procesit, më shumë spontane natyrore.
  Më shumë gjasa duket se dashuria krijon në vetvete
  grua kompetenca magjike që i japin asaj disa kohë të fshehur, por
  pushtet i fuqishëm, dhe kjo zgjat për aq kohë sa të sistemit
  marrëdhënie nuk është përcaktuar plotësisht.

  Pastaj fillon procesi i kundërt - gruaja iku, dhe
  Burrat kanë tendencë për të. Dhe kjo ndjekje - i shquar; në këtë pikë ajo
  ajo me të vërtetë i frikësuar. Është e vështirë për të thënë atë që kjo quhet një ikje - ndoshta frika e dhunës, dhe ndoshta një dëshirë për
  për të kapur. Megjithatë, arsyeja e vërtetë është në gjendje të shpjegojë veten

  grua që ndezi këtë zjarr. Në fund të fundit, horror është
  as edhe një njeri, dhe fuqia e dashurisë, ai hyri. Proces
  zgjat për aq kohë sa ndjenjë u sulmua të fillojë
  cool.

  "Më pak ne dashuri me një grua, aq më shumë ne podobayemosya atë" - shkruante në
  Në atë kohë, AS Pushkin. Dhe vëzhgimet e tij e karakterizon me saktësi
  kjo është lidhja fillestar fillim. Energjia e dashurisë (gjatë
  shigjetë) në këtë pikë është duke lëvizur lirisht, lirisht lëvizin
  mes një burri dhe një gruaje. Një pjesë e tij shkon në të dytin, i cili
  është distanca, shikuar me kujdes zhvillimet, por jo ende

  marrin pjesë në të dhe sympathizing me të tretën. Kjo forcë është tashmë në aktivitet të plotë në të,
  duke e detyruar brenda vendit si për të marrë pjesë në ngjarjet. Por në këtë fazë
  Ndërhyrja është e rrallë.

  Së shpejti vjen një kohë kur mjaft njerëz rraskapitur e tyre
  përvojat. Gjithë historia fillon të fyejnë atë, dhe pastaj ai tundnin
  dore vjen nga sistemi. Në këtë kohë, për të parë më e rëndësishme -
  koha për të kapur atë, ose të kthehet në një ndjenjë e urrejtje dhe e treta
  të jetë jashtë të arrijnë. Energjia e dashurisë kthehet në veten e saj
  dhe vuajtur për vite me rradhë. Vetëm atëherë ajo fillon të vërtetë mendojnë se
  Kjo do të thoshte për humbjen e saj.

  Duke u përpjekur për të kompensuar për të humburit, duke kërkuar për të gjithë
  Partnerët e reja, duke gjetur kënaqësi në to, por ai i cili e la pa
  kurrë nuk u kthye. Ndonjëherë ajo merr deri në moshën e vjetër.

  Megjithatë, ne supozojmë se marrëdhënia më në fund ndodhi. Ne do të
  të specifikojë nëse ajo pereteche martesë - në këtë rast kjo nuk ka rëndësi. Nëse
  ka pasur një marrëdhënie e ka arritur këtë nivel, ajo është zakonisht
  gjatë dhe të prishet menjëherë. Për disa kohë, një çift i pusit
  i kënaqur; por janë vetëm fillimi për të ndërhyrë mik. Mbase
  ajo ndjehet e frustruar se burri i saj nuk është arritur. Ajo
  ishte gjithmonë pranë të dashurën e tij, simpatizuar me përvojën e tij dhe

  ndonjëherë i dënuar për mizori të saj, e shprehur si një të ngurta
  mosdisponueshmëria. Në fillim, kur marrëdhënia çifti mori më mirë, ajo
  shumë i kënaqur, por së shpejti fillon të ndjehen trishtim dhe vetminë.
  Burrat rreth një shumë, por ata janë disi nuk i interesuar dhe nuk përfshijnë
  vëmendje - por kjo është vetëm ky person të veçantë i ka lidhur me të
  ngrohja dashurën. Kjo është përulësi mënjanë, dëshirë e zjarrtë dhe
  duke e mbajtur vetminë e tij; por ajo zakonisht zgjat derisa parë
  Palë për t'u ngjyrosur.
  Dhe ky është vendi ku ajo fillon të tregojë iniciativën e vet.

  Burrat kanë tendencë të bëjnë me ndjenjat shumë seriozisht. Por pothuajse

  të gjithë fëmijët janë shpesh të ngjashme me, dhe në mundësi të arsyeshme për të lehtë të humbur
  vetë-kontrollit dhe të bien në tundim. Më vonë, natyrisht, ai sinqerisht pendohet
  që kritikon veten të lumtur që askush nuk e vënë re dhe duke u përpjekur për të harruar
  ky incident fatkeq. Për një kohë të gjithë të zhvilluara, por pastaj
  përsëri dhënë mëkatin e rastit dhe të gjitha përsërit.

  Sigurisht, jo gjithmonë proces është kështu. Ka
  nuanca të ndryshme dhe njerëz të ndryshëm, secila prej të cilave sillet ndryshe.
  Por skemë e përgjithshme është i njëjtë: të dytë në mënyrë të pashmangshme ndjen një tërheqje të fortë për të porositur
  të cilët janë të zënë. Kjo është arsyeja se burimi i ndjenjave të saj
  Ka një fuqi që vjen e para.

  Që nga viti i parë zakonisht mëson për
  ekzistenca e një të dytë, dhe lufta e pashmangshme fillon. Në këtë pikë,
  femrat fillojnë duke urryer njëri-tjetrin zemëruar - më vete, si një grua.
  Shpesh kjo luftë është e vonuar, duke arritur dëmit, mallkimet dhe të gjithë ata
  burime të konsiderueshme, e cila ka në mbledhjen e saj të magjisë. Por atë
  i tmerrshëm në tjetër - grua dashuri në një shtet të zemëruar shpesh
  kohë për të zgjuar magjistari forcë, nganjëherë nuk e kuptuar veten e tyre në këtë
  raportoni mos ditur çfarë mallkimi i theksuar ato të vlefshme. Pastaj
  thirrje për hakmarrje nga humnera ngritura projektuar posaçërisht për këtë
  demonët. Kjo është clumps e zakonshme të errësirës, ​​dhe nganjëherë - e gjithë retë e zeza,

  përthithur dritën në zonën përreth. Ata "hanë" në imunitetin
  podverhnuvshehosya e veprimeve të njeriut dhe, për më tepër, krijoj terrin
  vetëdijes. Në këtë rast, objekt humbet aftësinë e saj për të ndikuar e tyre
  lundruar në situata të thjeshta të jetës dhe gjithmonë merr
  bllokuar, pësuar humbje. Por ky efekt nuk është i kufizuar në -
  truket magjike mjaft mizor.

  Në fund të fundit, menaxhon fuqinë që vjen për herë të parë. Krijuar
  pershendetje përshtypje nevojshme saj më. Vështirë për të thënë - pse, por
  Gratë shpesh të komunikojnë me një njeri nuk është e lehtë. Dallimi i interesit
  është se nganjëherë njerëzit thjesht nuk e vërejnë ngjarjet që shkaktojnë

  Gratë djegur interes, dhe anasjelltas. Në fund të fundit atë me favorite
  njeriu është izolimi pothuajse i plotë. Por kjo është vetëm njëra anë
  pyetje. Arsyet kryesore për sfidën e të prekur të dytë për më vonë.


  Lufta midis grave

  Lufta u ndez në mesin e grave. Çfarë duhet të bëni në këtë rast, njeri?
  Zakonisht ajo është e holluar me kontaktin e dytë dhe të vazhdueshëm me vetëm parë në
  duke rezultuar në rritjen e fluksit të negativitet nga i dytë fillon tani
  bien mbi kokat e të dy. Ky i dytë domosdoshmërisht fillon të vuajë -
  në atë masë që ajo nganjëherë përfundon shumë
  pa fat. Por vdekja e saj në këtë rast nuk do të zgjidhë problemin, sepse

  rreth çiftet shpejti do të jetë një grua e re kryen të njëjtin funksion.

  I dytë zgjidhje - së pari për të lënë, dhe rruga e dytë. Në këtë
  nëse pushteti është i mbyllur në dashuri për herë të parë, dhe atje ajo e vërtetë
  shpërthim i emocioneve negative, të cilat nga ana e tij do të bëjë hakmarrje e saj.
  Hold kjo është e vështirë, sepse hakmarrja është aq i fortë në aspektin
  shpërthime emocionale dhe kishte formuar do të varet në ndërgjegjen.
  Indians në raste të tilla nuk e konsiderojnë është forca e ndikimi
  njerëzore, duke përcaktuar atë si ndërhyrje Cali. Një ndryshim
  burrat nga gratë është e rrallë që hakmarrje i parë për çfarë
  hodhën poshtë, dhe e fundit - pothuajse gjithmonë.

  Mundësia e tretë: një njeri përpiqet për të shpëtuar nga të dy, dhe kjo
  natyrisht të çojnë në atë mik bashkuar përsëri,
  Ai do të marrë së bashku.

  Kështu, problemi shfaqet këtu duhet të merret me gra. E tyre
  Combat nuk është plotësisht e dukshme, ajo thith një shumë përpjekje dhe nuk merr përsipër
  rezulton, përveç negative. Ndoshta, vërtet, se ata
  njeri për të ndarë? Ndoshta, edhe pse në jetën e vërtetë fenomeneve të tilla thuajse
  nuk ndodh.

  Pse në këtë rast, një grua nuk mund të pajtohen? Përmes
  morali i lartë? Shpesh ata shpejt të zgjidhur probleme të tilla
  burra të panjohura, me kusht që ajo nuk e di për
  jashtmit. Por këta janë ata njerëz prania shumë e të cilëve është jo

  Gratë kanë përmendur, dhe nesër ata kanë harruar rreth tyre
  dhe lidhja e papritur. Pika përsëri paradoksale: në rënie
  në fushën e dashurisë merr një shpërblim një shumë probleme, dhe ata që nuk bëjnë
  si dhe nuk më pëlqen - vetëm më shumë argëtim.

  Për këtë arsye, ajo vepron si disa arsye të tjera - jo aq shumë
  njerëz si subjekte ndjenjë të frikës. Unë kam frikë për
  reputacion të miqve tuaj. Kjo është pyetje shumë themelore nuk është -
  Këtu përsëri luan një rol frikë. Ai zgjon në animus jetës -
  mashkullorësi që jeton në çdo gruaje duke lindur për të fshehtën e saj
  mosmarrëveshjeve këmbëngulje dhe konflikt.

  Animus dominon atë, dhe
  vetë në një farë mase ushqehet nga energjia e humbur në konflikt.
  Dhe me të ajo rritet dhe besimi që polemizojnë
  pamendueshme. Kjo pikëpamje është e njëjtë si nxit zakonshme frikë
  Opinioni publik.

  Në fakt, prania e dy burrave numëruar gratë nuk e bëri
  spyraye, me kusht që ata disi vendosën problemin e tij. Çfarë e keqe
  konsiderohet më pak: marrëveshja e tyre ose rezultatet e viteve të luftës dhe
  urrejtje të ndërsjellë?

  Megjithatë, situata është pothuajse gjithmonë zgjidhet konfrontim.
  Efekti animus çfarë mendime të drejtuar gratë që nuk bëjnë
  është e nevojshme të ri-vlerësuar vetë. Ajo është shumë e arsyeshme, por ajo është, në fakt,

  Instalimi thjesht harem, jo ​​tipik "i vetëm". Ajo vuri
  thelbi i grave. Ju mund të vëreni se shumica e tyre
  Gratë pothuajse gjithmonë të përpiqet për të mbajtur çifte në këtë situatë
  të ndjehen të sigurt. Me përjashtim të ndoshta këtë situatë, kur ata
  miqësia kthehet në armiqësi.
  Dhe në qoftë se ju ende përpiqet për të gjetur një zgjidhje?
  Në fakt, gjendja e tyre nuk ndryshon - gjithmonë i parë
  jetë vetëm parë dhe të dytë - dytë. Kjo - e tyre
  paracaktimi; por atje botë Triangle.

  Çuditërisht, në këtë rast bëhet forcë shkatërruese në
  mbron. Dy gra tjetër për të formuar një lloj rrethi, mbron të dy

  njeri dhe veten. Ndoshta motivet që shërbejnë arsyen për përkeqësim në
  kryesisht të zhduket. Për më tepër, familja si ajo u rrit nga interesi
  jashtmit.

  Shërim përvojë dhe shumë probleme që gjenerojnë dashuri
  trekëndëshat, duke çuar në mendimin: ndoshta nuk dua gjithmonë punët
  zgjidhja më e mirë është lufta e pakompromis për objekt të tyre
  trena. Për gratë, nganjëherë mënyra më e mirë është vetëm reciprok
  marrëveshje.

  Informacion nga nenet "Dashuria Triangle. Shfaqja e një trekëndësh dashurie ".