Dashuria në vendin e punës


 • Përvoja personale
 • Romance në punë

 • Përvoja personale


  Burrat janë disi të formuluara vrazhdë tezën: "A nuk
  fle ku ju punoni! ". Megjithatë, ata nuk ndjekin gjithmonë atë. Tjetër
  me të cilët ne mund të tjerr dizzying të tillë siç i pasionuar dhe i tillë
  fshehur me kujdes nga të gjitha romanet zyrtare.

  Çfarë është kjo - një shërbim roman? Për dikë vetëm
  Emri i filmit tuaj të preferuar të fëmijërisë. Dhe shoku im Kate
  beson se e vetmja mënyrë për të bërë diversitetin
  një jetë e mërzitshme.

  Kate punon në botimin, të lehtë për të flirtoj me drejtorin
  (Cili rastësisht gruaja punon në departamentin e kontabilitetit të njëjtën shtëpi botuese) dhe me të vërtetë "pasion Latino" me një shtypje të re punonjës.

  Kate gjithmonë
  shkon për të punuar në një pushime, pushime dhe duke parë se si buletin qiellor
  dënim. "Unë kam qenë jetën aq jammed, bashkëshortin, fëmijët, që unë mund të tjera vetëm në
  punojnë. " Vetëm punojnë Katya jeton të plotë. Ajo nuk e mbani mend
  kur njeriu i fundit i dha lule e saj, por edhe printer Andrew dhurata
  bouquets e saj të mrekullueshëm të paktën një herë në javë, dhe drejtor Victor S.
  shpesh fton Kate në restorant.

  Marrëdhënia me drejtorin mbeten "prapa skenave" për të gjithë
  punonjësit e shtëpisë botuese, një roman Kate Andrei reklamohen dhe diskutuar.
  Skenat e tyre të xhelozisë përballje me kryevepre zyra enë për një kohë të gjatë


  të bëhet një temë e bisedës për çmendur nga puna mërzitshëm të përsëritura
  Kontabilistët, proofreaders dhe korrierët.

  Elena ka perceptuar gjithmonë
  Romancë Office si një shans për të ndryshuar jetën e tyre. Alain urryer fizikës
  dhe kimi, megjithatë, ata ofruan talentet e tyre për të huaj
  Gjuhë të. Pas shkollës ajo shkoi për të studiuar në kolegj,
  ku 25 studentë të zënë vetëm një student. Helen dhe nuk e bëri
  fshehur qasja e tij: "Është shumë më e lehtë për të gjetur burrat sesa në e njeriut
  Shkolla më e lartë. " Megjithatë njeri ajo nuk është gjetur. Studenti i saj i vetëm
  romanca përfundoi një javë para diplomimit. Tani Helen, vendoseshin

  në punë, gjithmonë i interesuar në "raportin e seksit" të të punësuarve, dhe mund
  të refuzojë të postoni shumë e mirë në qoftë se ju duhet të punoni në një mbizotërim
  ekipi i femrave.


  Romance në punë

  Nga romanet e tyre zyrtare e vënë atë seriozisht dhe
  Zelli i tepruar. Çdo shenjë e vëmendjes ajo e percepton si një "shenjë nga lart"
  dhe dhënë ndjenjë të plotë. Për shkak të kësaj, ajo shpesh kishte për të ndryshuar
  vendi i punës. Që nga ajo nuk do të mund të vazhdojnë të punojnë krah për krah
  me personin me të cilin dje ...

  Ish-shok klase i saj Inga
  shpesh të ndryshuar punë, por mjaft arsye tjetër. Për disa arsye
  ajo gjithmonë kapur shefat të cilët nuk e japin kalimin e saj të gjatë

  këmbët (dhe funde ndoshta tepër të shkurtra).

  Romancë Office mund të vërtetë të përfundojë dasmës
  lumturi i qetë dhe familjar, por në qoftë se ju, si sekretar,
  martua me shefin e saj, ju kanë gjasa për të qëndruar në detyrë.
  Për më tepër, nuk ka gjasa që ju heshtje do të marrë pasardhësin e tij nga
  Tabela e sekretarisë.


  Zyra Romance
  mund të zgjasë për vite, damped gjatë pushimeve dhe prapa dritat.
  Ajo mund të ndërpresë menjëherë kur një nga ju do të gjeni një punë tjetër.
  Ndonjëherë ajo është këto ndryshime mund të gjenerojë rritje e re e ndjenjave.

  Unë mendoj se nuk ka rregulla të përgjithshme për romanin zyrtare.
  Personalisht, unë nuk e ndajnë romanet e tyre në "zyrtare", "shëndetin"

  dhe kështu me radhë.

  Sa për marrëdhëniet në vendin e punës, unë mendoj, është
  disa çështje që duhet të vendosë për veten tuaj:

  Ky shërbim
  roman apo me të vërtetë dashuria kryesor në jetë?
  takoj
  A ju vetëm në punë ose të ruajtur marrëdhëniet dhe jashtë zyrës suaj?
  Ju fshehin lidhjen e tyre nga njerëzit e tjerë? A është kjo e saktë
  me ju në publik? Çfarë dini rreth tij, me përjashtim të arritjet e tij në shërbimin
  dhe të përgjithshme, problemet tuaja të shërbimit?

  Çfarë për ju
  të rëndësishme: kjo marrëdhënie apo kjo punë?
  Mundohuni të kuptoj se çfarë për të ndryshuar,
  në qoftë se një nga ju do të ndryshojë
  Punë, së bashku me pozicionin e ri dhe do të jetë një objekt i ri

  ndjenjat? Dhe edhe anasjelltas - në qoftë se vendi juaj në zemrën e tij do të marrë një tjetër,
  nëse ju shikoni për një punë tjetër?

  A nuk të bëhet
  një tjetër viktimë e të të dua
  Shef?
  Ndoshta ju vetëm kam tëri mbi njeriun që
  beson se "mëkat të mos e përdorin" dhe jo të mësuar me të në një farë mënyre
  mohuar? Pastaj të jenë të përgatitur që marrëdhënia shkon të jetë e
  Borë maj dhe i mbushur me shumë problemet për ju. Nëse ju mjeshtre
  bos, nuk hundë ngre për shokët e tyre dhe mos të jetë i befasuar pse ata
  nuk ju xheloz, por në vend - sorry.

  A nuk të bëhet
  ju jeni një viktimë e karierist?
  Nëse shefi - ju. Nëse ai ju pëlqen ose
  pozicioni juaj lidershipi?

  Nëse ju e humbni këtë pozicion do të
  Nëse ai është aq i butë dhe e dobishme për ju? A nuk është vetëm mundohet
  kombinuar biznesin me kënaqësi?

  Dhe pjesa tjetër - romancë Office është i mbushur me shumë
  kurthe dinake, por kjo është ajo që e bën jetën tonë më interesante dhe më emocionuese.

  Informacion nga nenet "Office Romance. Për një ndryshim? »