Dashuria pa përgjigje


 • Dashuria pashpërblyerë

 • Dashuria pashpërblyerë

  Dashuri pashpërblyerë, si ne shpesh dëgjojmë këto fjalë tradhėtuar. Pse nuk mund unë? Përse ai nuk ka si mua ... Por unë fare i gatshëm për .. I .... Unë do të ...

  Por njerëzit janë të ndryshme, dhe për këtë arsye shijet dhe preferencat janë të ndryshme. Për fat të keq edhe pse dashuria pashpërblyerë nuk e dini këtë, ju jeni ende të tërhequr për këtë njeri kompetenca mbinatyrshëm, gjithë natyra juaj dëshiron të jetë i afërt me atë person. Dëshira për të posedojnë atë person është shumë më e ndërgjegjësimit, sens të përbashkët dhe logjikë .. Ju thjesht doni periudhë.

  Çfarë është dashuria e vërtetë? Kjo pyetje është bërë shumë, disa të gjeni atë, dhe shumë njerëz dhe nuk mund të gjejnë atë njeri, në gjysmën e dytë të jetës së tyre dhe ata janë të paaftë ... Pra, çfarë është dashuria, secili është vetvetja, për disa kjo është fustani, këmishë, dhe për të tjera Kjo përmbajtje, ose gjendja financiare e njeriut, të jetë ajo banesë në kryeqytet, dhe ndoshta një buzëqeshje apo një zë i butë.

  Dashuria mund të jetë çdo gjë e vogël, por më e rëndësishmja se ishte reciprok.

  Unë mendoj se dashuria është marrë deri në mëngjes kur ju buzëqeshje dhe ndjeni një rritje të forcës nga fakti që ju jeni në dashuri, kur dëgjoi emrin e një të dashur që dëshironi të telefononi ose dërgoni sms, ju keni një humor të mirë dhe ju nuk jeni të shqetësuar në lidhje me atë sot bie shi dhe jush derdhur makinë uji, ju nuk jeni xheloz, nuk i kënaqur me skandale. Mendimi i saj apo atij të ngrohtë, ju nuk e merrni të sëmurë, punks në metro ju nuk janë më të bezdisshëm dhe ju mësuar për të shkruar poezi, barazim, këndoj serenatave nën dritare, ka një bandë e ideve se si të bëjnë një surprizë ose një natë të paharrueshme, ju ëndërr retë dhe rrugë hënor në botën e detit është e ndritshme dhe të pastër për të marrë frymë lehtë.
  Dhe çfarë lidhje me ata që janë në një situatë të pakuptimtë dhe budallaqe si dashuri njëanshme, sepse ju nuk më pëlqen, ju nuk keni nevojë për një njeri, ju jeni parandalon atë ose ngatërrojnë ju qeshni mbi miqtë e saj, por ju ende nuk them se ju vetëm dashuri dhe jo nuk e dëgjojnë ju të shurdhër dhe të verbër, nuk dëgjojnë dhe të shohin vetëm atë që ju doni, por avantazhet e tij, për ju është një dhe vetëm njeriun me të cilin ju dëshironi që të jetë me dikë tjetër (ose madje edhe të gjitha 6 miliardë njerëz të paaftë ju bindin).

  Ju dëshironi për të kapur syrin e saj, për të parë një buzëqeshje, të dëgjojnë zërin, dhe buzët e saj "Hello" është dëgjuar si "unë e kujdesit për ju, ju keni një shans," ju të përpiqet të jetë më mirë se çdo gjë, mendoni se çka ju do të takohen në makinë metro dhe flasin mjerueshme 10-15 minuta në normë impuls emër kujtesë, është e vështirë për të thënë, për të mos përmendur bisedën me unik.  Ndoshta ju duhet të mendoni për të "preferuar" dhe që të japin llogari për veprimet e tij. Duke bërë dashuri nuk është e mundur - kontrolloni Zanussi. Fyejnë "vëmendjen" e tij dhe hani tepër shikoni nuk është e nevojshme - është e lodhshme për një tjetër dhe të poshtëron mendim për ju të gjithë rrugën poshtë, por ju mund të pendoheni dhe edhe ju lejojnë të ecin në të, por kjo është vetëm jashtë e keqardhje për të mos vdesë e dashurisë mos më bëni deri në fund të vuajtjeve. Por vuajtja kemi sjellë veten, sepse kur mbylli derën e hekurit në dyqan, ne nuk lomymosya sepse nuk ka më të dobishme e përpjekjeve është majmunëri apo shëndetin e Fingal. Në botën e shumë njerëz të tjerë, të ndryshme, interesante, të bukura, blu me sy, bjonde dhe brune, shatenok, ngjyrë kafe me sy, tullac, e gjelbër me sy.

  Bota është e plotë të njerëzve të mirë dhe ndoshta duhet të bisedoni me të gjithë të bëni të sigurtë që një jetë njerëzore nuk është e gjatë.

  Informacion nga artikullin "pashpërblyerë Dashuria".