Ne trajtimin e derdhje e parakohshme


 • Derdhje e parakohshme
 • Metodat e trajtimit të derdhje e parakohshme
 • Terapia Sex
 • Metoda Compression
 • Elektroterapi  Derdhje e parakohshme

  Për riprodhim (njerëzit dhe gjitarët e tjerë) është vendosur për të goditur spermës aktuale në vaginë dhe pa marrë parasysh se çfarë ajo mori kohë për këtë. Në përgjithësi, koha e fillimit të eksitim seksual për lirimin e spermës ndryshon shumë nga specie të specieve të gjitarëve.

  Mbreti i kafshëve luani rrethuar nga luaneshat e shtypur, marrëdhënia seksuale zgjat vetëm disa sekonda në periudhë shumë të shkurtër pabindur (pushim dhe rekreacion). Kjo lejon për një kohë të shkurtër për të mbuluar të gjithë krenarinë e që garanton lindjen.

  Njeriu në marrëdhëniet seksuale nuk është e nevojshme për të ndjekur standardet e luanit. Ne e dimë se derdhje të përsëritura sistematikisht i shpejtë mund të jetë shkatërruese për marrëdhëniet seksuale ndërpersonale.

  Pavarësisht urtësinë konvencionale se njerëzit duhet të kontrollojnë një shtatë’yavyporskuvannya (derdhje) derisa vullneti i grave në orgazmë, kohëzgjatja mesatare koha e marrëdhënieve seksuale (3 minuta) dhe vetëm 30% të grave të arrijë orgazmë gjatë seksit vaginal, pavarësisht kontrollin kohëzgjatjen partner të marrëdhënieve seksuale.

  Nuk ka ndonjë përkufizim standard i derdhje e parakohshme (shtatë’yavyverzhennya).


  Sigurisht, derdhje prekoitalnaya (i quajtur gjerësisht nuk kishte kohë për të hequr pantallonat) është e parakohshme.

  Derdhje e parakohshme është derdhje të vazhdueshme apo të përsëritura shpesh se ndodh si rezultat i stimulimit minimale seksual para, gjatë apo menjëherë pas stimulimit minimale seksual para, gjatë apo menjëherë pas penetrimit dhe para se personi aq dëshirë, dhe probleme ndërpersonale shkaktuar theksuar.

  Mungesa e standardizimit me përkufizim të çon në mospërputhje në mendime rreth diagnozën, trajtimin dhe efektivitetin e saj.  Metodat e trajtimit të derdhje e parakohshme

  Trajtimi i derdhje e parakohshme është mjaft e komplikuar problem mjekësor.

  Megjithatë, për fat të keq, niveli i trajtimit suksesit nuk është gjithmonë e mundur të marrin në konsideratë të lartë. Gjatë shekullit të njëzet për të trajtimin e derdhje e parakohshme duke përdorur alternuara enemas nxehtë dhe të ftohtë, instalacioni në zgjidhjen uretrës nitrat argjendi, ata gjithashtu tushirovanie gungë farë, droga strikninë, bllokada hloretilovye. Këto metoda janë përdorur më rrallë për shkak të toksicitetit, nefiziolohichnost apo efikasitetit të ulët.

  Aktualisht, trajtimi i derdhje e parakohshme, metodat e mëposhtme:

 • Terapi të sjelljes.
 • Farmakoterapia.
 • Elektroterapi.
 • Trajtim kirurgjik.

  Terapi të sjelljes përfshin përdorimin e një shumëllojshmëri të ushtrimeve dhe teknikave që synojnë përmirësimin e kontrollit të pacientit mbi britmë. Kjo, për shembull, të fillojë-stop teknikë, teknikë compression për Masters-Johnson, terapi seksi, ushtron Barbara sistem Kislinh, etj  Terapia Sex

  Terapi seksi si një trajtim për fillim të shtatë’yavyverzhennya bazuar në përdorimin e teknikave komplekse që lejojnë një mase të caktuar kontrollojë kohën e britmë. Ky lloj i terapisë është shumë efektive dhe mund të rrisë kontakt seksual për 5-10 minuta.

  Metoda më e përdorur gjerësisht nga ngjeshja e penisit glans dhe metodë të fillojë-stop.

  Në rastin e parë partner ofron compression shumë të fortë të kokës së penisit në kohën menjëherë paraprak shtatë’yavyporskuvannya. Si rezultat i frenimit të procesit derdhje, duke u lejuar atyre që të vazhdojnë stimulim oral apo manual të penisit.

  Në start-stop distancë teknologjisë në kohë që nga derdhje arrihet duke i prerë fërkime në thirrje parë në shtatë’yavyporskuvannya. Pas një pauzë zgjerim të mundshëm në shfaqjen e ndjenjave seksuale që vijnë derdhje e ardhshëm.

  Duhet të theksohet se përpjekja e parë për të përdorur teknikat e përshkruara priren të jenë të pasuksesshme për shkak të pamundësisë për të kontrolluar në mënyrë adekuate burrat e tyre ndjenja gjatë raportit seksual dhe të sigurojë shtatë ofensivë’yavyporskuvannya.

  Një tjetër anë negative të terapisë së seksit është mungesa e përmirësimit të shpejtë të njëkohshme (zakonisht zgjat rreth 4-6 muaj të ushtrimit të rregullt për të arritur rezultatin më shumë ose më pak të pranueshme), e cila shpesh shkakton pasiguri në lidhje me korrektësinë e zgjedhjes së pacientit për trajtim.

  Mirëpo, e metë më serioze e terapisë seksit është e nevojshme’përfshirë domosdoshmërisht në trajtimin e partnerit të duhur seksual, në shumicën e rasteve e pamundur.  Metoda Compression

  Teknologji compression ndihmon të rivendosur eyakulyatsionnyy refleks. Kur fillon duke prekur organet gjenitale, femër periodikisht fasha penis.

  Në këtë rast, gruaja e vë një thumb në frenulum e penisit dhe indeksin dhe gishtat e mesme në sulcus koronare dhe në bazë të saj, në anën e kundërt të penisit. Për rreth 4 out ajo squeezes karin e vështirë dhe pastaj befas e la të ikte. Compression duhet të jetë gjithmonë nga para për të mbështetur, jo nga njëra anë në tjetrën. Një grua duhet ta bëjë atë me majë të gishtave për të mos të majë apo thonjtë zeroja penisit. Për arsye të panjohura metodë compression redukton derdhje nxitje (veç kësaj, efektet mund të çojë në ngritjen e përkohshëm të pjesshëm dobësuar).
  Ajo nuk duhet të përdoret, megjithatë, në një kohë kur derdhje bëhet i pashmangshëm, dhe duhet të fillojë në fazat e hershme të organeve gjenitale të lojës dhe të vazhdojnë me ndërprerje në disa minuta.

  Compression mund të bëhet pavarësisht nëse penis për të ngritur ose shtet i ngadaltë, por presioni duhet të jetë deri në mbledhje.  Elektroterapi

  Elektrike stimulim (elektroterapi) penis duke përdorur aparat Erek-Fit (Erec-fit) është përdorur për të trajtuar disfunksionit erektil (impotenca) për shkak të kullimit anormale venoz (rrjedhje venoz). Nën këtë opsion, mosfunksionim ngrerë vërejtur mekanizëm sigyruese dështim që pengon rrjedhjen e gjakut nga penisi gjatë ereksionit. Gjaku rrjedh në cavernosa corpora, i përshtatshëm, megjithatë, mbledhje zvogëlohet me shpejtësi në para Krishtit’lidhje me rrjedhjen e shpejtë të gjakut nëpërmjet venave.

  Një tjetër tregues për përdorimin e stimulimit elektrik të penisit duke përdorur aparatin Erek-Fit (Erec-fit) është derdhje e parakohshme, gjegjësisht shtetin në të cilin akti seksual përfundon pas disa fërkime, vetëm disa sekonda.

  Erek-Fit është një pajisje e vogël e pajisur me elektroda. Gjatë veshje elektroda seancës trajtim në penis. Me trajton mënyrën e stimulimit të ekspozuar, e ndjekur nga një trajtim.

  Stimulimi elektrik nuk shkakton një mbledhje. Alternating aktuale elektrike stimulon m’Qelizat e muskujve të cavernosa corpora. Seancat e trajtimit të mbajtur gjatë së cilës qyteti’Qelizat e muskujve të trajnuar.

  Pas disa javësh të trajtimit zakonisht shënuar përmirësim në mbledhje.

  Ndryshe nga shumë trajtime të tjera, duke përfshirë kirurgji, trajtim me Erek, fita nuk ka komplikime.