Kriza e familjes, tradhëti


 • Kur tradhti ndodh

 • Si të mos të flasim për tradhëti, dhe të gjithë pak. Duket si atje
  burra dhe gra, subjekt dhe jo të rraskapitur deri në fund. Siç është
  njerëzimi luftuan me këtë fatkeqësi, madje edhe në relativisht e butë (kjo
  kuptim) pagan kohët e tradhtarëve erdhi mjaft e vështirë,
  tradhtia bashkëshortore dhe mbetet një mëkat i preferuar i njerëzimit.

  Pa marrë parasysh se sa e dhimbshme tradhti, kohët e fundit gjithnjë e më shumë njerëz
  trajtojnë atë si një e keqe e pashmangshme. Pothuajse 90 për qind e grave
  (Dhe ata zakonisht janë viktima të qenët i pafe), e pranojnë se pa
  Kjo nuk është ndonjë familje. Dhe njerëzit janë në biseda private,
  duke folur për marrëdhëniet e tyre jo, pretendon pafajësinë e të plagosur.  Megjithatë, psikologët ofrojnë shkojnë më tej dhe të njohin tradhti jo vetëm e pashmangshme, por edhe të dobishme (në disa raste).

  Çfarë është kjo? Gjyshja jonë do të kishte thirrur. Pirje, degradimi! Si
  mund të konsiderohet tradhti të dobishme? Por ekspertët Qendra për Planifikimin Familjar
  i sigurt se disa familje nuk do të shtrirë dhe vit, nëse jo tradhti
  një bashkëshort.

  Kur tradhti ndodh

  Sigurisht, kjo nuk vlen për individët unike tradhti e të cilëve
  diçka si një tjetër udhëtim në tualet. Këtu ndonjë psikolog me besim
  thonë se ky njeri nuk është e gatshme për jetën familjare, dhe prandaj arsyeja
  besnikëria e tij nuk është e nevojshme.

  Por ju brenda 7 viteve të shikuar jetën e tij të lumtur familjare


  miq dhe papritmas gjetur se burri i saj ka një çështje dashuri ... Nuk ka
  diçka për të menduar. Sidomos në këtë situatë vetë pakëndshme
  përjetuar jo vetëm një femër, por një burrë.

  Çfarë nget gjysmë veprimin tonë të çmuar në të cilën ai
  pastaj gjatë do të vjen keq? Para së gjithash, familja e pashmangshme
  krizë. Ato permban te pakten 3.

  I parë ndodh në vitin e tretë të martesës. Fakti që
  kuptim i gjallë që ne zakonisht e quajmë dashuri, jo më të qëndrueshme se 2
  vjet. Pastaj të gjithë ustakanivaetsya, u largua, duke lëvizur në një marrëdhënie të re
  formë, ndoshta edhe më të brishtë dhe të sinqertë se ish. Por

  pranojnë heshtjen që zëvendësoi stuhitë, thjesht nuk mund të gjithë.

  Të dy djemtë dhe vajzat fillojnë të dyshojnë, dhe nëse dashuria, ose
  vetëm ëndërruar të gjitha. Ka partner i fshehur pakënaqësi
  dhe një, dëshiron të ndryshojë diçka urgjentisht. Aty-këtu
  mësuese, e re dhe e pazakontë ...


  Shumë e njëjta gjë është e vërtetë për martesë 7 vjeçare. Disa çifte nga
  peremahuye lehtë përmes krizës së parë (sidomos në këtë periudhë
  ka fëmijë), por janë në një qorrsokak përsëri.

  Megjithatë, kriza më e vështirë rezulton të treta, vitet e ardhshme
  përmes 17-20. Fëmijët u rrit dhe u larguan. Prindërit më në fund mund dhe

  psherëtimë e ndihmave, dhe do t'i zbatoni. Por këtu ajo rezulton,
  që mbajnë ëndrrat më misterioze tepër vonë. Moshë, ju e dini.

  Gratë kanë filluar të marrë një vështrim më të afërt në pasqyrë në tmerrin që vjen nga
  rrudhat e thella. Meshkujt vuajnë për shkak të asaj që u shfaq bark dhe
  flokët i hedh lëng. Dhe të gjithë do të jenë të lumtur ose për të provuar për veten time dhe
  të tjerë që janë ende për të ardhur. Askush nuk dëshiron të rritet e vjetër.

  Divorci është i rrallë rezultat i krizës "familjes me moshë mesatare", por
  shpesh bashkëshortët fillojnë të jetës krejtësisht i veçantë brenda
  një apartament. Ndonjëherë njerëzit janë kaq deri në vdekjen e tij.

  Dhe në të gjitha këto raste është një lloj i tradhtisë

  shkop magjik, sidomos për meshkujt. Çfarë duhet të bëni, në qoftë se e dëshiruar
  mënyrë që të mbroj veten dhe besoj në forcën tonë të bukur
  nuk mund të gjeni shekuj. Por për lover femër pabesi - një
  jo fundi i botës.
  Sidomos në qoftë se skandalet dhe histeri në vend të ulem
  dhe vetëm mendoj për atë që ndodhi. Në fund të fundit, më shpesh në ngutje dhe nxitim
  çdo ditë ne të pushojë të kujdesen për veten e tyre, thonë disa njeri
  fjalë të mira, dhe në të vërtetë, ai kushtuar pak vëmendje. Dhe është në këtë
  kështu që ka nevojë!

  Tradhti Çfarë e bën grua e arsyeshme vështrim më të afërt në veten tuaj
  sepse nuk ka asnjë mënyrë që të gjitha problemet ishte i vetmi për të fajësuar

  parti. Nga rruga, nëse ju e dini se çka ka ndodhur, jo psikologë
  këshilluar që të organizojmë një "zemër të flisni zemrës". Më të mirë për të pretendojë se asgjë
  nuk ndodhi, dhe në vend të kësaj marrëdhëniet sqarimet tregojnë gjysma e tyre,
  se çfarë ai ishte duke kërkuar në anën, ka shtëpi dhe edhe më të mirë se ai mendonte.

  Informacion nga artikullin "tradhti".