Është më mirë për të pirë duhan se kurrë telashe

Mbi rreziqet e pirjes së duhanit dhe se kjo mund të çojë në
sëmundje të ndryshme i njohur për pothuajse të gjithë. Por se tymi i duhanit është më pak i dëmshëm se tendenca për të lagështuar dhe karakter të keq, nuk dihet shumë mirë. Si studimet e fundit
Shkencëtarët spanjollë nga Universiteti i San Carlos në Madrid, njerëzit që nuk besojnë
e nevojshme të përmbajë shpërthimet e një të ashpër dhe do të lejojë të sillen në mënyrë agresive
pothuajse dy herë rrezikun e pash fitojnë në krahasim me ato
i cili ka një karakter të qetë dhe nuk janë tërhequr nga i mituri vetë
problemet e përditshme.

Për të kryer këtë studim, hulumtuesit krahasim 150

Pacientët e rritur të cilët kanë pasur një goditje të 300 njerëzve të shëndoshë,
Të jetosh në të njëjtin qytet. Mosha mesatare e pjesëmarrësve të studimit ishte
rreth 54-55 vjet. Si i themeluar më herët, shkaku i pash
mund të bëhet stresi kronik, kështu që kur të komunikuar me shkencëtarë të testuar
së pari sqaruar nëse ata kanë simptoma të stresit të tilla si
nervozizëm, ankth, nervozizëm dhe durimin.
Rezultatet
Studimet kanë treguar se tifozët skandale mbi rritur dy herë
rreziku i pash, pavarësisht nëse ai person është i gjallë,
që ajo është seksi, dhe ha sikur në sport.


Hulumtuesit në përfundimin se
armiqësia dhe padurimi mund të jenë më të dëmshme për shëndetin dhe të përgjithshme
Jeta se këtë zakon si pirja e duhanit.

Viktimat kryesore janë ndikim të prekshëm negativ
agresioni, janë njerëz aktiv ambicioz, workaholics shpesh ndihen
stresi i rëndë emocional. Duke qenë nën stres të vazhdueshëm dhe
gatishmërinë për të marrë të përfshirë në një mosmarrëveshje në një zë të ngritur, më shpejt ose më vonë të provokuar në
Sëmundjet e tyre fizike (dhimbje koke, pagjumësi, dhimbje stomaku) të tilla
Simptomat njohëse të tilla si harresa dhe vëmendje të hutuar. Hapi i ardhshëm - zhvillim
pash, në qoftë se ju nuk e marrin veten në dorë dhe nuk mund të përballen me problemin

në mënyrë të pavarur ose duke kontaktuar psikologun.