Vendos për Gratë


 • Pafajësi
 • Pasiguria në
  vetë
 • Papërvojë në shtrat
 • Kompleksi "krahasim"
 • Kompleksi "Alice in Wonderland"
 • Jetese pasiv
 • Rritja kërkesat për partner

 • Pafajësi

  Tingëllon gati si një dënim me vdekje. Dhe sigurisht ju në lidhje
  Ajo mendon se në të njëjtën mënyrë. Shumë burra papritmas mësuar se
  partneri i tyre - një e virgjër, jo saktësisht të gëzohen. Kjo është jo vetëm
  përgjegjësi shtesë për veten dhe vajzës, por një numër
  "Frika Men '. Për shembull, njerëzit mund të jetë frikë të shkaktojë papërvojë
  vajzë të lënduar apo të bëjë diçka të gabuar.

  Për të shmangur të gjitha këto
  probleme - vetëm paralajmërojnë që më parë e burrit të saj në lidhje me këtë

  rast, do të përgatisë të dy, mendërisht dhe fizikisht. Për të thonë se
  Afërsia e parë është kënaqësi e madhe - do të thotë zlukavyty. Por
  le të paktën nuk do të shkaktojë ndonjë trauma dhe do të
  vetëm një fazë të re në marrëdhëniet tuaja.

  Pasiguria në
  vetë


  Pasiguri
  një fitore e mundur dhe madje edhe e nevojshme! Njerëz idealë nuk do të ndodhë në
  Secili prej nesh ka avantazhet dhe disavantazhet. Jo gjithmonë duket
  luan një rol të madh në marrëdhëniet me meshkujt. Sigurisht, "në rroba
  takim, "por mos harroni, shpesh jo më tërheqës në fillim
  Sy njeri mund të jetë një person i mrekullueshëm, me


  ndjenjë të madhe të humorit - dhe madje të bukur në kopertinën e një reviste me shkëlqim
  dorëzohen sfond i tij nuk është aq i përsosur.

  Shikoni veten në
  pasqyrë ngushtë - ndoshta ju jeni shumë vetë-kritik. "Shije dhe
  ngjyra asnjë shokë "si njerëz krejtësisht të ndryshme, pavarësisht nga
  lartësia, pesha dhe ngjyra e flokëve. Sidomos në shtrat mënyrë sexy
  jo e lidhur me peshë të tepërt, këmbë të gjata dhe të flokëve. Gjej një
  respekt dhe të mësojnë stresin e tyre.

  Papërvojë në shtrat

  Kompleks
  "Papërvoja" Unë mendoj se ishte një herë për të gjithë. Frikë se njerëzit
  mbeten të pakënaqur, ju nuk duhet. Gjëja kryesore - për të të jetë në gjendje për të ndarë me

  partnere frika e tyre, them burrin e saj në lidhje me atë frikë dhe çfarë
  jo i sigurt. Këtë herë ju duhet të vendosë çështjen. Nëse
  shumë njerëz më shumë përvojë ju dashuri dhe duan të jenë afër - ajo të bëjë
  në shtrat në mënyrë që sistemet tuaja të zhduket, të mësojnë të gjithë se
  e nevojshme. Mbi të gjitha, nuk do t'i vijë turp për frikën dhe dyshimet e tyre.

  Kompleksi "krahasim"

  Mendoj
  keq ... sidomos për lëndët e tilla mosmirënjohës. Nuk është gjithmonë një shans,
  dikush bën disa gjëra më mirë se ju. Por sepse
  Lena disa embroiders kryq shumë më mirë në qoftë se ju Knits Anya
  scarfs mahnitëse, ju nuk zasmuchuyeshsya! Sex - është gjithashtu një art dhe

  kjo nuk është e mundur vetëm, por gjithashtu duhet të mësojnë, si çdo hobi tjetër,
  ku ju dëshironi që të ketë sukses. A nuk e përmend poza dhe
  të mendojnë se ku për të vënë dora jote e djathtë është, dhe se si duhet
  vendosi kokën dhe gjoks ... Sex - është spontanitet, partner dhe
  situatë në të cilën ju të gjeni veten - e gjithë kjo e bën seks shumë më mirë
  çdo regjisor dhe bënë fotografi.

  Kompleksi "Alice in Wonderland"

  Për shembull,
  Po, emri ekziston në kompleks psikologjik
  praktikë. Dhe gratë vuajnë nga kjo për të mos e kishin zili, më saktë, tyre
  partnerët. Zonja që vuajnë nga kjo sëmundje, që jetojnë në një botë me fantazi

  tregime të princave dhe kalorës. Ata besojnë se princ someday
  pryskache domosdoshmërisht mbi një kalë të bardhë ose anije lundruan në të kuqe
  Vela, dhe të marrë atë në një kështjellë të bukur. Ata do të jetojnë gjatë dhe
  për fat të mirë. Këto vajza nuk janë gati për jetën e vërtetë, marrëdhëniet,
  sex normal ku partnerët japin kënaqësi me njëri-tjetrin, dhe
  jo vetëm të gjithë bërë për grua fun. Ata jetojnë vetëm
  Ëndrrat dhe ëndrrat. Burrat e dheut, i cili në kohën e zëvendësoi me të ardhmen
  Prince, sorry. Unë vetëm mund të këshillojë për të parë një specialist -
  ndoshta kjo do të ndihmojë.

  Jetese pasiv


  ky rast grua nuk dëshiron të sforcohem për të bërë ndonjë

  gjërat që mund të sjellë kënaqësi dhe rehati e njeriut
  ndodhet aty pranë. A mendoni se me pak përpjekje çdo gjë do të
  mirë. Por në realitet kjo nuk është kështu. Marrëdhëniet e përbashkëta
  jeta, seksi - të gjitha të kërkojë përpjekje të ndërsjellta. Mbi ato duhet të mbahen
  të punojë për të përmirësuar dhe për të gjetur disa zgjidhje për problemet dhe jo
  të ndalemi këtu. Në një marrëdhënie, si në jetë, ka
  Në mënyrë tipike mbijetesa e më të fortit. Mendoni për atë që ju më:
  Jeta e qetë matur me pa surpriza dhe lajme apo
  megjithatë interesant që i pasur jetën pranë burrit të saj të dashur? Bëj
  konkluzionet dhe ndryshojnë qasjen e tyre në jetë para se është tepër vonë.


  Rritja kërkesat për partner

  Sigurisht,
  të gjitha gratë kanë tendencë të ëndërrojnë, për të nxjerrë një imazh të përsosur në kokën time
  dhe partner mashkull. Ajo duhet të jetë i ngjashëm në pamje të Brad Pitt, figura
  Ashton Kutcher që të jenë të arsyeshme, si Woody Allen, simpatik të paktën
  Bruce Willis ... Unë mendoj listën në secilin nga tonat. Por ne jetojmë në
  Bota e vërtetë - jo TV. Dhe çfarë qëndron pas lenteve
  kamera, mund ne të vërtetë nuk më pëlqen. Ne nuk e dimë
  A janë të gjithë këta aktorë, shkrimtarë, sportistë në jetën reale.

  Jo
  duhet të prodhojnë të fryra, disa kërkesa joreale për jetesë
  njerëz - në fund të fundit, ju jeni jo të përsosur!

  A nuk është më mirë për të ndihmuar tokën për të bërë një njeri
  idealnishe një të vogël vetëm për ju?

  A nuk vuajnë përmes
  disa komplekse të vogla dhe frika. Në fund të fundit, ne kemi një jetë dhe
  ajo duhet të jetë kënaqësi për të jetuar për fat të mirë dhe të jenë të lumtur! Mbi të gjitha,
  marrëdhëniet, nëse seksual, familjen apo dashuri, sjell vetëm
  kënaqësi, jo një dhimbje koke shtesë.

  Ndoshta, në këtë
  I transferuar materialin dhe jo të gjithë e kuptuan komplekset dhe frikën,
  që lindin në ne gratë në marrëdhënie me burrat. Nëse ju keni
  Mendimet janë në këtë, diçka që ju nuk pajtoheni me mua ose
  dua të them - të ndarë me lexuesit dhe mua në komentet në artikull!


  Unë mendoj se ata do të na ndihmojë që të bëhet më mirë.