Kur seksi bëhet një fatkeqësi


 • Kurvarët hyjnore
 • Gjetja shkarkimin
 • Sindromi hypothalamic
 • Këta njerëz të angazhohen në seks shumë herë në ditë dhe shpesh me
  Partnerët e ndryshme. Nëse kjo nuk mund të gjendet, seksi
  Akti është zëvendësuar nga masturbim intensive.

  Një sjellje e tillë
  ndikon shumë negativisht edhe jetën personale dhe e tij
  shëndetin riprodhues - janë të zhytur në një gjendje hiperseksualy
  shpesh nuk marrin masat e duhura për të mbrojtur veten e tyre nga sëmundje dhe
  shtatzënia e padëshiruar, që ka marrëdhënie seksuale me partnerë të rastësishëm.

  Kurvarët hyjnore

  Nimfat,
  rezidente gjysmë-hyjnore pyjet greke, i dha emrin

  nocioni i "nimfomani". Legjenda e ka atë që përveç të drejtpërdrejtë të saj
  Detyrat - të jetë një portier rrjedhave dhe të gjitha lawns, këto bukur
  duke u angazhuar në mënyrë aktive në seks sepse tashmë shumë i fortë
  makinë seksi. Partnerët njerëzit e thjeshtë nimfë zvarritur në
  lisi të le ata jashtë varfëruar plotësisht.

  Nga
  Dëshmia e autorëve të lashtë, këta banor pyjet mësonte
  Burrat postures më të sofistikuara dhe përkëdheljet, duke përfshirë oral dhe anal
  marrëdhënie.

  Nëse nimfë dha emrin e patologjike femra
  hypersexuality, zot i mitologjisë greke ishte njeri i shthurur
  prototip mashkull.

  Makinë jonormal i fortë seksi në


  burra të quajtur "satiriazis". Horned, dhi-shpejtë zot dhe gjithmonë i dehur
  Satir, si dhe nymphs kishte libido jashtëzakonisht i lartë për shkak
  e cila fjalë për fjalë ndoqën seks më të dobët, duke kombinuar përditshme
  herë të tmerrshme. Në legjendat tha se gruaja, për të
  e cila preku njeri i shthurur, nuk do të mund të kënaqë ose një vdekje
  njerëz.

  Gjetja shkarkimin

  Natyrisht, çdo
  devijim ka arsyet e veta. Nimfomani i vërtetë dhe satiriazis
  që dalin nga sëmundje mendore.

  Jashtëzakonisht të fortë
  eksitim është si "nga koka", dhe trupi është plotësisht
  indiferent. Kjo është, nuk ka reagime fiziologjike, të tilla

  të tilla si fluksit të gjakut në organet gjenitale. Gratë nuk janë edhe
  lagur.

  Pavarësisht marrëdhënieve të përsëritura, orgazmë, në
  për pjesën më të madhe, nuk mund të ndodhë, dhe nëse ka, ajo nuk sjell
  kënaqësi. Dëshira seksuale intensifikuar vetëm.

  Apelim
  mund të shoqërohet me iluzionet, halucinacione, sjellje të papërshtatshme.
  Ndonjëherë eksitim mund të rrëmbej atë njeri në mënyrë që ai është i gatshëm të
  ndonjë veprim në kërkim të relaksimit.

  I përshkruar rasti kur
  i përulur vajzë nimfomani zhvilluar në sfondin e sulmit të skizofrenisë. Në
  Këtë herë ajo ishte duke udhëtuar në një tren ku u takua me një grup burrash
  zbriti bashkë me ta në një qytet të panjohur dhe ajo kaloi një javë në një hotel në

  shumë herë në ditë të angazhuar në seks në grup. Kur një sulm i skizofrenisë
  përfundoi, dhe me të, dhe nimfomani, ajo u tronditur nga e tyre
  veprimet dhe u përpoq edhe për të kryer vetëvrasje.

  Sindromi hypothalamic

  Forcimi
  dëshira seksuale nuk është vetëm për nimfomani dhe satiriazis. Ndonjëherë
  Shkaku i rritur dëshirën janë dëmi organike
  truri.

  Shumica e rrit dëshirën seksuale përmes
  tumor hypothalamic apo infeksion - është një departament në tru.
  Kjo sëmundje quhet sindromi hypothalamic.

  Në këtë rast,
  në orgazmë seksi vjen çdo kohë dhe sjell një ndjenjë të

  shkarkimit. Por për shkak të hypothalamus nivele abnormale të seksit
  hormonet në gjak është restauruar në një kohë rekord, dhe
  ka më shumë eksitim.

  Shumë njerëz me një të fortë
  përjeton tërheqje seksuale përmes një tipar të tillë, duke e ditur
  në refuzimin e tij. Megjithatë, arsyet për rritjen e dëshirës seksuale mund të jetë tek përgjojnë në
  gjenet tuaj apo temperamentin e zjarrtë. E pra tani, pije sanëz
  ose anti-ankthi pilulë në gëlltitje? Kënaquni! Ashtu si! Dhe mbani mend,
  se jeta seksuale është gjithmonë më e shkurtër se jeta në përgjithësi!

  Ju mund
  bëjnë dashuri të paktën dhjetë herë në ditë. Duke qenë i martuar, të mbajë
  tre dashnore dhe, në kohë, onanyrovat dëshpëruar.

  Por ju keni
  dhe interesa të tjera. Kjo është në kontrast seks maniak
  Tërheqjen e temperamentit të fortë seksuale.

  Pra përmbledhur
  Rezultatet e. Meshkujt të cilët dëshirojnë të takohen nymphomaniac dhe në fund të llogarive
  Jeta mënyrë aq ekzotike si lodhje seksual, informojnë -
  ju do të takohet me personin e parregullt mendërisht. Dhe ajo mund,
  ju nuk e di kushdo. Papritmas ajo 6 £ peshë, dhe ju nuk e bëni
  studiuar mundje sumo, atëherë?!

  Njerëzit të cilët, pavarësisht
  jeta intensive seksuale, kronike të paaftë për të arritur
  kënaqësi, është e nevojshme, pa ndonjë problem, kontaktoni

  profesionistët e duhura. Për, si më sipër,
  nimfomani dhe satiriazis jo sëmundje e pavarur, dhe rrjedhimisht
  të tjerët mund të kenë sëmundje shumë serioze. Dhe diagnoza e saktë mund
  vënë vetëm një mjek të kualifikuar.