Burra indian duke u përpjekur për kondomëtNë shqyrtimin e këtij incidenti gjeti se më shumë se gjysma e vullnetarëve organet gjenitale më të shkurtër se sa i vjetër provuar dhe testuar mjeteve të kontracepsionit ... Shumica Hindusët prezervativët ishin të mëdha!

Ky zbulim i dha të rritet në fillim të prodhimit të ndryshme të mesme në mënyrë specifike për Indi prezervativëve të përdorimit të tyre nuk shkaktojnë parehati zakonisht kuptohet.

Eksperimenti u krye nën udhëheqjen e Këshillit indian të Kërkimeve Mjekësore për dy vjet. Gjatë kësaj gjata vullnetarëve kohë - paraqitur prejardhje të ndryshme sociale, fetë, banorët e zonave urbane dhe rurale me saktësi milimetër matur gjatësinë dhe gjerësinë e burrërisë së tyre.

Shkencëtarët krahasuar rezultatet e arritura, verdikti realizuar: 60% e meshkujve indiane pas 3-5 cm nga prodhuesit pranuara kondomit standardeve.

Doktor Chander Puri, një specialist në shëndetin riprodhues në Këshillin indian të Kërkimeve Mjekësore, tha se kompania e BBC BBC se nevoja për prezervativëve prodhuar me urdhër të veçantë për Indinë është e qartë. Që nga ato produkte që janë në dispozicion tani në shitje shumë të mëdha. Ky fakt zvogëlon efektivitetin e PPE në vend ku mbipopullimi të larta deri në Kinë, dhe numri i njerëzve të infektuar me HIV janë afër pozitën udhëheqëse.


Z. Puri tha gjithashtu se zgjidhja do të jetë i prodhuar partive të veçanta me lokal, dhe shitjen e produkteve përmes shitje makina instalohet kudo, mënyrë që të mos shkelë mbi dinjitetin e popullsisë mashkullore.

Në mbrojtje të bashkatdhetarëve të tij të bëra redaktor të versionit indian të edicionit e burrave të Maxim, duke vënë në dukje se është e rëndësishme jo madhësia, por një që ju të gjeni këtë aplikacion. E pra, duke gjykuar nga dendësia e popullsisë, burrat indianë përballuar kjo nuk është aq e keqe.

Lajme përgatitur mbi news.bbc.co.uk