Data e përkryer


 • Hapi i parë: Krijimi
  hapësirë
 • Hapi dy: RSS
  i saj
 • Hapi i tretë: lule
 • Hapi katër:
  Shake It Up me të
 • Hapi i pestë: çokollatë
  Shampanjë
 • Kjo thjesht nuk është mjaft e qartë atëherë: përse ta bëjë këtë
  atëherë ka një "datë klasik"? Pse Casanova modern të vazhdojë
  përsëri dhe përsëri provokoj për shekuj të skemës provuar që patjetër të njohur dhe "viktimat" në i madh
  Detajet? Sekreti USP ECHA? - Në instinktet
  grua primitive!


  Hapi i parë: Krijimi
  hapësirë

  Ne të gjithë e dimë se gratë janë më të ndjeshme, që është,
  i ndjeshëm, dhe për këtë arsye mjedisi duhet të përdoret si një i jashtëm
  stimulator. - Ju duhet një të veçantë

  shpellë të pastër, e cila është jo e garantuar për të thyer ndonjë i tretë - grua
  përjetuar dëshirën e vazhdueshme për të pasur marrëdhënie seksuale vetëm në një atmosferë intime.
  (Nga rruga, ky fakt shpjegon dëshirën e fshehtë e shumë përfaqësuesve
  zonjat e seksit publik, por
  të gjithë nuk është e gatshme për të realizuar ëndrrat vijnë e vërtetë! Të paktën një herë!)

  Femër
  estrogjenit hormon bën të ndjeshëm ndaj ndriçim: dritat e zbehtë zgjeron
  nxënësit dhe njerëzit kanë filluar të duken tërheqës për njëri-tjetrin.
  Gratë gjithashtu
  fillon të ndihen më të sigurt, sepse errësira fsheh difekte
  dhe disavantazhet që secili gjithmonë në kërkim në ose trillime,


  vetë zakompleksovyvaya. A nuk e lë jashtë
  Mendja dhe sfond zhurma - e drejtë aktet muzikë lloj në një grua
  magnetically dhe zbutës. Simbolika e veçantë zjarr luan. Çdo grua
  gjen ajo romantike. Nga kohët primitive mbledhur dru zjarri dhe dru zjarri -
  shërbim që ka shërbyer njerëzve për një grua.


  Hapi dy: RSS
  i saj

  Njeriu evoluar si një gjuetar, kështu që rritja e ushqimit
  si një dhuratë për gratë - pjesa më e rëndësishme e ritualit, duke treguar se
  Ju i shqetësuar për mirëqenien dhe mbijetesën e saj. Edhe në qoftë se ajo nuk është e uritur, prania
  ushqim do të jetë në vete instinktet primitive. Por karakteri i fortë
  dëshmon se sundimi kur një grua është duke u përgatitur veten për ju -

  për të arritur këtë nuk është aq e vështirë.


  Hapi i tretë: lule

  Gjithkush e kupton absurditetin e dëshirës së një gruaje: "Përse
  shpenzojnë burimet më gjë që është absolutisht e padobishme dhe do të zhduken pas
  disa ditë? ". Më të mençur duket edhe atëherë për të paraqitur lule në një tenxhere,
  duke e bërë atë të tregojë në mënyrë të qartë rëndësinë tënde për shkak të dëshirës
  mbaj dhuratën. Por të gjitha paradoks femër logjikë qëndron në faktin
  ajo dëshiron një buqetë të gjallë që do të fshihet kurrë dhe duhet deponuar në disa
  ditë për të ri-hyjnë ty në romancë dhe për të marrë prova të reja
  rëndësia e saj dhe vullnetin tuaj për të rrotull.


  Hapi katër:

  Shake It Up me të

  Në valle të thonë se kjo është një version vertikal
  Dëshira horizontal dhe historia e tij është historia e ritual në të cilin
  kontakti i lejuar i rregullt në mes të meshkujve dhe trupin e femrës si
  element rrotull. Analoge ekzistojnë në mbretërinë e kafshëve. Përveç kësaj, gratë e
  të mbulojë dhjetë herë vospryymchyvee në të prekur se sa mashkulli dhe prekëse,
  ju aktiviziruesh në "hormon kënaqësi" e saj dhe sihnaliziruesh në
  nivel nënndërgjegjeshëm dëshira e tyre për të "vet".


  Hapi i pestë: çokollatë
  Shampanjë

  Përse ky vendosur një pjesë integrale të çdo date? Fakti
  për shkak të shampanjë nuk janë gjetur në alkoolike tjetër

  pije kimike që rrisin nivelet e testosteronit në gjak, dmth,
  duke e bërë më shumë seksualisht agresive femër.
  Një çokollatë? - Unë shpresoj, duke thënë se çokollatë - një femër
  drogës keni dëgjuar?! Pra, kjo është - jo një mit! Në fasule kakao të përdorura për
  çokollatë gatim, përmban N-atsiletanolaminy, të cilat janë kimikatet kërp
  bashkangjitur në receptorët femra trurit, duke shkaktuar ndjenjat e saj,
  i ngjashëm për të dalë pas pirjes së duhanit
  marihuanë. Unë mendoj kursyer në këto produkte nuk është e nevojshme ...