Tradhti


 • Arsyet për tradhti bashkëshortore
 • Sytë tradhti e burrave dhe grave

 • Arsyet për tradhti bashkëshortore

  Hulumtuesit besojnë se tradhtia bashkëshortore është 7 Arsyet kryesore.

  Këto janë:

  Dashuri e re. Arsyeja
  karakteristikë e martesës, ku dashuria është e papërfillshme ose jo
  (Intelektuale, racionale ose martesa e detyruar në bazë të fitimit,
  frika nga vetmia).

  Ndëshkimi - Dëshira për t'u hakmarrë pabesi e partnerit të tij.

  Dashuria e fyer - Nuk ka
  reciprocitetit, dëgjoi-tion në heshtje. Gjej dashurinë në një tjetër partneritet,
  ku është e mundur reciprocitet. Ndonjëherë ai nuk i pëlqen ndryshimet e reja
  partner, por i përgjigjet ndjenjave të tij.

  Gjej përvoja të reja dashurie , zakonisht karakteristike e martesës "me përvojë", apo për familjet me të miratuar për të marrë gjithçka nga jeta të jetë e mundur.

  Mbushje -
  duke përdorur kurorën për të mbushur mungesën
  Marrëdhëniet e dashuri - përmes livadheve të gjatë-kohë, gruan dhe sëmundjeve të tjera
  kufizime.

  Total shkatërrimit të familjes: tradhti - rezultati i vërtetë i familjes cos-re kur shihet për herë të parë si e paqëndrueshme.

  Na Random - Kur tradhti nuk është e karakterizuar th rehulyarnos dhe thellësinë e përvojës (dehje, partner këmbëngulje "mundësi e mirë").


  Sytë tradhti e burrave dhe grave

  Numër
  Sondazhet e opinionit të kryera që nga fillim të viteve nëntëdhjetë, e pyeti
  burrat dhe gratë për të analizuar shkaqet e tradhtisë së tyre. Men
  shpesh të shpjeguar këtë nevojë seksuale.


  Në shumicën e rasteve kjo
  në reby jo e lidhur me ndonjë emocionale ose shpirtërore-qeveritare
  komunikimi i partisë, i kënaqur me të rastit malozna-komymi
  partner (lidhje të tilla ishin rreth 1/3 e tyre-vnebrach
  Kontakte) ose në pak fjalë, marrëdhëniet "flutur" me i vjetër
  miq, bashkëpunëtorë, miq dhe gratë t. d. (1/4 e të gjitha lidhjeve).  Origjina njëjtë, seks, provokoi ditë mungesë të tij,
  gruaja, duke e lënë për një udhëtim pune, pushime, etj d. Kontrolloni gruan
  të anketuarit konsiderohen si të mjaftueshme OC-fikimin për të kërkuar
  zëvendësimi i saj i përkohshëm. Dehur shumë burra

  konsiderohet shkaku i drejtpërdrejtë i punëve të jashtëmartesore. Megjithatë, sipas Losev,
  korrigjuar ajo konsiderohet si kontribues në këtë rrethanë.


  e treta (shkalla e rëndësisë) - dashuri për një grua tjetër. Në këtë
  Fakti theksoi një nga dhjetë burra që kanë jashtëmartesore
  marrëdhënie. Kështu, roli i dashurisë për burrat si motiv të paligjshëm
  bono është i vogël.

  Një në dhjetë të atyre njerëzve të cilët vijnë në
  çështjet jashtëmartesore, të shtyrë nga kurioziteti. Në disa raste, këta njerëz kanë ardhur
  nën komunikimit vnebrach gjatë grindjet me gruan e tij, në mënyrë të pakujdesshme me dëshirë
  hakmarrje dhe vetë-moutverditsya. Disa u përgjigj nga ana e tyre
  tha, "ha-ing" këmbëngulja zhenschin.Samuyu njëjtin grup të madh (mbi

  03/01) ishin ata të cilët nuk i janë përgjigjur pyetjeve që nuk mund ose nuk bëri
  të kërkuar për të analizuar Persona të ndryshme-se, ajo i çoi në marrëdhëniet jashtëmartesore.

  Këto
  rezultatet mund te krahasohet me Sociolgjike Amerikane
  sondazhet. Siç doli, duke provokuar tradhtinë mesin e amerikanëve:
  Gruaja shtatzënë (start-stvovat dëgjuar vetë i mbyllur, dhe gruaja e tij
  perceptohet si një nënë cilësi-tion), lindjes
  (Fokusimi në nënë-fëmijë-ke), gruaja e peshës, më e lartë se normale
  (Burrat amerikanë merrni zemëruar nëse gruaja peshe shpejt pas dasmës
  rrit). Sipas saj kërkimore razlych-amerikan
  burrat si dhe rossyys-mo, që përshkruajnë jashtëmartesore e tij

  Marrëdhëniet shkak të një më të madh-tavan gjobave si seksuale sesa emocional.

  Nga
  çështjet jashtëmartesore burrat amerikanë mbajtur etik
  As ne, dhe frika e humbjes gruan që ka luajtur një rol të rëndësishëm në e tyre
  Jeta, ose frika nga pasojat që do të ndikojnë në marrëdhëniet e tyre.

  Përgjigje
  Gratë (në studimet ruse) është mjaft e ndryshme nga
  Përgjigje burrat. Në plan të parë se burrat ishin thjesht
  para-rostepennym - pakënaqësi në martesë.
  Rëndësia e kësaj
  Gratë mo-Alt konfirmuar nga të dhënat e tjera, duke përfshirë edhe të ketë
  Gratë çështjet jashtëmartesore vetëm 1/3 e martesë të lumtur, dhe 2/3

  jo-kënaqur.

  Që shumica e grave martesë të lumtur
  çështjet jashtëmartesore kanë 1/4 e grave me të mesme lejuara Rennie - 44% e
  i pakënaqur - 65%. Me këtë pajtohen plotësisht etsya dhe shumë më tepër
  Rëndësia e dashurisë për motivimin jashtëmartesore partner marrëdhëniet jashtëmartesore: nuk ka
  i kënaqur me grua të martuar që kërkon një angazhim serioz për
  marrëdhënie jashtëmartesore. Grua amerikane tradhëtuar nga burri i saj për
  E ve-letvoreniya nevojat e tyre emocionale, ata barazim e tyre
  Ro-mana kryesisht emocionalisht, jo në një dritë seksual.

  Informacion nga artikullin "Arsyet për tradhti bashkëshortore."