Makinë Reduced seksi në gra


 • Ftohtësi seksuale
 • Pse ka ftohtësi seksuale
 • Manifestimet ftohtësi seksuale
 • Diagnoza ftohtësi seksuale
 • Trajtimi i ftohtësi seksuale
 • Parandalimi ftohtësi seksuale


 • Ftohtësi seksuale

  Ftohtësi seksuale është ulur makinë seksi (deri në një indiferencë totale dhe madje neveri për miqësi e ngushtë) dhe excitability ulët seksual në femra.

  Seksualisht të ftohtë konsideruar të jetë një grua që kurrë, me asnjë partner, pavarësisht nga prania e lidhjes emocionale me të dhe mungesa e çdo shkelje në artin e marrëdhënieve seksuale, nuk e ndjejnë një zgjimit të fortë seksuale dhe orgazëm ose jo arritur zgjimit seksual. Besohet se deri në 20 përqind e grave mund të konsiderohet akullt.  Pse ka ftohtësi seksuale

  Ftohtësi seksuale
  është e vërtetë dhe imagjinar. Vërtetë aty për lindjen
  ndjeshmëri pazhvilluar seksual, papjekuri. Një i tillë
  patologji është e rrallë. Më ftohtësi seksuale dukshme dhe mund të
  ndodhin për dy arsye: fiziologjike dhe psikologjike.

  Fiziologjik
  ftohtësi seksuale femër mund të lindin nga sëmundjet e zakonshme
  (Intoksikimet, çrregullime hormonale, çrregullime endokrine,
  lezione traumatike ose neoplastike te sistemit nervor ose Shefit
  trurit, sëmundjet gjinekologjike, etj). Shpesh ky kusht
  ndodh pas marrëdhënie kryhet në prani të inflamatore
  proceset organe gjenitale femërore, dhimbje kur shfaqet


  në ndjenja seksuale.

  Më të zakonshme psikologjike
  ftohtësi seksuale, kur frenohet nga gratë e ndryshme sexy
  Faktorët Psikogjenike (njeri i përafërt i veprimit, sidomos në fillim
  seksualiteti, papjekuri seksual dhe frika ndjenjat femër
  shtatzënia e padëshiruar, përpjekjet përdhunim, frustrimi
  në njërën tij të zgjedhur, etj).

  Shkaku i seksual
  Çrregullimet mund të jenë dhimbje se një grua testuar
  gjatë abortit operacionit (aborti)
  që mund të transferohen në një afërsisë intime si një jetë e mundur
  burim i dhimbjes. Kjo, nga ana tjetër, të çon
  Pjesëmarrja pasiv në afërsi nganjëherë edhe para shfaqjes së neveri.  Manifestimet ftohtësi seksuale

  I vërtetë
  ftohtësi seksuale nënkupton interes reduktuar seksuale në mungesë të
  çfarëdo devijimi në sferën mendore dhe fiziologjike të grave.
  Ftohtësi seksuale karakterizuar nga mungesa e dëshirës për seks
  kontaktet e përgjigjeve përkatëse seksuale gjatë marrëdhënieve seksuale,
  dhe kënaqësi emocionale. Mungesa e kënaqësisë
  dhe izolimi në vetvete duket pavarësisht vullnetit, dëshirës
  dhe shkalla e ndërgjegjësimit të këtij fakti. Indiferenca pothuajse i plotë
  kontakt seksual, megjithatë, mund të jetë e kombinuar me dëshirën
  si njerëz të flirtoj me ta.

  Ajo ishte e martuar,
  gratë akullt janë gratë shpesh mira dhe të kujdeseni

  nënë e dashur dhe madje ndjehen kënaqësinë e intimitetit me bashkëshortin e saj,
  Ndërgjegjësimi megjithatë, më shumë psikologjik i domosdoshmërinë e saj për
  dhe i dashur i lumturisë që sjell atë afër. Grace, puthje,
  përqafojë ato shoqërohen nga sekretimit të dobët vaginale. Por ata janë
  nuk e shoh ëndrrat erotike dhe ata janë zakonisht jo tërheqje
  të samostymulyatsiyi (masturbim). Shumë gra nuk i përjetojnë vuajtje,
  shkaku i menjëhershëm që do të ishte e ftohtë seksual,
  por shkoni te mjeku për arsye të tjera (mungesa e orgazmës,
  dhimbje në vaginë gjatë raportit seksual, etj).

  Mungesë
  kënaqësi seksuale në jetën e një gruaje reflekton keq

  shëndetin e saj, në masë të madhe ndikon jo mënyra më e mirë për të psikikës është
  nervozizëm, dhimbje koke, plakja e parakohshme. Ftohtësi seksuale femër
  gjithashtu ndikon në psikologjinë e njeriut. Një njeri mund të ketë
  Problemet psikologjike dhe sëmundjet karakter Urological
  e cila do të shkaktojë një rënie në potencë.  Diagnoza ftohtësi seksuale

  Diagnozë
  ftohtësi seksuale mund të bëhet vetëm pas seksolog i njohur mjeku
  ekzaminim të plotë të grave. Për të përjashtuar shkaqet fiziologjike
  ftohtësi seksuale mund të kenë nevojë për të konsultoheni me një gjinekolog, endokrinolog,
  mjekët tjera. Nuk mund të ketë nevojë për këshilla psikologjike
  të identifikuar shkaqet e ftohtësi seksuale.  Trajtimi i ftohtësi seksuale

  Ftohtësi seksuale është
  sëmundje dhe, si çdo sëmundje kërkon trajtim të kualifikuar. Në
  zbulimin e çrregullimeve fiziologjike duhet të trajtohet shkaku
  sëmundje. Trajtimi psikologjik merr kohë ftohtësi seksuale
  dhe dëshira e një gruaje, nëse është e nevojshme, mund të kryhet në të përbashkët
  Trajtimi i partnerëve seksualë. Trajtimi mund të përdoret si
  trajtimit psikologjik dhe ilaçe metodat, fizioterapi,
  akupunkturë. Në trajtimin psikologjik është shumë i rëndësishëm personal
  kontakt me mjekun, besimin e pacientit dhe dëshirën që do të trajtohen.  Parandalimi ftohtësi seksuale

  Është e rëndësishme për parandalimin e ftohtësi seksuale është krijuar një mjedis që i lejon të dy partnerët të çlodhur.

  Nxitimi, mungesa e kohës, nga frika e shtatzënisë apo mungesa e vullnetit për të kapur në befasi, frikë e duke kërkuar qesharake në sytë apo partnerin prishur shpejt dhe natyrisht të bllokuar rritjen e ndjenjave seksuale.

  Informacion nga neni "ftohtësi seksuale"