Meshkujt e martuar mësuese sytë


 • Nga përvoja personale ...

 • Nga përvoja personale ...

  Megjithatë, në mënyrë të pashmangshme vijnë lehkodostupnostyu përfaqësuesit nuk janë gjithmonë të bukur, por gjithmonë i seksit të kundërt, kjo është mungesa e dëshirës për të humbur kohën tuaj në këtë shumë lehkodostupnist. Flapping qerpikët që valëviten në një klik të gishtave tuaj - përzënë nga arkivat e pesë vjet më parë. Dhe hedhin rruaza lodhur.

  Përreth syve të mi çiftet femra që dëshirojnë të ndajnë dhe gjoja fshehur dëshirën e tij. Gjithsesi, nuk do mend as. Kjo është e kuptueshme. Times sleeves, tavolina plasaritur me bordin grimcë dhe i detyrueshëm në mëngjes Spanking Chef shkuar me kohë. Unë jam shumë i lumtur për të bërë sharje në mëngjes për punë në një humor të punës për ditë.  Habit mua diçka tjetër se thellësinë e marrëzi tuaj, ju nuk mund të. Pra asgjë por seks në orarin tim, ju nuk duhet të prisni.

  Prandaj, fokusi i tij i veçantë unë kënaq gratë janë të martuar në mënyrë të sigurtë dhe, edhe më të mirë, ajo që ndodhi.

  Ata kanë nevojë për të luajtur dhe dashuri për të portretizuar një kuptim minimale. Ndjenja është një - dhe ajo duhet të përmbushë. Ajo është në dijeni, si edhe një njeri jo, një krijesë e çuditshme nga një klub nate me trurin televizive.

  Ajo ka një celular dhe ajo është në gjendje për të hequr atë nga thirrjet e padëshiruar dhe sms-ing. Ajo është e lidhur kur kërkohet, dhe justifikime zonë duke marrë atë me kujdes për të mbajtur burrin e saj.


  Dhe unë nuk do të mbajë ajo lufton në qoftë se unë nuk mund të lidhë.

  Kjo është një makinë, kështu që nuk ka nevojë për të që të thërrasë në disa rrethin e largët, jo duke u përpjekur për të merrni goditur nga granatimet gjyshet me bunkerin e tyre të përhershëm mbikëqyrës. E gjithë hapësira Takimi është gjithashtu shqyrtohet tërësisht në aspektin e paraqitjes së papritur të personalitete të njohur hundës shoved në rastin e tij. Megjithatë, të gjitha këto vende janë shumë funksionale, dhe të pyesni mua për të shkuar diku në "vendin e ri në modë", ai thjesht nuk do.

  Në takim, ne shpejt do të lëvizin për në gjëra dhe të lënë pa imponuar në çdo miliona të tjerë të premtimeve të pakuptimta.  Ajo nuk i përshtaten mua përmes tantrums dështuar takim.
  Ajo nuk i përshtaten më histerike. Për shkak se ajo nuk është e nevojshme! Dhe ajo e di se mua shumë. Dhe ai perfeksionohet me kalimin e viteve, buzëqeshje dhe interes të sinqertë në të gjitha ato që po bën që të dëgjohet, unë nuk do të shkaktojë gagging mbi nahranosti. Emocionet e tij do të menaxhojë atë kështu me shkathtësi si ajo mund vetëm grua për vite lepivshaya veten në personin tjetër.

  Ajo nuk dëshiron të më fëmijë dhe nuk duan të martohej me mua. Ajo nuk ka dashur të paktën se kjo nuk është budalla. Ajo qartë pozita veten në shoqëri, dhe kjo është për të humbur.  Unë nuk kanë nevojë të shqetësohen për dhurata për të. Edhe pse unë mund t'i jap pothuajse çdo gjë që ajo dëshiron - ajo nuk dëshiron të, sepse ajo do të duhet të shpjegojë këtë dhuratë për njeriun. Dhe unë nuk pres dhurata prej saj. Kjo më jep veten time - unë bëj më shumë nga ajo asgjë. Dhe ajo nuk pret më shumë.

  Kjo nuk është dikush më thoni.
  Vitet e kaluara kjo grua me burrin e saj, i ka mësuar asaj "që të mos e bëjnë liri pista në publik", sepse detajet dhe faktet e komunikimit tonë do të jetë vetëm pronë ynë. Ajo e di se si për të mbajtur të qetë kur të doni dhe me shpejtësi të mahnitshme llogarit këto momente në sjelljen time.

  Përveç kësaj, ajo nuk ka nevojë për mua për të mburrem miq, dhe unë nuk kam nevojë të shpikë arsye për të shmangur komunikimin "aksidentale" me këtë tren domosdoshëm. Sepse kam nevojë për atë dhe nuk e ndryshojnë statusin.

  Dhe më e rëndësishmja - ajo nuk do të jetë më askush xheloz.
  Kjo stuff Unë e kam ngrënë kurrë e mjaftueshme, dhe ajo e kupton. Ajo qëndron në vendin e vet të veçantë në kabinetin tim fotografi dhe e di se çfarë është e imunizuar nga përditësimet.

  Unë gjithashtu nuk do të jetë xheloz e saj. Megjithatë, ajo nuk është gruaja ime dhe i huaj.

  Informacion nga artikullin "My favorite - gruaja e huaj ...".